Jump to content

ptstefa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ptstefa

  1. ξέρει κανείς που μπορώ να βάλω αγγελία για πώληση κινητού? ευχαριστώ (αν είμαι off-topic παρακλώ μεταφέρετε σε αντίσοιχη ενότητα)
  2. Δεν ήξερα τους κανόνες οπότε δε λέω τίποτα άλλο για αγοραπωλησίες. Πραγματικά πολύ θετικά τα σχόλια που διαβάζω γενικά παρόλου που η αγορά με Android είναι πιο ανοιχτή, πολλοί έχουν εστιάσει στο Galaxy άρα δεν νομίζω να είναι τυχαίο! Όσο για ο πλαστικό θα συμφωνήσω ότι είναι κρίμα, αλλα γενικά είμαι της μέσα χρήσης και όχι του φαίνεσθαι! Για να δούμε πως θα το αποκτήσουμε λοιπόν από κάποια εταιρεία μιας και "νομίζουν" ότι είμαστε μ... ακόμα το πουλάνε 600 και το βρίσκεις 450+! Ούπς μου ξέφυγε πάλι και λέω για τιμές! Αλήθεια αγοράζει κανείς έξτρα Sd card? δεν χρειάζεται πλέον νομίζω!
  3. η αλήθεια είναι ότι πλέον με τα smartphones πλεον κολλάς δεν μπορείς χωρίς κινητό και internet που ασχολιέμαι πολύ ε καλά έτσι το έβαλα... είναι καλό να ακούς και άλλη γνώμη αλλά δε το γουστάρω καθόλου το iPhone γενικά. Η ανάλυση της οθόνης είναι ικανοποιητική? Η μπαταρία με μέτρια χρήση σε τηλέφωνα αλλά ανοιχτα 3G ή wirelles (ανάλογα) και συγχρονισμός Fb, twitter κλπ πόσο κρατάει? To HTC Desire αξίζει να το πουλήσουμε?
  4. Γεια σας, προτίθομαι να αγοράσω το galaxy SII και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος το ICS (ice scream sandwich). "κάθεται" η νέα έκδοση? Επίσης σαν κινητό αξίζει κάποιος να ξοδευτεί έρχομαι από HTC Desire το οποίο είναι super αλλά πάνε σχεδόν 2 χρόνια. Να αγοράσουμε το galaxy, iphone 4s (που δε τα συμπαθώ) ή να κάτσουμε στα αυγά μας? :) Τέλος μπορεί να πωληθεί το HTC Desire? ευχαριστώ για τη βοήθεια.
×
×
  • Create New...