Jump to content

MOYXASGLX

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MOYXASGLX

  1. GIATI OI PONTIOI OTAN SVINOYN TA FWTA TO VRADI ANAVOYN TN ANAPTIRA?? GIA NA DOYN AN ESVISAN TA FWTA!!:lol::lol::lol:
  2. http://hondacivicworld.blogspot.com/
  3. eyxaristw gia tin vohtheia megale!!to thema einai poy tha vrw swsto ektelonisti???poy na min me koroidepsei....
  4. φιλε μου konstantinosmv6 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου!!αλλα εχω μια απορια ακομα...αυτος απο την στιγμη που θα αγορασει το αυτοκινητο θα το κανει στο ονομα του πρωτα???και οταν ερθει ελλαδα θα μπορει να γινει η μεταβιβαση στο δικο μου ονομα χωρις κανενα προβλημα???η οταν εκτελωνιστει το αυτοκινητο σε ρωτανε σε πιο ονομα να γραψουν την αδεια???
  5. ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ???ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ????(ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ) ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
  6. Γεια σε ολους...!!λοιπον....εχω εναν γνωστο που μενει γερμανια....μπορει καποιος να μου πει σε τι μπορει να με βοηθησει να φερω αυτοκινητο απο εκει????:worry: θα βοηθησει αν κανει αυτος ολες τις διαδικασιες με την αγορα και τα χαρτια στην Γερμανια εφοσον ειναι μονιμος κατοικος και αν υπαρχει καμια "πατεντα" να κανω για να μου βγει πιο φτηνα???βασικα θελω να μου το φερει αυτος εδω οδικως....γινεται να το εκτελωνισει αυτος και μετα απλως να το κανω στο ονομα μου?θα βγει πιο φτηνα η πρεπει να το φερω εγω??? ευχαριστω:) "και **** τα forum" συνεχιστε ετσι!!!
×
×
  • Create New...