Jump to content

AudiA6

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AudiA6

  • Ημ. Γέννησης 23/02/1979

AudiA6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα σε ολους.Εχω βρει απο το internet εναν καταλογο σε excel με τις τιμες cif (εργοστασιακες προ φορων) ολων των αντιπροσωπειων ανα μοντελο και ετος κατασκευης μετα το 2002.Απο οσο ξερω και εχω ψαξει ανταποκρινετε στιν πραγματικοτητα αλλα με αποκλησεις λογο του extra εξοπλησμου που διαθετει καθε μοντελο.Επειδη δεν μπαινω καθε μερα εδω αλλα τα mail μου τα ελεγχω οποιος ενδιαφερετε σοβαρα να του τον στειλω ας μου στειλει mail στο thomopoulos_79@yahoo.gr H τελος παντον να σας στελνω τισ μαρκες που σας ενδιαφερουν και να υπολλογιζετε μονοι σας τα τελη. Οσο αναφορα τις αλλαγες που ερχονται επιβεβαιωνω και εγω οτι θα αυξηθει το ποσοστο απαξιωσης απο 7% σε 12% αλλα θα μπορουμε πλεον να εισαγουμε αυτοκινητα που θα ανηκουν στο EURO4 αδηγια για τους ρυπους δηλαδη νεοτερα του 2003-2004.Αυτα για σημερα.
  2. φιλε derek_ επειδη ασχολουμε με εισαγωγες απο hobby για φιλους και γνωστους το συγκεκριμενο αυτοκινητο που ψαχνεισ μπορω να στο φερω με 45.000 ευρω με FULL εξοπλισμο και φυσικα λιγοτερα απο 100.000 χιλιομετρα.Η τιμη ειναι με το κλειδι στο χερι στην πορτα σου και εγγυημενα χιλιομετρα και service γιατι εχω φιλο και στην bmw hellas που εχουν online το συστημα τους για το ιστορικο των αυτοκινητων.
  3. Συχνωμη ρε φιλε για τιν καθηστεριση αλλα δεν βγαζω τα ποσα απο το μυαλο μου αλλα πρεπει να κατσω να τα υπολογισω.λοιπον το τελος ταξινομισης υπολογισε το στα 7000-7500 ευρω.κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να κοιτας τοσο παλια αυτοκινητα και να πληρωσεις τοσα χρηματα νταβατσιλικι στο τελωνειο και στο κρατος.σου προτεινω να κοιτας απο 2003 και πανω και γενικα οσα εμπειπτουν σε μεταγγενεστερη του 1999 κοινοτικη οδηγια.
  4. Στην περιπτωση που με ρωτας η γνωμη μου ειναι πως αν αγοραεις τωρα το Χ5 απο Γερμανια το μονο οφελος που θα εχεις ειναι ο πλουσιος εξοπλισμος που πιθανον να βρεις και η ποικιλια.Απο τιμες ακομα ειναι ιδιες με της Ελλαδας καθωτι δεν εχει επελθει ακομα καμια μειωση της αξιας του λογο απαξιωσης.Γνωμη μου να αγορασεις το αυτοκινητο μολις κλεισει ενα χρονο κυκλοφοριας.εκει το οφελος και ειδικα σε αυτη την κατηγορια ειναι αρκετα υπολογισημο.Εγω στη θεση σου αν ημουν και ειχα και τα χρηματα θα το επαιρνα απο Γερμανια!!
  5. Καλησπερα.Να σου απαντισω εγω στο ερωτημα σου.Για μοντελο 2003 και με περιπου 100000 χιλιομετρα που τα βρισκω λογικα για πετρελαιοκινητηρα θα πληρωσεις περιπου 40.000 ευρω με πληρη εξοπλισμο ολα τα μεσα. Απο γερμανια δικαιουνται να φερουν αυτοκινητο με γερμανικες πινακιδες και να το κυκλοφορουν με αυτες ασου δηλωνουν εισοδηματα στην γερμανια, εχουν γερμανικο ΑΦΜ και κανουν φορολογικη δηλωση στην γερμανια.πρεπει να υπαρχουν και οι 3 προυποθεσεις οπως αντιλαμβανεσε κανεις λαθος,ξεπερναει τα 10 χιλιαρικα.υπολογησε γυρο στα 12-13 για να εισε μεσα.
  6. καλησπερα απο εναν καινουριο στο forum.μπηκα για να βοηθησω να μην σας κλεψουν στην αγορα αυτοκινητου.Καταρχιν το 2.5 crd δεν πολυκυκλοφορει στην Γερμανια οποτε λογο ελειψης ανταγωνισμου θα το πληρωσεις πολυ ακριβοτερα απο το 2.8 crd το οποιο δεν θα σου στοιχησει τιποτα παραπανω οσο αναφορα την εισαγωγη του.Μια κατα προσεγγηση τιμη μπορω να σου δωσω για μονελο 2004 και με περιπου στα 50000 χιλιομετρα για το 2.8 θα σου στοιχησει με το κλειδι στο χερι περιπου στις 28000ευρω με full extra. Στο ερωτιμα που θετεις θα πρεπει να ξερω σε ποια κοινοτικη οδηγεια ανηκει το μοντελο που βρηκες και εχει να κανει με το αν βγηκε απο το εργοστασιο πριν η μετα το 2001.Αν υποθεσουμε πωσ υπαγετε στην καινουρια οδηγεια μετα το 2001 τα τελη ταξινομησης που θα πληρωσεις ανερχονται στα 10000 περιπου Εξατραται απο τη χρονολογια κατασκευεις.αν ειναι νεοτερο του 2001 τα τελη ταξινομησης ειναι περιπου 600 ευρω η εργοστασιακη αξια παιζει απο 28000-38000 αναλογα με τον εξοπλισμο για μοντελο 2001.Αλλα προσεξε πολυ να ανεικει στην νεα κοινοτικη οδηγεια για τουσ ρυπους.
×
×
  • Create New...