Jump to content

kreg13gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kreg13gr

  1. Καλημερα παιδια,εχω και γω κλωνο S4.Το εχω παρει απο Dhgate 150 euro.Το εχω 3 βδομαδες τωρα και ξαφνικα αρχισε να κολλαει και να με πεταει στην αρχικη σελιδα ενω ημουν στο ιντερνετ ή σε καποια εφαρμογη.Ετσι και γω το εκανα επαναφορα εργοστασειακων ρυθμισεων.το προβλημα βελτιωθηκε καπως αλλα το σημαντικο ειναι πως ενω στην εκκινηση του κινητου εγραφε το Samsung logo και μετα Samsung galaxy sVI τωρα μου βγαζει το ρομποτακι του android kai to playstore η αρχικη του δεν η ιδια! τι πρεπει να κανω?
  2. καλημερα παιδια,πηρα το ν95 8gb μεταχειρισμενο,ωραιο δεν λεω αλλα εχω εν προβλημα με το Menu.δεν εχει το maps,tools για να μπω στο wlan,ουτε themes..με λιγα λογια πιστευω πως ο προηγουμενος εχει σβησει καποια πραγματα απο το menu.τι μπορω να κανω για να τα επαναφερω?
  3. 4 μερες κρατισε η μπαταρια!leosedf thanksγια την συμβουλη σου για το φορματ!!!θα παω για αναβαθμιση για ψιλοκολαει!
  4. παιδια οπως ειπα κ χτες ο βραδυ,εκανα φορματ...μεχρι στιγμης δεν εχει πεσει καθολου η μπαταρια.Λετε να εφτιαξε??!!ΜΑΚΑΡΙ!!!!!Παντως μετα το φορματ ειχε επιλεγμενη την αγγλικη γλωσσα το κινητο μου.Θα σας πω νεα και αυριο!!!Thanks για τις συμβουλες σας!!!!!
  5. το γνωριζω.τα σβηνω ολα και αφηνω μονο το τηλεφωνο.το εκανα soft format τωρα και το φορτισα.Θα δω πως θα παει αυριο και θας πω!!
  6. εχω V 3.45.113 4/01/05 RM-1 οταν λες θα χασω τα δεδομενα,εννοεις και τον τηλ. καταλογο? το κιν το εχω απο τελη αυγουστου και το χρησιμοποιω φυσιολογικα.Πριν ειχα το 6260 και με την ιδια χρηση μου κραταγε γυρω στις 3 μερες.το buetooth το ανοιγω μονο οταν το χρειαζομαι.τωρα που μιλαμε εχει πεσει στις 3 γραμμες η μπαταρια.
  7. Γεια σας παιδια!εχω προβλημα με την μπαταρια του 6630.Καθε μερα ξεφορτιζει η μπαταρια.Ολο το βραδυ το φορτιζω ,μεχρι αργα το απογευμα ξεφορτιζει.Το πηγα στο Nokia και μου ειπαν για ιο.Το αφησα εκει αλλα οταν πηγα να το παρω μου ειπαν οτι δεν βρηκαν τιποτα.Μου ειπαν αλλαξω sim γιατι ηταν παλια,..την αλλαξα....παλι τα ιδια.Τους ειπα να μου κανουν αναβαθμιση και ειπαν οτι εχει την τελευταια εκδοση.(Δεν ξερω πως βλεπεις την εκδοση.)Μου εχουν πει τωρα οτι πρεπει να το στειλουμε αθηνα για να δουνε εκει αν εχει προβλημα το κινητο ή η μπαταρια.Αν κανω φορματ θα γινει τιποτα?Εχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο?
  8. geia sas paidia tha ithela na rwtisw kati.to6260 mou kane kolpakai me ton hxo.akougotan poly siga.to phga sto nokia kai mou alla3ane megafvno.akougetai kanonika twra opws kai sthn arxh alla se sxesh me alla nokia p.x. 6230 kammia sxesh.to 6230 akougetai para poly dunata.ti ftaei?
  9. egw rwthsa sto nokia(mitilini) kai mou eipane oti den exoun idea an yparxei! tha perimenw nea sou kai timoula!!!
  10. sto connecting tou flevari htan?rwtaw gia na t agorasw an einai!
  11. geia sas paidia!exw to 6260 se ashmi.gia na to kanw mauro yparxei prosopsi? einai poly mourato se mauro!
  12. geia sas paidia!ithela na rwtisw an allazei h prosopsi sto nokia 6260.yparxei se mauro kai se ashmi.apla den 3erw an vgainei h prosopsih oxi. episis exw vrei to 6260 me xalasmenh thn othonh tou (den anavei).thelw na rwthsw an sumferei na to ftia3w kai posa peripou tha mou paroun.
×
×
  • Create New...