Jump to content

elpinorr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

elpinorr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πράγματι, πρέπει να είναι γνήσια. Αν και η πολύ χαμηλή τιμή της με κάνει να αμφιβάλλω. Το ότι στην πρώτη τοποθέτηση σου έδειξε χ% φόρτιση δεν μουλέει τίποτα. Έχουν δει πολλά τέτοια τα μάτια μου. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και πάρε μια καινούργια γνήσια από Ελλάδα με 10-12€, αν δεν κάνω λάθος, για να έχεις ένα λόγο παραπάνω αν σου συμβεί κάτι. Δεν νομίζω πάντως οτι είναι σοφτγουερικό πρόβλημα του κινητού. Παρ΄όλα αυτά όμως, αν έχεις κανέναν γνωστό που να έχει το ίδιο ή άλλο κινητό που ταιριάζει, δοκίμασέ την να δεις τι παίζει.
  2. Θέλω όταν ακούω ΜΡ3 με το Β/Τ να μπορώ να πήγαίνω στο ραδιόφωνο χωρίς να μου λέει και καλά να τοποθετήσω το H/F που παίζει τον ρόλο της κεραίας. Μήπως υπάρχει κανένα εξαρτηματάκι γι αυτή τη δουλειά.
  3. Μπορείτε να μου πείτε αν γίνεται να ακούω ραδιόφωνο με το bluetooth χωρίς αναγκαστικά να έχω τοποθετημένο το handsfree στο Κ810i.
  4. Φίλε Zorz, έσκισες! Λίγο δύσκολο βέβαια σε σχεση με το SIEMENS M65 που είχα αλλά είναι θέμα συνήθειας. Σ΄ευχαριστώ. Υ.Γ. Αν χρειαστώ κάτι άλλο μπορώ να σε ρωτήσω;
  5. Φίλε Zorz σήμερα αγόρασα το Sony Ericsson K810i (αντικαταστάτης τύπος του Κ800i) και στην προσπάθειά μου να γράψω ένα μήνυμα δεν βρήκα πουθενά το τελικό σίγμα των ελληνικών (ς). Μήπως μπορείς να βοηθήσεις την κατάσταση;
×
×
  • Create New...