Jump to content

Taral21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Taral21

  • Ημ. Γέννησης 07/06/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Taral21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είχα το ίδιο πρόβλημα και δεν βοήθησε η αλλαγή ρομ.... Άλλαξα μπαταρία σήμερα και προς το παρόν δεν μου το έχει ξανακάνει.
  2. Ouch.... Το torrent shortcut που δίνεις στο XDA, κατεβάζει το αρχείο για το SIII....... Η πλάκα είναι πως δεν το πήρα χαμπάρι και το έστησα.... :p
  3. Μήπως να δοκιμάσεις το adfree, από το μάρκετ?
  4. Όχι, ένας αρκετά παλιός kernel που τον σταμάτησαν και καλά γιατί είχε αντιγράψει άλλους developers. Τεσπα, το CWM δεν είναι συμβατό μαζί του λόγω αναβαθμίσεων, οπότε πίσω στον speedmod, όπως προτείνει ο φίλος milfas.
  5. Καλησπερα,

     

    Διαβαζω και βλεπω πως επεστρεψες και συ σε gb...και γω μετα απο συνεχομενη χρηση ics εβαλα gb την προηγουμενη εβδομαδα και βρηκα την υγεια μου με την μπαταρια και την ανταποκριση του κινητου...μονο που εφαγα τον κοσμο δεν μπορω να βρω το Jeffrey-SpeedFrey Kernel! εχεις μηπως να μου στειλεις καποιο λινκ; αν οχι στειλ'το μου σε παρακαλω στο emai μου σαν attachment (giorgiosimeoni@yahoo.com)

    Σ'ευχαριστω εκ των προτερων!

  6. Τελικά επέστρεψα στον παλιό αγαπημένο Jeffrey-Speedfrey, τρελή διαχείριση μπαταρίας και θερμοκρασίες Σιβηρίας. Long live GB!!!
  7. Φίλε μου δεν αμφιβάλλω, το κινητό το πλήρωσα για να μπορώ να έχω όσα μου προσφέρει ανά πάσα στιγμή, 2 βδομάδες διακοπές με 3G ανοιχτό και σερφάρισμα και παιχνίδια κλπ, το κινητάκι χτυπούσε 50άρια θερμοκρασίας και το φόρτιζα μετά από 3-4 ώρες. Με GB κρατάει πολύ περισσότερο και δεν λειτουργεί ως σόμπα επίσης. Ήμουν με ressurection, έβαλα Ομέγα 15.1, άλλαξα kernels, έβαλα 4.1, έκανα ότι μπορούσα μπας και η μπαταρία κρατήσει λίγο παραπάνω αλλά τπτ. Με το data on και σερφάρισμα στο internet ρούφαγε σαν τρελό. Τέσπα, θα περιμένω JB, ICS τέλος για μένα. @Panosfx Την Ομεγα 10.4. @makis206 XWKL1 φίλε, όπως στήνεται από την ROM. Το μόνο που άλλαξα ήταν ο kernel, από Siyah σε Speedmod, αλλά θα ξαναγυρίσω σε siyah.
  8. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ξαναέβαλα 2.3.6 και νιώθω πολύ καλύτερα. Με ICS ήθελε φόρτιση 2 και 3 φορές τη μέρα, τώρα με την ίδια χρήση (ξέσκισμα βέβαια) αλλά κρατάει 24-30 ώρες.... Χώρια οι θερμοκρασίες, καμία σχέση κι εκεί! Το μόνο που μου λείπει είναι ο Chrome, αλλά οκ...... Άντε να δούμε με τη JB, η ICS μεγάλο fail imho...
  9. To Hero of Sparta, με πετάει έξω όταν τελειώνει το load και πάει να μπει στο παιχνίδι. Το DH2 παίζει μέχρι να ζοριστεί, στην αρχή μου κράτησε κάνα τέταρτο, μετά μαύρισε η οθόνη και ενώ άκουγα ήχο για 15 δεύτερα, τελικά με πέταξε κι αυτό. Οπότε μάλλον υπάρχουν θέματα ακόμη.
  10. Φίλε το είχα κι εγώ το πρόβλημα, αναγκάστηκα να κάνω wipe data και να το ξαναστήσω. Δουλεύει μια χαρά τώρα!
  11. Μετά από εγκατάσταση ICS, όταν πάω να ανοίξω την κάμερα, μου βγάζει πως η λειτουργία διακόπηκε...... Δεν μπορώ να ανοίξω την κάμερα lol. Έτυχε σε κάποιον το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει κάποια λύση??
  12. Φίλε εχθές μου έκανε ένα καλό drain, με ένα ρεβοοτ έστρωσε, αλλά μάλλον θα τον καταργήσω και θα πάω στον στοκ.
  13. Παίζει να πέσανε σε ελαττωματικές συσκευές.:rolleyes:
  14. Παίζω αρκετά το Assassin's Creed και το Shrek Cart, φαντάζομαι δυνατά παιχνίδια, εκτός αν κάνω λάθος.... Δεν μου έχουν τύχει κοληματα κλπ και ενώ νιώθω την οθόνη να ζεσταίνεται αρκετά η θερμοκρασία που μου δείχνει είναι 39 βαθμούς... Κόλημμα σε καμία περίπτωση μετά από κάνα μισάωρο... με LeoMar και Jeffrey, KH3!
  15. Δεν έχω λόγια για το κινητό, είμαι ενθουσιασμένος. Γενικά απέφευγα τα smartphones, γιατί θεωρούσα ότι αφού έχω υπολογιστή/laptop, το κινητό είναι για τηλέφωνα μόνο..... Τώρα πλέον ξεχνάω να τα ανοίξω!!!
×
×
  • Create New...