Jump to content

Palsara

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Palsara

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Palsara's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σε όλους! Με πήρανε για την ανανέωση της σύνδεσης μου Wind με επιδότηση 80 ευρώ. Το πρόγραμμα μου είναι το Βbest 180 μέσω σωματείου και οι λογαριασμοί μου είναι μ.ο μηνιαίως 32 ευρώ (27,5 πάγιο+μηνύματα, mms), οπότε θεωρώ την επιδότηση καλή. (Αύξηση λέει στα μηνύματα στα 0,12/sms στις εταιρικές! :mad: ) Τα δεδομένα είναι τα εξής: -Δεν το χρησιμοποιώ πολύ στο να παίρνω με αυτό - θα μου έφταναν και 100'-με καλούν όμως όλοι και θέλω τον αριθμό.-Έχω και δεύτερο νούμερο Vodafone, που παρέχει η εργασία μου χωρίς οροφή. -Και χρησιμοποιώ πια και τρίτο (υπερβολή!) κινητό αρκετά (Free2Go) προς 2-3 πιο συχνά μου νούμερα και γλιτώνω από υπέρογκα ποσά και τις δύο συνδέσεις-όσο να'ναι κρίμα να πηγαίνω και τρελλά νούμερα στη δουλειά :O -Ευχαριστημένος από την Wind - είχα συνδέσεις σε όλες (λίγο πολύ τα ίδια τις βρίσκω πια ) και όσο πάει νομίζω καλυτερεύει -την εκτίμησα παραπάνω με το Free2Go -και κουράστηκα να αλλάζω. -Συσκευή δεν χρειάζομαι - φρέσκια σχετικά αυτή που κρατώ στο χέρι μου (λειτουργώ αρκετά την προώθηση από το εταιρικό Vodafone στο Wind ). Τι κάνω τώρα με κριτήριο την πρακτικότητα - (τα 3 να τα κάνω 2) και την οικονομία ? 1.Ζητάω έκπτωση στο πάγιο αντί συσκευής και αν μπορώ το μειώνω στο νέο πρόγραμμα Βbest100΄παρόλο που δεν συμφέρει τόσο στις χρεώσεις ανά δευτερόλεπτο. Βέβαια από κατάστημα προ εξαμήνου μου είπανε δεν μπορείτε (καμμία σχέση δεν είχε η απάντηση τους με το θέμα παραμονής-το έχω 3 χρόνια)παρά μόνο αύξηση παγίου! Θα σας το κάνουμε Flexy 25 η όποιο άλλο ατομικό θέλετε και φυσικά τους παράτησα γιατί δεν υπήρχε λόγος για 3-4 ευρώ διαφορά να αφήσω τα 80' λεπτά ομιλίας-στην εξυπηρέτηση δεν το ρώτησα. Γενικά είναι γνωστό ότι πουθενά δεν ξέρουν τι τους γίνεται !! ) 2.Το κόβω και το κάνω Free2Go ‘’ αλα Q χρέωση λέμε τώρα’’ και πετάω το τρίτο. Βέβαια αν το μετανοιώσω αντίστοιχο εταιρικό από σωματείο δεν ξαναβγαίνει- μόνο απλή ατομική μπορώ.
  2. Ευχαριστώ. Είμαι στο 90% για να το αγοράσω
  3. Επειδή στο site της SE δεν υπάρχει το χαρακτηριστικό "ανοικτή ακρόαση" εσείς που το πήρατε, το υποστηρίζει? Απίστευτο να μην υπάρχει τέτοια δυνατότητα σε νέο κινητό :blink:
  4. Τελικά η series 40 πλατφόρμα του είναι 3rd ή 5th edition? Στο site της η Nokia το έχει ως 3ης γενιάς (περίεργο δεν είναι ενώ κυκλοφορούν ήδη συσκευές 5ης γενιάς??). Καποιός που ήδη το έχει , ας το τσεκάρει σίγουρα.
  5. Χαιρετε! Ειμαι στο διλημμα μεταξύ του Νοκια 7500 και του 6267 μια που ειχα και το 6131. Αληθεύει ότι το 6267 παίζει .wmv video kαι όχι μόνο .3gp ?
×
×
  • Create New...