Jump to content

programmer_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

programmer_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει........πατάς συνεχόμενα το πάνω βελάκι!!!
  2. Ναι αυτό πρέπει να ναι.... Επίσης και εμένα μου βγήκε προβληματικό και ιδιαίτερα στο σήμα, δείχνει ότι δεν πιάνει πάντα. Θα θελα να ξέρω το αντίστοιχο της LG εάν είναι καλό.
  3. Και εγώ έχω αγοράσει το e2152 της samsung και αντιμετωπίζω κάτι μικρο προβληματάκια. Τα συγκεκριμένα dual sim τα φτιάχνουνε στην Ινδία και δεν είναι τόσο αξιόπιστα.Αυτό έχω καταλάβει...
  4. Έχει παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα όταν μιλάς στην δεύτερη γραμμή (ή κάποιο άλλο πρόβλημα)? Γιατί στο samsung που έχω έχει κάτι τέτοια περίεργα......
  5. Το ραδιόφωνο θέλει handsfree για να λειτουργήσει? Και όταν μιλάς στην μια γραμμή εάν σε πάρουνε στην δεύτερη φαίνεται ότι σε καλεί κάποιος?
  6. Ρε παίδες.....έκανε κανείς καμία αναβάθμιση??
  7. Φίλε το έχεις κάνει αναβάθμιση στη νέα έκδοση?
  8. Νομίζω πως ναι.....αλλά δεν ξέρω το πόσο.
  9. Στο site της samsung βρήκα ένα άλλο πρόγραμμα για sync με το κινητό καθώς και για αναβάθμιση. Link
  10. Έκανε ρε παιδιά κανένας καμία αναβάθμιση να μας πει τα νέα χαρακτηριστικά...??? :p
  11. Έχω αγοράσει εγώ.Σε 2 μέρες μου το στείλανε
  12. Άμα το πάρεις αυθεντικό από την samsung κανά 40άρι :P... Αλλά βρήκα ένα εδώ ΚΑΛΩΔΙΟ
  13. Το firmware E2152XXJH3 είναι το τωρινό που τρέχουνε τα e2152. Το νεότερο firmware είναι το E2152XXJJ2 (για να δεις ποίο firmware τρέχεται πατήστε στην οθόνη αναμονής τον κωδικό *#1234#). Παρατήρησα ότι εάν κατεβάσετε το PC studio (Link) θα βρείτε μια επιλογή για αναβάθμιση λογισμικού.Λογικά θα γίνεται ανανέωση από εκεί εάν έχετε καλώδιο usb data. Εγώ δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί δεν έχω το καλώδιο. Όποιος μπορεί να το δοκιμάσει ας το κάνει να δούμε εάν λειτουργεί.
  14. Διάβασα ότι βγήκε νέο firmware για το κινητό.Ξέρετε πως μπορεί να γίνει αναβάθμιση σε αυτό?
  15. Παιδιά τα κινέζικα είναι πολύ επικίνδυνα στο θέμα sar καθώς και σε ποιότητα κατασκευής. Το κινητό έχει τρομερή μπαταρία και για την δουλειά του είναι πολύ καλό.Επίσης για το θέμα ότι δεν είναι dual sim standby υπάρχει υπηρεσία στης εταιρίες που σου στέλνει μήνυμα όταν είναι κλειστός ένας αριθμός.
×
×
  • Create New...