Jump to content

thanassis2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanassis2

  1. καλησπερα...ερωτηση...η μικρη κοσνολα του ps3 παιζει σε ορ8ια 8εση???
  2. λοιποοον,γεια χαρα και απο μενα...οποιος το 8υμη8ει 8α με γλιτωσει απο πολλα χρονια ακομη πονοκεφαλου... στο σταρ εβαζε μια σιρα με 3 πιτσιρικια που μετα μορφωνοντουσαν σε υπερ ηρωες και ψηλωναν εννοειται,χρησιμοποιουσαν αν 8υμαμαι καλα στολες και οχηματα που εμοιαζαν με σκα8αρια και ειχαν για βοη8εια ενα τζινι μωβ αν 8υμαμαι καλα το οποιο εμενε σε ενα σπιτι στοιχειωμενο απο μουμιες και αλλα τερατα,φιλικα παντα...εδω και χρονια δεν τ με εχει βοη8ησει κανεας και σπας το κεφαλι μου και το γοοογλε...καμια ιδεα κανει???!!!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  3. αυτος νομιζω ειναι ποιος ασφαλες τροπος!!!! απο που την αγοραζω????????????
  4. μια πιστωτικη της eurobang εχω!!8α κανω δουλεια λες?
  5. εχεις αγορασει κανενας τπτ απο το market???? 8ελω να αγορασω κατι extra για μερικα παιχνιδια!!!
  6. ειχα ρωτησει πριν εναμισι χρονο περιπου κ μου ειχαν πει πως της sony εχει 60€ τεσ.πα!!8α παρω το φ8ινοτερο!ευχαριστω φιλε!!!
  7. γεια σε ολους!! μια μικρη βοη8εια!! 8ελω να αγορασω το ΗD καλωδιο για το ps3 αλλα σε μια αναζητηση που εκανα βρηκα πολλα κ δν 8ελω να την πατησω με καμια απομιμηση! καμια προταση καποιος?
  8. πιαδια ξερει κανεις πως θα βαλω τραγουδια για να ακουγονται στο pro9?γινεται?
×
×
  • Create New...