Jump to content

iole

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iole

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 31

iole's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χμμ, πιθανον το οτι ειναι περσινο μοντελακι , και τρεχει WM5.. kαι οχι τα WM6. Επισεις δεν εχει WiFi. Προς το παρον λειτουργει αψογα, το εχω ενα μηνα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη, ειναι ταχυτατο, δεχεται αρκετες εφαρμογες και τροποποιησεις , σερφαρεις κανονικα στο νετ, λειτουργικοτατο, βγαζει απιστευτες foto, το ιδιο ισχυει για τα video , ανετο ακομη και για ταινιουλα σε ταξιδι... το πληκτρολογιο στην αρχη σε προβληματιζει λογο μικρου μεγεθους αλλα το συνηθιζεις γρηγορα .. οσο για την τιμη δεν το συζηταω , αξιζει .. πιστευω οτι θα επρεπε και οι υπολοιπες εταιριες να χαμηλωσουν κεφαλι και να ακολουθησουν το παραδειγμα της samsung ... :)
  2. Τελικα για οποιον ενδιαφερεται για hard reset στο SHG i320 ειναι πολυ απλο. Απλα οταν το ανοιγεις πατας το space και αυτοματα σου ζηταει εναν κωδικο. Ο κωδικος ειναι 1234. και αυτοματα επανερχεται στην αρχικη του κατασταση!! Αυτα! ευχαριστω!:rolleyes:
  3. Λοιπον, απο που να αρχισω .. δεν εχω καταλαβει τι ακριβως συνεβει, θα σας περιγραψω το ΠΩΣ συνεβει μημπως μπορεσει καποιος απο σας να με φωτισει να καταλαβω κι εγω.... λοιπον .. πριν 15 μερες περιπου αγορασα τo samsung i320 ,το οποιο μου αρεσει παρα πολυ, και ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τις επιδοσεις του. Λοιπον ξεκινησα να του εγκαθιστω προγραμματακια ,κυριως software.. οταν μου εβγαλε 2 με 3 φορες οτι θα πρεπει να απεγκαταστησω μερικα , διοτι το γεμισα φανταζομαι με ενα σωρο ¨σκουπιδακια¨.. δεν το πηρα στα σοβαρα και συνεχιζα να παιζω, με διαφορα οτι στην συνεχεια τα εγκαθιστουσα μονο στην επιπλεον storage card 1GB χωριτικοτητα.. (επισεις να λαβετε υποψη σας οτι ειμαι ασχετη γενικως στα τεχνικα ζητηματα) :confused:... λοιπον κατεβαζα προγραματα και απο ενα κινεζικο site, λοιπον καθως ειχα συνδεδεμενο το κινητο με το pc, to kaspersky του pc μου , εντοπισε ιο, τον εκανα block φυσικα και συνεχισα..., επειτα το κινητο ξεκινησε να κολαει .. το εκανα restart και απο τοτε δεν μπορese να ξαναμπει στην καρτα sim..εκανα αρκετες προσπαθειες, εβγαλα και την storage card , κι ακομη και με διαφορετικες sim δεν μπαινει με τιποτα σε κανενα δικτυο οταν πληκτρολογω τον κωδικο προσβασης της οποιαδηποτε sim που δοκιμασα..(ανοιγει κανονικοτατα σαν να μην εχει κατι) ΤΙ ΕΚΑΝΑ ?? ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ? το υπερφορτωσα προγραμματα και κολησε? πηρε καποιο ιο απο το pc μου??? πως θα το αντιμετωπισω? δυστυχως μενω σε επαρχια για να το στελνω στην αντιπροσωπεια της samsung και ειναι μπελας. μημπως υπαρχει τροπος να κανω μονη μου καποιο format και να επανελθει? Συγνωμη εαν σας κουρασα.. θα το εκτιμουσα πολυ εαν μπορει καποιος να βοηθησει... ( το κινητο το πηρα απο ελλαδα και εχει και ελληνικους χαρακτηρες)
  4. Καλημερα! την mini opera θα την κατεβασεις πρωτα στο pc σου, επειτα μεσο active sync θα την μεταφερεις στο κινητο.. εγω ετσι την εγκατεστησα παντως, δεν ξερω εαν υπαρχει καποιος αλλος τροπος.
×
×
  • Create New...