Jump to content

petros_k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petros_k

  1. Πας στις επιλογές και πατάς "Ελαχιστοποίση". Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες δες και το "Εγχειρίδιο χρήσης" ;)
  2. Να μια στη φυσική ανάλυση του φακού του K700i. 640 Χ 480 pixels δηλαδή. http://www.sonyericsson.com/ddp/FileServlet/ucdFile5800667.jpg?action=download&userID=7458983&fileName=ucdFile5800667.jpg&fileType=img Υπάρχει και η δυνατότητα για 1280 Χ 960 μέσω λογισμικού με την τεχνική της παρεμβολής με χαμηλότερη φυσικά ποιότητα. Επίσης υποστιρίζονται και μικρότερες αναλύσεις, στα 320 χ20 και 160 Χ 120, για MMS, Caller PhotoID, κ.α.
  3. Ο πομποδέκτης ΜΑ 700 της Mobile Action φυσικά και μπορεί να λειτουργήσει όπως και όλοι οι υπόλοιποι (αποστολή αρχείων με δεξί κλικ, χρήση και άλλων προγραμμάτων πέρα του δικού του) αρκεί στο σύστημα να έχει εγκατασταθεί το Service Pack 2 των XP για να χρησιμοποιηθούν οι γενικοί οδηγοί για Bluetooth που περιέχονται στο Service Pack 2. Προσοχή όμως, οι οδηγοί που περιέχονται στο Service Pack 2 δεν βλέπουν το ΜΑ 700 ούτε και σαν γενικό Bluetooth πομποδέκτη. Θα πρέπει να γίνει μια μικρή τροποποίηση του αρχείου bth.inf που βρίσκεται στον φάκελο στον φάκελο %windows%\inf\ (όπου %windows% είναι ο φάκελος που βρίσκονται τα Windows, συνήθως είναι ο C:\WINDOWS). Στο αρχείο bth.inf προσθέστε τις εξής 3 γραμμές: Στο τέλος του τμήματος με επικεφαλίδα [Manufacturer] (Γραμμή 059) προσθέστε τη γραμμή: Mobile Action=MobileAction, NT.5.1 Πριν από τη γραμμή που λέει: ;------------- Device section - End ----------------------- (Γραμμή 139 και Γραμμή 140) Προσθέστε τις δύο παρακάτω γραμμές: [MobileAction.NT.5.1] Mobile Action πομποδέκτης Bluetooth σε θύρα USB= BthUsb, USB\Vid_0df7&Pid_0700&Rev_0525 ______________________________________________ Ενημερωτικά για τα παραπάνω: Η πρώτη γραμμή ορίζει τη συμβολοσειρά του ονόματος του κατασκευαστή. Η δεύτερη είναι η επικεφαλίδα του τμήματος με τους κωδικούς αναγνώρισης της συσκευής του συγκεκριμένου κατασκευαστή. Η τελευταία γραμμή χωρίζεται σε δύο τμήματα: Το πρώτο (μέχρι το '=') ορίζει τη συμβολοσειρά περιγραφής της συσκευής και το δεύτερο (μετά το '=') ορίζει τον τύπο της συσκευής και τον κωδικό αναγνώρισης που στέλενει στο σύστημα. [/list=a] Για λόγους ευκολίας έχω επισυνάψει το συγκεκριμένο αρχείο στο μήνυμα, οπότε όποιος θέλει να εγκαταστήσει του οδηγούς της Microsoft, σε Windows XP με το Service Pack 2 για το ΜΑ 700 της Mobile Action απλά ας τοποθετήσει το αρχείο αυτό στον φάκελο που είπα και πριν (συνήθως C:\WINDOWS\inf\) αντικαθιστώντας το παλιό. Και μετά ας εκτελέσει την εγκατάσταση του ΜΑ 700. Αν έχει ήδη ετκαταστήσει τους οδηγούς της Mobile Action θα πρέπει πρώτα να τους απεγκαταστήσει προτού εγκαταστήσει αυτούς της Microsoft. bth.zip
  4. Αυτό είναι φυσιολογικό. Έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος συμπίεσης JPEG. Εκτελεί τη συμπίεση χωρίζοντας την εικόνα σε χρωματικά όμοιες περιοχές. Όσο μεγαλύτερη η περιοχή τόσο μεγαλύτερη και η συμπίεση, (γι' αυτό και όταν διαλέγουμε μεγάλο ποσοστό συμπίεσης εμφανίζονται τετραγωνισμένες οι περιοχές που αλλάζει το χρώμα στην εικόνα) Οι επιφάνειες των φωτογραφιών προσώπων και γενικά των κοντινών λήψεων έχουν συνήθως λίγες χρωματικές διαφορές και διαβαθμίσεις σε σχέση με τα τοπία. Έτσι με την εφαρμογή του ίδιου αλγόριθμου συμπίεσης παίρνουμε μικρότερου μεγέθους αρχεία φωτογραφίες προσώπων σε σχέση με τις φωτογραφίες τοπίων.
  5. Μπες στο Μενού , επέλεξε Ρυθμίσεις , στην καρτέλα Γενικές , πήγαινε κάτω κάτω πάτα Επαναφ. ρυθμίσ και μετά διάλεξε αν θέλεις επαναφορά μονο των ρυθμίσεων ή και διαγραφή του καταλόγου και των αρχείων που προσέθεσες. Τα ελληνικά όχι δεν τα χάνεις. Για πιο γρήγορα μπες στο μενού και πάτα #9 και μετά διάλεξε τον τύπο επαναφοράς που ανέφερα παραπάνω
  6. Ένα φίλος μου έχει της VodafoneLive! έκδοση κι εγώ την κανονική. Απ' ό,τι έχω καταλάβει η αναπαραγωγή του ήχου της κάμερας ακόμα και στην αθόρυβη λειτουργία είναι ένα από τα "φαεινά" κλειδώματα της Vodafone. :down: Εμένα που είναι η κανονική έκδοση (συγκεκριμένα με λογισμικό έκδοση R2L) δεν κάνει θόρυβο όταν τραβάω φωτογραφίες και το έχω βάλει στο αθόρυβο. :cool:
  7. Μια ακόμα μικρή απορία: φωτογραφία και ήχος κλήσης μπορούν να μπουν σε κάθε εγγραφή του τηλεφωνικού καταλόγου ή ισχύει περιορισμός; π.χ.: μόνο για 10-20 εγγραφές :confused:
  8. Με όλο το συμπάθιο, αλλά νομίζω ότι έχουμε παρεκτραπεί από το θέμα του topic.
  9. Αν ο κόσμος δεν δείξει αρνητική στάση απέναντι στη συγκεκριμένη πολιτική της Vodafone, δεν υπάρχει περίπτωση να το καταλάβει από μόνη της. Εγώ απορώ με τους κατασκευαστές κινητών. Δεν βλέπουν ότι μερικά από τα 'διαμάντια' τους γίνονται 'άνθρακες' στα μάτια του κόσμου που τα βλέπει κλειδωμένα;
  10. Κάλιο να μη σου δίνουνε καθόλου κινητό, παρά να σου επιδοτούνε ένα κουτσουρεμένο. :worry:
  11. Το Vodafone Live! πιστεύω ότι είναι ασέλγια εις βάρος οποιουδήποτε κινητού το έχει εγκατεστημένο. :down: Περιορισμός στις δυνατότητες του κινητού που πραγματεύεται αυτό το threat, χαντάκωμα των κινητών των Sharp και Samsung λόγω των κλειδωμένων θυρών επικοινωνίας κ.α. :X Δεν καταλαβαίνω που εξυπηρετεί αυτή η πολιτική της Voda... :stupid:
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση memix
  13. Ενδιαφέρομαι για το K700, αλλά θα επειδή με τους τηλεφωνικούς καταλόγους είμαι λιγάκι περίεργος, θα ήθελα να μάθω: :confused: 1) Αν είναι δυνατή η γραφή των ονομάτων με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες . 2) Επίσης μπορώ, επειδή άκουσα για το πρόβλημα με το τελικό 'ς' στα SMS , να εισάγω στις εγγραφές του τηλεφωνικού καταλόγου το 'ς' ; 3) Τι είδους και πόσα στοιχεία μπορώ να αποθηκεύω σε κάθε εγγραφή (π.χ. κινητό, σταθερό, εργασία, φαξ, email, κλπ.); Ευχαριστώ
  14. Αυτή τη στγιμή είμαι συνδρομητής με πάγιο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες της Telestet. :up: Πριν από 1 μήνα στον Βροντάδο, στη Χίο υπήρχαν σημαντικά προβλήματα στη λήψη σήματος (πράγμα αδιανόητο διότι με τις εγκατεστημένες κεραίες έχουμε οπτική επαφή). Επισημάναμε στην Telestet αυτά τα προβλήματα και τώρα η λήψη είναι σε γενικές γραμμές άριστη! Μπράβα στην Stet, που (όπως δηλώνει & στο σλόγκαν της) μας ακούει. :music: Το μόνο παράπονο που έχω είναι για τις αναφορές στα B-free (παλαιότερα είχα κατροκινητό). Γιατί να μην έρχεται κανονική αναφορά όπως και στα συμβόλαια; Τους κοστίζει τίποτα; :stupid:
×
×
  • Create New...