Jump to content

mariosrx7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mariosrx7

  1. το ξερω φιλε μου οτι δεν μοιαζει με το 7αρι και το 8αρι γιατι εχει στυλ λιμουζινε .μπραβο στον φιλο για την φοτο του κοσμο σπορτ ενος αυτοκινητου απο τους πρωτους βανκελ με τεραστια αξιοπιστια που εφτανε τα 2 εκατομυρια χιλιομετρα ανα κινητηρα ,καμια σχεση με τους σημερινους βανκελ που βγαζουν κατα μεσο ορο 100.000 χλμ του 7 και 300.000 του 8 το αυτοκινητο αυτο ειχε 210 τελικη τεραστια για την τοτε εποχη ,κηκλοφορουν παγκοσμιως 15 σε αριστη κατασταση ενα αυτοκινητο που μερικοι θα εδιναν μια περιουσια για να το αγορασουν, υπαρχει ενα στην ελλαδα σε αριστη κατασταση που δεν το πουλαει για κανενα τιμημα.
  2. κανε μια αναζητηση στο γκουγκλ πουλιεται και ενα 81 μοντ στο mikres-aggelies .com
  3. οχι φιλε μου υπαρχει ,το ειχε αγορασει ο πατερας μου το 80 εχω και προσπεκτους απο την τοτε εποχη, κηκλοφορουν και μερικα στην ελλαδα ακομη αν ψαξεις αγκελιες σε μεταχειρισμενα ισως το βρεις.
  4. δεν λεω γι αυτα τα αυτοκινητα αλλα για το ρχ-9 που κηκλοφορησε απο το 79 μεχρι το 85 το αυτοκινητο ειχε περιστροφικο κινητηρα εμοιαζε με καντιλακ με τεραστιες εξωτερικες και εσωτερικες διαστασεις και παρα πολλα ηλεκτρονικα ειδικα για την τοτε εποχη.
  5. εχεις απολυτο δικιο αυτο λεω και εγω οτι τα αυτοκινητα ειναι αλη κατηγορια ,αλοι τα συγκριναν πριν απο εμενα, οσο για το σκαιλαιν βεβαια ειναι ενα παρα πολυ δυνατο και καλο αυτοκινητο δεν το αμφησβητει κανεις αυτο ,οσο για το ρχ-8 δεν αντικατεστησε το ρχ7 απλως ρχ8 πρωτη φορα εβγαλε η μαζντα, ρχ-9 ειναι λιμουζινα για τον φιλο που το ανεφερε παραπανω .
  6. δεν μιλησα καθολου για αξιοπιστια ξερουμε τα προβληματα που εχει ,ο κινητηρας της μαζντα απλως το ζ ειναι διαφορετικη κατηγορια, απο το ρχ7 το nsx της χοντα μονο παρδειγματα απο ιαπωνια, μαλον με το ρχ8 πρεπει να το συγκρινουμε και σε 15 χρονια απο τωρα παλι μπροστα θα ειναι το 7 , η ευχαριστηση που σου δινει αυτο το αμαξι δεν συγρινεται με ηρεμα γκαζακια οπως του ζ οσο φιλε που θελεις να αγορασεις 8αρι η ιδεα ειναι πολη καλη και η γνωμη μου εγω για δευτερο αυτοκινητο θα ειχα το μ3 οχι το ρχ8.
  7. ρε φιλε τι σχεση εχει το ρχ7 με τον κουβα της νισαν ενα αυτοκινητο που εχει λαμαρινες με ποιοτητα μικρα ,το ρχ7 ειναι πυραυλος και δεν εχει καμια συγριση με το 350ζ που μπροστα του ειναι κουβας με ροδες.
  8. τοσο καιρο μιλατε για αλογα τρελα βελτιωσεις και τετοια ,εχεται καταλαβει οτι μιλατε για ενα κουτι χωρις αεροδυναμικη , κρατηματα και αλα πολα μειονεκτηματα ,ετσι εχουμε καταντησει σε αυτην την χωρα απο την φτωχεια να μιλαμε για κουτια λες και μιλαμε για λαμπορκινι ντιαμπλο ,για γκολφακι μιλατε ρε μαγκες αν το εχεται καταλαβει οτι και να κανεται σε αυτο το κουβαδακι δεν θα παψει να ειναι παντα ενας κουβας τσαμπα το χρημα που ριχνεται επανω.
  9. ρε παιδια ακουω μερικους εδω μεσα και συγκρινουν το ρχ 7 με το 8 τα 2 αυτοκινητα δεν εχουν καμια σχεση ρχ8 εχει ο καθε τυχαρπαστος και τολμαει και συγρινει το κουβαδακι του που του πουλησε η εταιρια για να μην κλαιει, με το super car που λεγεται rx7 ενα αυτοκινητο μυθο που δεν προκειτε να ξεπεραστει ουτε μετα απο 20 χρονια ενα αυτοκινητο που μπορει αν βελτιωθει να αποδωσει ευκολα αλογα που αλα χρειαζονται απειρα τεχνασματα και χρηματα ,και αυτα τα αλογα δεν προκειτε να τα βρουν ποτε ελεοςςςςςςςςςςςς δεν υπαρχει συγριση καμια ακουμε εδω μεσα το μακρι και το κοντο του καθε β........... ελεος.
×
×
  • Create New...