Jump to content

musulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About musulis

  • Ημ. Γέννησης 14/08/1984

musulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Νομίζω ότι ήμουν πολύ συγκεκριμένος στην ερώτησή μου αλλά μάλλον έπρεπε να φωνάξω τη λέξη κλειδί W I-F I διοτι αν με ενδιέφεραν άλλες λύσεις θα είχα πάρει το i tech καθώς το έχω διαβάσει πάνω από 3 φορές.το http://www.radiofono.gr είναι μάλλον αυτό που θέλω.Ευχαριστώ πολύ. Φιλικά Θάνος.
  2. Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως γίνεται να ακούσω ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με το kaiser μεσω wi fi?με resco ακούω μόνο ξένους εκτός κι αν δεν το εψαξα καλά.!
  3. Καλημέρα παιδιά, το πρόβλημα μου είναι ότι το gps κάνει κανα 5λεπτο να κλειδώσει δορυφόρο ενώ βρίσκει ακόμα και 9 δορυφόρους. Εγκατέστησα το gps gate αλλά δεν ξερω τι κάνει αυτό το πρόγραμμα και τι πρέπει να κάνω εγώ με αυτό, πάντως το άνοιξα και μετά άνοιξα και το destinator 7 και πάλι δεν κλείδωσε αν και πάντα βγαίνω στο μπαλκόνι και δεν έχει κτίρια γύρω!Έχει κανείς καμια ιδέα?
  4. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Νόμιζα πως είναι κάτι ψαγμένο αλλά αποδείξατε πως ήταν παιχνιδάκι.
  5. καλησπέρα παιδιά, έχω μία ερώτηση λίγο δύσκολη αλλά μου φαίνεστε πολύ δυνατοί λύτες όλοι.Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε όταν έρχεται ένα μην να μην το ανοίγει κατευθείαν μπροστα στην οθόνη? Απλά να σου λέει ότι ήρθε μην.
  6. Σου έστειλα pm για να μην ζαλίζω και τους υπόλοιπους!!!!
  7. Καλησπέρα παιδιά τώρα μου ήρθε και η μνήμη.Έχω ένα σωρό ερωτήσεις καθότι νέος στα ppc για αυτό ξεκινάω διάβασμα απο την αρχή.
  8. Μόλις μου ήρθε το kaiser αλλά δεν ήρθε ακόμα η μνήμη μπορώ να κάνω τίποτα ή απλά να το βάλω να φορτίζει?
  9. Τότε ο αντάπτορας σε τι χρησιμεύει?
  10. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, με βοηθήσατε αρκετά. Τελικά μόλις παρήγγειλα την Kingston απου μου έιπες athanaso77. Προτίμησα 2 gb λιγότερα αλλά πιο μεγάλη ταχύτητα.Μήπως ξέρετε αν υπάρχει αντάπτορας για μετατροπή απο usb se mini usb για να χρησιμοποιώ το flashaki μου με το kaiser?
  11. που μου προτείνεις να ψάξω γιατί στο πλαίσιο έχει μια με 4 gb και κάνει 69 ευρω και μου φαίνεται κάπως ακριβή.
  12. Καλησπέρα,μία ερώτηση θέλω να κάνω,βρήκα αύτη τη μνήμη http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=4320 και λέω να την παραγγείλω. Ποια είναι η άποψή σας και αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο αλλά να την έχω μέσα στην βδομάδα. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  13. μία γρήγορη ερώτηση!υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή rom για να αποκτήσω ραδιόφωνο στο kaiser?αν ναι ποιο είναι και που θα το βρω!
×
×
  • Create New...