Jump to content

unreal_eleos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About unreal_eleos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

unreal_eleos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. hello guys! Αυτην την στιγμή σας γράφω απο Αγγλία! :P Έπεσε στα χέρια μου ενα sim card pack καρτοκινητής η οποία έχει 4p/minute για ελλάδα! είναι πολύ φθηνό ή μου φένεται?Είναι απο την "NOMI" http://www.nomi-mobile.com. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια καλύτερη/φθηνότερη απο την NOMI για κλήσεις απο UK προς Ελλάδα? btw: θα αγοράσω άλλη SIM για "γενική" χρήση. Ευχαριστώ!
  2. Μια ερώτηση ακόμα παρακαλώ! Εχω το Detsinator 6 (*****ed) την έκδοση 6.0.0.24238 και το Destinator PN (πάλι *****ed) στην έκδοση 5.1.172! Ποιά από τις λέτε να εγκαταστήσω? Γνωρίζετε ποιά από τις δύο είναι συμβατή με τις καινούργιες εκδόσεις χαρτών της NGi και αν δεν είναι καμία μήπως ξέρετε πως μπορούν να γίνουν? Αν έχετε link νεότερης έκδοσης του Destnator 6 παρακαλώ αν μπορείτε να μου την στείλετε! Thanks a lot!:)
  3. Όταν λές αγγλική έκδοση τι εννοείς? Ευχαριστώ για την κατανόηση! Ξέρω ότι σε ζάλισα!
  4. Ναι το γνωρίζω! Κυρίως για GPS το θέλω! Μήπως ξέρεις αν το WWE stand alone είναι διαφορετικό από το απλό P350? Sorry αν πέταξα κοτσάνα!Απλά για να μην παίξω το βλάκα που θα του πουλήσουν ότι κι ότι (αφού όπως είπα είμαι άσχετος:O)!
  5. Sorry που σας ζαλίζω αλλά βρήκα το P350 WWE standalone στο cosmodata 240Ε και τελικά σκέφτομαι να πάρω αυτό αφού το WiFi δεν μου χρειάζεται (το θέλω κυρίως ως GPS)! http://www.cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=6&cid=79&mid=141&pid=9902 Το WWE Standalone τι σημαίνει? Είναι η έκδοση χωρίς λογισμικό έτσι? Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!
  6. Γεια σας παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω το P550 απο pda4u 323Ε με θήκη! Συμφέρει λέτε να κάνω την κίνηση? Να περιμένω το P360 (αλήθεια πότε βγαίνει?)? Πρέπει να πώ ότι είναι το πρώτο μου pda και θέλω να περάσω το Dest 6 (*****ed)! Θα τα καταφέρω λέτε ή ειναι δύσκολο? Αλήθεια μπορώ να το περάσω εξολοκλήρου στην κάρτα μνήμης και να έχω κάρτες με διαφορετικά προγράμματα πλοήγησης?
  7. Γεια σας παιδιά! Πριν λιγες μέρες απέκτησα και εγώ το vector master 390! Επειδή το papago ειναι για τα μπάζα και επειδή δεν ειμαι και πολύ σχετικός(μάλλον ασχετος θα έλεγα:O), μήπως θα ήταν εύκολο σε καποιον να μου δώσει ενα link για να βρώ το destinator 6 και λιγες οδηγίες για το πως θα ξεκλειδώσω το 390 και θα το εγκαταστήσω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...