Jump to content

mmkk777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mmkk777

  1. Σήμερα που είναι του Αντώνη μόλις πατήσω πάνω στο όνομα κολλάει το PDA και θέλει soft reset. Έχω το ETEN X500 με το lite εορτολόγιο v1.85 Για να εγκαταστήσεις την Lite έκδοση πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις την Full έκδοση και μετά κάπου στο Menu έχει επιλογή για να κατεβάσεις την Lite έκδοση. Πρέπει να συνδέσεις το PDA με τον υπολογιστή και να είσαι συνδεμένος στο Internet.
  2. Και σε μένα κολλαει. (ανάλογα με την γιορτή) Όταν πατήσω πάνω στα ονόματα ή στο εικονίδιο κολλαει Έχω το ETEN X500 με το lite εορτολόγιο v1.85
  3. Και σήμερα που είναι του Ηλία κολλάει το pda.
  4. Την Κυριακή που ήταν του Πέτρου και του Παύλου όταν πατούσα στο εορτολόγιο κολλούσε όλο το PDA. Έχω το Eten x500 και την lite έκδοση v1.62 Την πέμπτη 03/07 βλέπω και έχει σαν παγκόσμια ημέρα την ημέρα των ερωτευμένων. Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος?
  5. Εορτολόγιο v1.62 lite version. Μπράβο. Αυτό είναι εορτολόγιο!:D
  6. Μπράβο! Συμφωνώ απόλυτα. Εορτολόγιο το είπανε, όχι …
  7. Το αρχείο eortsetup.dll που είναι 4 kb στον κατάλογο των Windows τι είναι? Χρειάζεται?
  8. Συμφωνώ και εγώ. Όσο το κινητό είναι ξεκομμένο από το internet δεν είναι και πολύ χρήσιμα.
  9. Στις πρώτες εκδόσεις του προγράμματος νομίζω ότι τα γράμματα στο Today screen ήταν λίγο πιο μεγάλα. Κατά την γνώμη μου πιστεύω ότι το πρόγραμμα πρέπει να παραμείνει σαν εορτολόγιο και μόνο, να μην το φορτώνουμε με διάφορα άλλα πράματα. (ούτε τον Καιρό ούτε Ανατολή Δύση ούτε την Μπαταρία.) Να κάνεις (δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο και σε βολεύει) ένα άλλο πρόγραμμα που να είναι και αυτό plugin και να τα έχει όλα αυτά μέσα. (Γνώμη μου πάντα ε!)
  10. Μήπως είναι εύκολο στις ρυθμίσεις να έχει επιλογή να αλλάζουμε το size της γραμματοσειράς.
  11. Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να κάνω κάποιες προτάσεις για την βελτίωση της εφαρμογής Μέχρι τώρα είχα την version 0.983 και τώρα έβαλα την 1.2 και παρατήρησα ότι τα γράμματα στην νέα έκδοση είναι λίγο πιο μικρά από την 0.983. Μήπως στις ρυθμίσεις να έχει επιλογή για font size?
×
×
  • Create New...