Jump to content

agejon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About agejon

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

agejon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η απόδειξη πρέπει να είναι ονομαστική, για να ισχύει η διετής εγγύηση? Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα, Το battery charger με τη μπαταρία που δίνει το e-shop, αξίζει; Η μπαταρία ειναι εξίσου καλή με την original που έρχεται το κινητο; Ευχαριστώ!
  3. Εχει δοκιμάσει κανείς το vodafone 3g usb stick, στο dell mini 9 σε mac os x? Πιστεύω ότι θα παίζει μια χαρά, άλλωστε drivers υπάρχουν. Μια επιβεβαίωση θέλω, ευχαριστώ!
  4. Και αυτή leak εχει, χειρότερο από των B+L... :(
  5. Δε χρειάζεται ξεκλείδωμα. Μπαίνει άνετα.
  6. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=332071 κατέβασε αυτήν, είναι η πιο καινούργια official wm5 rom. Είναι αρκετά καλή.
  7. Ανοίγουμε το regedit και πάμε στο HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Shell\Rai\:MSCONTACTS , κάνουμε διπλό κλικ στο \Windows\PocketCM.exe και αλλάζουμε το Value Data σε ":MSPOUTLOOK contacts"
  8. Για να αλλάξουμε το phone skin της τελευταίας rom των BeastyLeo με το default και επομένως να βλέπουμε με ποιον μιλάμε , κάνουμε το εξής: Ανοίγουμε το regedit και πάμε στο HKLM\Security\Phone\Skin, κάνουμε διπλό κλικ στο Enabled και αλλάζουμε το Value Data σε 0. Soft reset και είμαστε έτοιμοι.
  9. τάσο δοκίμασε την τελευταία του jwright 2.12.04, και πες μας τι έγινε! Πάντως νομίζω ότι έπρεπε να δουλεύει και με την v07!!! Ίσως κάποιο incompatibility με την Kingston;; Περίεργο!!!!
  10. lepes, απλα έχω την rom των BeastyLeo μόνο για δοκιμή... Δεν είναι μόνο φορτωμένη αλλά έχει και αρκετά bugs... Μάλλον θα ξαναβάλω την rom του jwright.
  11. Από ότι βλέπω οι περισσότεροι είμαστε απογοητευμένοι σε κάποιο βαθμό με τις wm6 rom. Όμως έχω να μεταφέρω ένα καλό νέο: Αγόρασα σήμερα μια 8GB SDHC class 6 card της Transcend, η οποία δουλεύει άψογα με την καίνουργια rom των BeastyLeo (την οποία τεσταρω). Κάμερα και installation/running προγραμμάτων χωρίς κανένα πρόβλημα, μάλιστα έχω την εντύπωση ότι τα προγράμματα τρέχουν πιο γρήγορα από την καινουργια κάρτα. Είμαι επίσης 99% σίγουρος ότι η κάρτα δουλεύει άψογα και στη rom του jwright, αφού οι Β+L χρησιμοποιούν το ίδιο driver. EDIT: Η κάρτα έχει διαθέσιμα 7686.50 MB
  12. Ναι με τα soft reset βελτιώνεται κάπως η κατάσταση. Και εγώ για vanila me βλέπω...
  13. δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε η καινούργια rom των B+L, σε πρώτη ματιά. Ειμαι όμως ακόμα στο testing. Μου φαίνεται ότι η τελευταία rom του jwright είναι λίγο καλύτερη... αν διορθώσει και το memory leak τότε θα μιλάμε για την πιο ολοκληρωμένη wm6 rom!!! EDIT: Παρατήρησα ότι το memory leak της Β+L , είναι χειρότερο και απο του jwright!!
×
×
  • Create New...