Jump to content

PAINKILLER666

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PAINKILLER666

  1. Ευχαριστω,ε ναι με τα λεφτα αυτα δε παιρνεις γνησια,θα παρω τη μουφα απο το banggood γιατι θα τη βαλουμε με ενα φιλο μαζι μην πανε τσαμπα τα λεφτα της ακριβης αμα τα κανουμε που$#να.Η γνησια παντως εσπασε πολυ ευκολα και μαλιστα με tempered glass πανω.
  2. Kαλησπερα και Καλη χρονια ,Δυστυχως μου εσπασε η οθονη ,εχω παρει το : https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129991.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK Ποια οθονη απο τις τρεις πρεπει να παρω ή κανουν ολες? 1)https://www.banggood.com/LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-For-Xiaomi-Redmi-Note-4-p-1133342.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN 2)https://www.banggood.com/LCD-DisplayTouch-Screen-Digitizer-Replacement-With-Tools-For-Xiaomi-Redmi-Note-4Redmi-Note-4X-p-1227756.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN 3)https://www.banggood.com/LCD-DisplayTouch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement-With-Tools-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-p-1201293.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
  3. Δεν περασε 350 ηθελαν για αλλαγη οθονης :blink::blink:, τωρα πως εσπασε ακομα δεν καταλαβα,εχω σπασει 4 κινητα ουτε ασχοληθηκα να τα παω για φτιαξιμο στην εγγυηση αφου ηταν δικο μου φταιξιμο.
  4. Αυτο το μωβ το εβγαλε πιο μετα,στην αρχη ειχε μονο μια γραμμη πανω μετα πλαγια και μετα το μωβ, εντψμεταξυ το κινητο το ειχα στο φορτιστη την ωρα που το ειδα και ηταν παρα πολυ ζεστο,διαβασα εχει αυτο το προβλημα αλλα στο μεταλλο πραγματικα ζεματαγε,μην ελιωσε καμια κολλα απο μεσα?,θα το παω αυριο και επλιζω να το περασει εγγυηση γιατι το εχω 1 μηνα,αν δε περασει μονο κινεζικο απο δω και περα,ειχα κοψει ολα τις μαρκες που εχει η αρβατο δεν μου εμεινε και καμια.
×
×
  • Create New...