Jump to content

nikaso83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikaso83

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

nikaso83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εννοείται το Samsung!!!!!! Δε ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι και πως είναι δυνατον να είναι ευχαριστημένοι απο το συγκεκρμένο κινητό! Μπαταρία για τα μπάζα, ένδειξη μπαταρίας( τοσο χάλια που θα σε αφήσει χωρίς κινητο πολλές φορές), ενταση ηχείου πολυ μέτρια, η οθόνη αφής απλά ενα δυσλειτουργικό μπλιμπλίκι καμια σχεση με την αφης του iphone αν κατι τετοιο φαντάζεσαι! Η τιμή του έχει πεσει πολυ αλλα σίγουρα και απο πολλα reviews που εχω διαβάσει αλλα και απο προσωπική εμπειρία το Samsung αποτελεί μια ασφαλέστερη επιλογή. Είναι ένα απο τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ που έχω χρησιμοποιήσει! Θα σου προτεινα να παρεις ένα sony που είναι και **** όποιο να' ναι αρκει να είναι sony, ή αμα διαθέτεις κατι παραπάνω και είσαι gadgeτακιας παρε ένa iphone να το φχαριστηθείς εσυ και να ζηλεύω εγ'ω! ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά! jbila, έχεις μιλήσει με την εξυπηρετηση πελατών σχετικά με το θέμα... Μήπως το έχεισ στείλει για service?? και αν ναι τί σου είπαν απο κει?
  3. Λοιπόν παιδιά παρακαλώ τη βοήθεια σας! Εχω εδω και 2 μήνες το secret εχω κάνει και άλλο ενα post... Αυτή τη φορά αυτό που έχω εντοπίσει και θέλω απόψεις, είναι η κακή λειτουργία του bluetooth. Μου έχει συμβεί πολλές φορές να προσπαθώ να συνδεθώ με διάφορα κινητά, Nokia, Ericcson και να μη τα καταφέρνει. Μπορεί να δείξει πως συνδέθηκε, αρχικά, αλλα μόλις προσπαθώ να στείλω αρχεία μου πετάει μήνυμα αποτυχίας. Μίλησα με την lg, ψιλοχάλια εξυπηρέτηση, και μου είπαν πως η εταιρεία εγγυάται πως η συσκευή επικοινωνεί σίγουρα με άλλες lg συσκευές... H απάντηση μου σε αυτό ήταν ενα ωραιότατο ξέχεσμα, και απο τότε τα χω πάρει και ψαχνω να βρώ μια άκρη. Σήμερα θα το στείλω στο service για να δούμε αν πρόκειται για δυσλειτουργία της συσκευής μου ή του μοντέλου. Σχετικό πρόβλημα βρηκα να υπαρχεί και σε άλλους χρήστες του κινητού σε άλλα φορουμ. Οσο για τη μπαταρία για τα κλάμματα! Δε μαζευόμαστε λεω εγώ να κάνουμε μια μηνυσάρα στη lg hellas? Όσοι πιστοί προσέλθετε!
  4. Γειά σας και απο μένα! Εχω το μυστικό εδω και δυο μέρες, ήμουν ανάμεσα σ'αυτό και το samsung U900, με είχε ψήσει μια τύπισσα στο Γερμανό για το Samsung, λέγοντας μου στο περίπου πως το lg είναι περισσότερο ξανθιά γκόμενα(ζητώ συγνώμη απο τις ξανθές χρήστες) παρά κινήτο με υψηλές δυνατότητες! Τελικά υπερίσχυσε η αδυναμία μου προς το ωραίο και να που είναι στα χέρια μου! Διαβάζοντας αρκετά reviews και έχοντας και την διήμερη εμπειρία νομίζω πως η lg δημιούργησε έναν ικανό ανταγωνιστή του iphone και πως μαζί μ'αυτο διεκδικούν τις κορυφές των συσκευών! Αυτό που μου έχει σπάσει τα νευρα, είναι το λογισμικό το οποίο δε λειτουργεί σε 2 pc με vista, κολλάει, μου βγαζει το κινητό disconected, μπλα μπλα μπλα... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος! Επικοινώνησα και με lg και μου είπαν πως δεν είχαν αλλα τέτοια παράπονα και αφού τους απάντησα κατάλληλα, είπαν πως θα με πάρουν αυτοι... για να δούμε! Α! Αυτό που θα θελα να κράξω είναι το ελληνικό site της lg, οχι μόνο δεν είναι εύχρηστο, όχι μόνο δεν είναι προσεγμένο, αλλα δεν εχεί καν link υποστήριξης για το secret! Παιδες στη lg δε ξερω αν τα μαθατε αλλα ήρθε και στην Ελλάδα!
×
×
  • Create New...