Jump to content

frapesgx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by frapesgx

  1. Εχω εναν υπολογιστη με συνδεδεμενο ενα Wi-Fi Router Modem. Εχω και το NOKIA E51 που διαθετει Wi-Fi Μπορω να κανω δικτυο μεταξυ των 2;Αυτο που θελω βασικα ειναι να μπορω μεσω του WLAN του κινητου να "κατεβαζω" αρχεια που εχω στον υπολογιστη μου αρα γλυτωνοντας την συνδεση του κινητου μεσω καλωδιου... Ευχαριστω.
  2. Μια ερωτηση καπως ασχετη στους κατοχους του Ε51, το κινητο σκεκεται ορθιο απο μονο του πανω σε ενα γραφειο ας πουμε;Και κατι αλλο, το ηχειο ειναι αρκετα δυνατο;Δηλαδη θα εχω προβλημα να το ακουω αν χτυπαει;Α και κατι ακομα :) το πληκτρολογιο ειναι ανετο;Επειδη γραφω παρα πολλα μηνυματα... Και κατι τελευταιο!!Ειναι γρηγορο σαν κινητο;Εχει χαζοκολληματα καθολου;Και τελος, τι χρωμα ειναι καλυτερο; :):):):):):):)
  3. Πως γινεται να μαθεις αν καποιος αριθμος ειναι CU ή οτιδηποτε αλλο;
  4. Η πρωτη ερωτηση ειναι απλη...Υπαρχει ιστοσελιδα που να εχει Rapidshare links για "κατεβασμα" παιχνιδιων PS2 ? Και η δευτερη ερωτηση...Αν εχω ενα image ενος παιχνιδιου σε εναν φακελο στον υπολογιστη μου, μπορω να το τρεξω στο playstation?Εχω καλωδιο δικτυου, καρτα δικτυου και το PS2 ειναι το slim...Α και εχω περασμενο το Matrix...Αυτα :)
  5. Ringtones - wallpapers και διαφορα τετοια μπορεις να δεχτεις και μεσω GPRS...Οποτε υπαρχει και αυτος ο τροπος εννοειτε.Αλλα οσο για το αλλο βισμα που λες, ειναι βισμα για καλωδιο συνδεσης με τον υπολογιστη.Αλλα η ΝΟΚΙΑ δεν το υποστηριζει επισημα πραγμα που σημαινει πως το PC Suite της NOKIA δεν το βρισκει το κινητο ακομα κι αν αγορασεις το καλωδιο.Εγω εχω το καλωδιο και απλα το δουλευω με αλλο προγραμμα.Δεν εχω βεβαια το 1650 αλλα το 2626 αλλα παιρνουν το ιδιο καλωδιο απ'οσο ξερω.Δεν θα βρεις σε NOKIA Shop αλλα μονο μεσω ebay ή κανενα αλλο μικρο μαγαζακι οπου εχει διαφορες πατεντες.Εγω το πηρα απο το eBay πολυ φτηνα...Κατω απο 10 €. EDIT: ------------------- Οτι ειπα ειναι λαθος...Μπερδεψα τα μοντελα.Το 1650 παιρνει το ιδιο καλωδιο με το Ν95 και αλλα καινουρια NOKIA μοντελα.Πραγμα που σημαινει πως μπορεις να χρεισημοποιησεις ενα απλο MicroUSB καλωδιο ή αν θελεις να πας να αγορασεις απο καταστημα της NOKIA ή αλλης εταιριας κινητης τηλεφωνιας.Να εχεις υποψην σου οτι πολυ πιθανον να εχεις ηδη ενα τετοιο καλωδιο σπιτι σου.Πολλες ψηφιακες μηχανες ή βιντεοκαμερες ή card reader εχουν τετοιο καλωδιο για να συνδεονται με τον υπολογιστη.Δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα...Απλα θα κατεβασεις απο την NOKIA την τελευταια εκδοση του PC Suite, θα συνδεσεις το καλωδιο στο κινητο σου και τα τααα!!Ετοιμος
×
×
  • Create New...