Jump to content

sv1uy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sv1uy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΟΚ Sleon, Ετσι εξηγείται το πόσο γρήγορα τελειώνει η μπαταρία. Στα χαρακτηριστικά του GPS η NOKIA αναφέρει λέει ότι καταναλώνει 30-85mA. Οπότε για περπάτημα στο βουνό είναι ΟΚ και η μπαταρία δεν θα τελειώνει τόσο γρήγορα. Στο αυτοκίνητο μπορούμε να συνδέσουμε τον φορτιστή αν πρέπει να είναι αναμμένο το φως συνεχώς. Τώρα το μόνο που μένει είναι να συνηθίσει κανείς το αυξημένο μέγεθος και βάρος με το GPS shell. Φιλικά Δημήτρης.
  2. Αγαπητέ Sleon, Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με το GPS του 5140. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς, την μπαταρία την έφαγε σχετικά γρήγορα με ταυτόχρονη χρήση του GPS και GPRS για downloading χαρτών ή μόνο με το GPS ενεργοποιημένο; Φιλικά Δημήτρης.
  3. Αγαπητέ φίλε, Συμφωνώ με αυτά που λες. Θέλω όμως να προσθέσω οτι κανένα GPS δεν λειτουργεί σε κλειστό χώρο οπότε και μέσα σε αυτοκίνητο δεν δουλεύει επειδή πρέπει να βλέπει τους δορυφόρους. Η μόνη περίπτωση για να πιάνει σήμα μέσα στο αυτοκίνητο είναι να τοποθετηθεί πολύ μπροστά κοντά στον ανεμοθώρακα ώστε να βλέπει τον ουρανό (φυσικά όχι του αυτοκινήτου). Οπότε πρέπει να το στηρίξεις σε κάποια βάση. Φιλικά Δημήτρης.
  4. OK τότε μάλλον καλό είναι. Εχεις παίξει καθόλου με καμμιά εφαρμογή σε PC; Νομίζω ότι έχει κάποια εφαρμογή σε JAVA η NOKIA όπου άν έχεις συνδεδεμένο ένα 5140 στο PC και κάποιος σου στείλει με SMS το στίγμα του από άλλο 5140 με GPS τότε τον βλέπεις σε κάποιον χάρτη στο PC. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν έχουν χάρτες της Ελλάδας και άν κανείς το έχει δοκιμάσει. Πάντως νομίζω ότι το πρόγραμμα είναι δωρεάν. Εχει παίξει κανείς με αυτό; Φιλικά Δημήτρης.
  5. Μπορείς να στείλεις το στίγμα σου με SMS χωρίς να ενεργοποιήσεις τη συνδρομή μέσω της οποίας κατεβάζεις τους χάρτες? Φιλικά Δημήτρης.
  6. Παιδιά, Αξίζει το GPS τελικά; Δηλαδή βρίσκεις κανέναν ελληνικό χάρτη ή μόνο αμερικάνικους; Δημήτρης
  7. Αγαπητέ φίλε, Ποιό NOKIA SHOP σε ειδοποίησε; Μόλις πήρα τηλέφωνο στο κεντρικό και κάποια κυρία μου είπε ότι δεν έχει έλθει ακόμη. Μήπως φέρνουν μόνο κατόπιν παραγγελείας; Φιλικά Δημήτρης.
×
×
  • Create New...