Jump to content

UnLeasHeD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

UnLeasHeD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το σχολίασα ήδη στο πιο πάνω post μου και είπα ότι ναι παίζει και ως ήχους κλήσης, και μηνυμάτων και alarm.
  2. Όταν σου ανοίξει η σελίδα, πήγαινε τέρμα κάτω και πάτα το κουμπάκι που λέει FREE και θα στην εμφανίσει!
  3. Flight mode πάει να πει να μπορείς να λειτουργείς το κινητό χώρις την κάρτα SIM. Π.χ. πας ένα αεροπορικό ταξίδι και θες να ακούς τα mp3 σου
  4. Το τηλ έρχεται με 3 παιγνίδια πάνω (Aero Mission 3, Puzzleslider, Super Real Tennis), εσωτερική μνήμη 32ΜΒ, εξωτερική 64ΜΒ, παίζει mp3 το alarm του, όπως και ring tones + sms tones, flight mode ΔΕΝ κατάφερα να βρω μέχρι στιγμής στο μενού του (για να είμαι ειλικρίνης δεν είχα και πολύ ώρα για να το ψάξω χτες ---->> πορωμένος με το World of Warcraft <<--------). Δοκίμασα και αφέρεσα την κάρτα μου σήμερα το πρωί αλλά το κινητό παραπονιότανε για την SIM και δεν έλεγε να ξεκινήσει και έτσι την έβαλα πίσω. Το μενού είναι ταχύτατο, κανένα κόλλημα μέχρι στιγμής. Έκανα και synch τα contacts μου απο το Ρ900 μού. Ήμουνα με την εντύπωση (μάλλον λανθασμένη) ότι θα μπορούσα χρησιμοποιήσω τη βάση του Ρ900 για να μπορέσω να το συνδέσω με τον υπολογιστή αλλά δεν ισχύει αυτό. Έχει δικό του USB καλώδιο. Επίσης έπρεπε να κάνω απεγκατάσταση το λογισμικό του Ρ900 διότι σε καμία περίπτωση δεν έλεγε να αναγνωρίσει το κινητό και με τα 2 λογισμικά επάνω. Το άλλο που δεν κατάφερα να κάνω είναι να το κάνω να κάνει synch μέσω του bluetooth που έχω. Συνδέεται κανονικά μέσω bluetooth, αλλά το λογισμικό του δεν αναγνωρίζει ότι είναι συνδεδεμένη η συσκεύη μέχρι να του βάλω το δικό του καλώδιο. Το λογισμικό του bluetooth μου, δήθεν υποστιρίζει και synch αλλά δεν το δοκίμασα ούτε και το έψαξα (έλλειψη χρόνου). Τι άλλο?? Α η κάμερα του είναι ΤΡΟΜΕΡΗ παιδιά. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι το κάτι άλλο. Επισυνάπτω και 2 φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα το πρωί σε 640χ480 ανάλυση. Και ένα τελευταίο διότι άργησα ήδη και για τη δουλεία. Το κινητό υποστιρίζει και remote connection με τον υπολογιστή!!!! Αυτό σήμερα το πρωί το ανακάλυψα. Δυστυχώς το router μου έκανε μπλοκ τη σύνδεση όμως :P Άντε αυτά προς το παρόν. **** Οι φώτο είναι εδώ ---> http://rapidshare.de/files/2101302/ABCD0003.JPG.html http://rapidshare.de/files/2101313/ABCD0004.JPG.html Η πρώτη είναι χωρίς το flash
  5. Μόλις το πήρα σήμερα στα χέρια μου!!!! ΤΕΛΕΙΟ κινητό! Το παράγγειλα από εδώ ---> http://www.salgsbutikken.dk ---- πριν 2 Πέμπτες, έστειλα τα χρήματα μέσω τράπεζας (δεν δέχονται παραγγελείες με πιστωτική), μου το ταχυδρομίσανε την Τετάρτη που μας πέρασε και χτες πήρα το χαρτάκι απο το ταχυδρομείο ότι έχω δέμα! Η φάση είναι ότι μου επιστρέψανε ΚΑΙ το ΦΠΑ πίσω! Δεν ξέρω τι τιμή αναμένεται να κυκλοφορίσει στην Κύπρο, αλλά το expansys.com το έχει £309 (αγγλικές λίρες). Εμένα η όλη κουβέντα μου στοίχισε £212 (Κυπριακές λίρες) τιμή που θεωρώ αρκετά λογική (κάπου στα €353) μαζί με τα φορικά και τα πάντα. Το κινητό δεν το έψαξα και πολύ ακόμη διότι το έχω και φορτίζεται ακόμα. Το μόνο "αρνητικό" που θα μπορούσε να ξυνήσει μερικούς είναι ότι δεν έχει ελληνικό μενού, κάτι το οποίο δεν ενοχλεί καθόλου εμένα μιας και δεν χρησιμοποιώ ποτέ μου ελληνικό μενού. Όσον αφορά την εγγύηση, η αντιπροσωπεία της SE εδώ μου είπε ότι με καλύπτει, φτάνει να πάρω το κινητό από χώρα της ΕΕ. Αυτά προς το παρόν!
  6. Αν κοιτάξεις στο http://www.mobilejoker.de θα δεις ότι έχουνε ημερομημία κυκλοφορίας 18 Μαιου με τιμή 309€ + 45€ για παράδοση. Επίσης αν κοιτάξεις και στο φορουμ του http://www.mobile-review.com έχει ένα ειδικό θέμα με sites που δέχονται προπαραγγελίες με τα περισσότερα να λένε για ημερομηνία κυκλοφορίας την 23η Μαιου. Οπότε τι γίνεται Ελλαδα-Κύπρο?? Χαζοί είμαστε εδώ?
  7. Μόλις μίλησα και εγώ με την αντιπροσωπεία της SE εδώ στην Κύπρο και μου είπανε ότι μέσα Ιουνίου θα κυκλοφορίσει. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης κυκλοφορεί από 18 Μαϊου ενώ σε εμάς έρχεται με 1 μήνα καθυστέρηση? Θα το φέρουν με τα πόδια απο Σουιδία?
  8. Τώρα το πρόσεξα παιδιά. Το κινητό στο site no-air-time.com είναι το Κ750c που έχουνε (K750c - 900/1800/1900 MHz for China market) και όχι i. Ξέρει κανείς πια η διαφορά του με το K750i?
  9. Εδώ Κύπρο πάντως αρχίσα να το βλέπω και σε διαφημιστικά (χωρίς τιμή ακόμη). Πήρα τηλέφωνο χτες και ρώτησα πότε περιμένουνε το κινητό και μου είπανε σε 1-2 βδομάδες. Μου κάνει κάπως περίεργο να μπαίνει διαφήμιση από τώρα για κάτι το οποίο θα κυκλοφορίσει μετά από 2 μήνες (νομίζω ότι είναι η ίδια αντιπροσωπεία η SE για Ελλάδα και Κύπρο). Όπως και να'χει, αν είναι και γίνει καμιά στραβή και κυκλοφορίσει μέσα Ιουλίου όπως λέτε, βρήκα το κινητό σε pre-order (http://www.no-air-time.com), από ένα άλλο σχετικό φόρουμ, το οποίο είναι προς $575 για worldwide shipping.
  10. Αααααααααα ναι. Βασικά διαβάζω και κάτι άλλα αγγλικά φορουμς για το Κ750 και μέχρι στιγμής δεν βρήκα καμία σαφή απάντηση σ'αυτο. Μήπως ξέρει κανείς πόσα μηνύματα "χωράει" το Κ750???
  11. Πάντως η Νόκια λέει για 3ο τρίμηνο του 2005 (που υποτίθεται τον επόμενο μήνα μπαίνουμε) δεν είναι και πολυυυυυυυυυυυυυυυ αργότερα! Φυσικά όπως λες και εσύ καμία σύγκριση της Ν σειράς με το Κ750ι και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου και στο 2ο και 3ο σημείο!!! Αλλά και πάλι έχω ΣΚΑΣΕΙ με τη ΣΕ. Και αυτό το μαμιμένο το site της έχει κολλήσει στο "coming soon" εδώ και ενα τρίμηνο. Αντε ας το βγάλει επιτέλους το ευλογημένο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  12. Δεν άντεξα και παράγγειλα χτες τον Dlink DI-624 wireless rooter για 56 στερλίνες και ελπίζω ότι θα λυθεί το πρόβλημα μου μόλις τον παραλάβω!!
  13. Το 6230i το είδα στο Γερμανό για £230 χτες πάντως. Μιλάω για Κύπρο :w00t: Δηλαδή κάπου στα €384. Ρώτησα για το Κ750 αλλά δεν είχανε την παραμικρή ιδέα για το πότε θα έρθει. Αν η τιμή του είναι συγκρίσιμη με το 6230i τότε θα σκίσει!! Ελπίζω να έρθει σύντομααααααααααααααααααααααααα!! Έψαξα και όλα τα online καταστήματα στο εξωτερικό αλλά δεν βρήκα πουθενά ούτε τιμή ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας και μου κάνει κάπως περίεργο που δήθεν θα κυκλοφορίσει σε 1 μήνα και δεν ακούστηκε τίποτα ακόμη. Μακάρι να μην τραβίξει για πολύ ακόμη αυτό το μαρτύριο :wacko:
  14. Kapoios pou na doulevei sti cyta????????????????? Den exw lires na paw na peta3w gia na parw router ti stigmi pou to router tis cyta ka8etai sto grafeio mou!!!!
  15. mporeis na steileis OLA k se mena plsssss????? a/c: andyx_cy thnx :)
×
×
  • Create New...