Jump to content

ciricaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ciricaki

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

ciricaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δεν ξερω αν κανω καποιο λαθος με τους χαρτες αλλα η πλοηγηση δεν ειναι καλη. στη θεσσαλονικη δεν βγαζει καλες διαδρομες στην πλοηγηση και επιπλεον σε οδηγει σε λαθος μονοδρομους. το τραγικο ειναι οτι πηγαινα βολο και πανω στην εθνικη οδο υπηρχε μια γεφυρα στη διαδρομη που την περνας απο κατω και η πλοηγηση ελεγε να στριψω αριστερα πανω στην γεφυρα (???) πραγμα αδυνατο οχι μονο επειδη η γεφυρα ηταν πανω απο το κεφαλι μου (!!!) αλλα και γιατι στην εθνικη οδο παντου υπαρχει νησιδα στη μεση και δεν μπορεις πουθενα να στριψεις αριστερα (!!!). Υπαρχει καποια λυση ή καποιος καλυτερος χαρτης?
  2. Ευχαριστω πολυ nervous. Δεν το ειχα δει.
  3. υπαρχει επιλογη στο προγραμμα ωστε κατα την πλοηγηση να μην λειτουργει η εξοικονομιση ενεργειας ή αυτο πρεπει να γινει απο τις ρυθμισεις του κινητου; γιατι ετσι χανεται ο χαρτης. εχω το 6110 και στο route66 η εξοικονομιση ενεργειας δεν λειτουργει στην πλοηγηση
  4. ρε παιδια υπαρχειπροβλημα με τον ρωσικο server. πως θα γινει να παρουμε τον κωδικο ξεκλειδωματος:
  5. Εχω διαβασει το topic αλλα εχω μπερδευτει. αν χρησιμοποιεις το route66 αν καταλαβα καλα ειναι δωρεαν. Εφοσον βαλεις τους χαρτες του smart2go πληρωνεις μονο την πλοηγηση. Αν κανω λαθος διορθωστε με. Θελω να ρωτησω, με το smart2go η αναζητηση της θεσης μου, οπως κανει αρχικα οταν ανοιγεις την εφαρμογη στο 6110, με το gps χρεωνεται; Χωρις να κανω πλοηγηση μονο να βρει την θεση μου. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...