Jump to content

ELENI2909

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by ELENI2909

  1. εχω μεινει τετοια εποχη Πειραια και ομολογω πως ηταν τελεια,αδειοι δρομοι αεροδρομια κυριολεκτικα.πολυ ομορφη η αθηνα τετοια εποχη.

    Αδειοι δρομοι και κλειστα μαγαζια,χθες τριγυρνουσα με το μηχανακι επι...................ποοοοοοοση ωρα και τιποτα,τελικα εφτιαξα ομελετα γιατι απο σουβλακι ΤΙΠΟΤΑ!!!

    :( :( :( :(

  2. Πόσοι από σας έχουν μείνει στην Αθήνα και γιατί??

    Που πήγαν όλα τα σουβλατζίδικα και τα περίπτερα ??????????

    Γιατι εχουν κλείσει όλα???ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ...):lol:

  3. Ρε παιδιά, ξέρετε κανένα καλό ξεμπλεχτικό?

    Γιατί τώρα το καλοκαίρι μετά τη θάλασσα καθόμαστε ώρα χωρίς να ξεπλύνουμε τα μαλλιά, και μετά είναι δύσκολο το χτένισμα.

    Είχα ένα johnson κίτρινο παλιότερα, αλλά δεν υπάρχει πια. Ξέρετε κανένα άλλο?:)

    εγω εχω παρει ενα της carotten που το χρησιμοποιεις οταν εισαι στην παραλια,ειναι και καλα για την προστασια των μαλλιων απο τον ηλιο και παραλληλα ξεμπλεκει και τα μαλλια,ειναι σε ενα κοκκινo γυαλινο μπουκαλι,παιδια ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!εγω εχω βρει την υγεια μου με αυτο!!!

  4. Ρε παιδια, μια απορια:στο 2ο επισοδειο που δειχνει τα τηλεφωνα που ειχαν ανταλλαξει, ολοι ειχαν δωσει κινητα μονο που η Ζουμπουλια κ η Νταλια δεν ειχαν αγορασει ακομα κ τον Σπυρο που ειχε κινητο τον πηραν στο σταθερο:!: Κ ελεγε μετα στη γιαγια του αν θα το σηκωσει αυτη (επειδη ειναι αδιακριτη). Το σταθερο λογικο δεν ειναι να το σηκωσει;:rolleyes:

     

    Kαλη η παρατηρηση σου,αλλα μαλλον μονο εσυ το προσεξες!!!!!!!μωρε μπρραβο!!!!

  5. Πρώτα από όλα δεν με ενημερώσανε γιαυτήν την λεπτομέρεια.Λεπτομέρεια που είναι υπέρ τους βέβαια.Το θέμα είναι ότι από θέμα ποιότητας δυκτύου είμαι ευχαριστημένος και ειλικρινά έτσι και φτιαχτεί δεν επυθυμώ να πάω αλλού.

     

     

    Με το 13830 εποικοινωνώ και μου λένε αυτά.Επίσης μου λένε ότι οι τεχνικοί έχουν την βούληση να βοηθήσουν και να το επιλύσουν πράγμα που εδώ και 2 μήνες δεν το κάνουν. Όταν ανάφερα ότι η τεχνικός που με εξυπηρέτησε την τελευταία φορά μου είπε δεν βγάζει άκρη και έπρεπε να κάνω κλήση αλλά όταν πήγα να κάνω ήταν όλα μια χαρά δεν με πίστευε.Νόμιζε ότι το έφτιαξαν οι τεχνικοί.Τώρα μετ'α από πόση ώρα από το προτελευταίο μήνυμα μου το τηλέφωνο είναι εντάξει.Χθες είχε πρόβλημα.Δεν νομίζω οτ έτσι μπορώ να συνεχίσω.Αχ οτε που είσαι; Λέτε να με καταραστήκανε στον οτε;:lol:

     

    παντως η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν το εχουν τελειοποιησει το ολο συστημα και δημιουργουνται καθε μερα προβληματα!!!!Τι να πω ......υπομονη................:sorry:

  6. Ελενη συγνωμη αν το πηρες προσωπικα! Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις. Και εγω προσωπικα δεν μπαινω καν στον κοπο να ακουσω υπαλληλο καταστηματος εκτος απο 1..2 ατομα που δουλευουν σταθερα και ξερουν τα της Vodafone. Πιστευω οτι εχεις προσαρμοστει στο σταθερο-ασυρματο τηλεφωνο Vodafone.;)

     

    ΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.................

  7. Αν το προβλημα σου ειναι μονο αυτο, οτι σε βγαζει το τερματικο εκτος ζωνης τοτε μιλα με τη Vodafone στο 13830 και οχι με τους ασχετους στα καταστηματα. Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να ρυθμιστει η γεωγραφικη ζωνη δηλαδη να οριστουν στη γραμμη οι σωστες κυψελες. Θα αφησεις τη συσκευη σε ενα σταθερο μερος στο σπιτι και μετα θα τα κανουν ολα μονοι τους.

    Ενημερωσε μας για καθε εξελιξη;)

     

    ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ..........ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΒΑ!!!!!ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ :O

  8. Από τέλος του Ιουλίου.

     

    ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ???ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

  9. Τρίτη φορά που μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα."Κλήσειςεκτός ζώνης".Τους ζητάω διακοπή με υπαιτιότητα δικιά τους και μου ζητάνε 60 ευρώ να πληρώσω την επιδότηση.Τι να κάνω ; Από την μία δεν έχω υπηρεσίες και από την άλλη πρέπει να πληρώσω κερατιάτικα.

     

    ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ???ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ??

  10. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΜΟUKI .ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΗΞΗ Η' ΕΣΤΩ DUMMIES!!!ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ????ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ΄ΧΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕΙΣ "ΑΥΡΙΟ" ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ!ΣΩΣΤΟΣ.......???? :cool:
×
×
  • Create New...