Jump to content

sindon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sindon

  1. Σ' ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά!!!!!!!! :)
  2. Καλησπέρα σε όλους! Τελικά αγόρασα το Touch Dual και έχω μερικές απορίες: 1. Του έβαλα το ptravelAlarm, γιατί το ξυπνητήρι που έχει είναι γι αυτούς που κοιμούνται πολλλλύ ελαφρά, ερώτηση: το πρόγραμμα εγκαστάθηκε μια χαρά, μπορώ τώρα να σβήσω από τη μνήμη το αρχείο ζιπ που έτρεξα για να το εγκαταστήσω; 2. Μετέφερα μερικά mp3 από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να βρω πως να τα βάζω κατευθείαν στην κάρτα και όχι στην κύρια μνήμη. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα πως γίνεται αυτό, για να μην κάνω τριπλή δουλειά; (μεταφορά στην κύρια μνήμη και μεταφορά από κει στην κάρτα) 3. Επίσης, γίνεται να οριστεί ως ήχος κλήσης και ως ήχος λήψης sms άλλος από αυτούς που έχει; 4. Γίνεται η "έναρξη" να μπει κάτω αριστερά;
  3. Κοίτα να δεις τι γίνεται... Διαβάζοντας στο φόρουμ για την έλλειψη αυτή του Dual, ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα, γιατί δεν το είχα σκεφτεί. Το ίντερνετ το χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου, και καθώς δεν το είχα ποτέ στο κινητό προς το παρόν δεν μου λείπει. Και στο σπίτι και στη δουλειά μου έχω πρόσβαση σε υπολογιστή. Οπότε γιατί να το θέλω και στις μετακινήσεις μου? :confused: Και μια καινούρια ερώτηση: Στο e-shop έχει ένα Htc Touch Dual 3g, P5500, και η μόνη διαφορά που βλέπω να έχει είναι στον επεξεργαστή. Το Touch Dual το δικό μας απ' όσο ξέρω το έχει αποκλειστικά ο Γερμανός. Ξέρει κανείς μήπως τι συσκευή είναι αυτή? Ο Γερμανός δεν διευκρινίζει τον επεξεργαστή του Touch Dual....και έχουν πάνω κάτω τα ίδια χρήματα. Ευχαριστώ και πάλι!!!!!!
  4. Καλημέρα σε όλους! Εδώ και καιρό θέλω ν' αποκτήσω κινητό htc και τώρα που μου έκλεψαν το παλιό μου έφτασε η ώρα. Αλλά δεν μπορώ να καταλήξω ανάμεσα στο P3452 και το Touch Dual. Αν μπορεί κάποιος να μου λύσει τις εξής απορίες: α. από λήψη σήματος τί γίνεται; λειτουργούν οι συσκευές αυτές ως κινητά, χωρίς προβλήματα; β. παρουσιάζουν δυσλειτουργίες και αν ναι ποιές; κολλάει το λειτουργικό τους; γ. πόσο απαραίτητο είναι το πληκτρολόγιο; δ. η μπαταρία; κρατάει; ε. πόσο εύκολος είναι ο συγχρονισμός με pc; θέλει διδακτορικό; μεταπτυχιακό; στ. η διαχείριση των κλήσεων και οι ευκολίες που βρίσκει κανείς στο μενού ενός νορμάλ κινητού είναι εύκολες σ' αυτά τα κινητά; Να διευκρινίσω ότι κατέληξα σ' αυτό το κινητό γιατί θέλω να συγχρονίζεται με το outlook του υπολογιστή και να έχω επαφές και ημερολόγιο στο κινητό μου. Σας ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...