Jump to content

dancerman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dancerman

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

dancerman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ειδα το lenovo s820 για να μην παω σε xiaomi , απο την εμπειρια σας εφοσον εχουν πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα ολα τα κινητα στη τιμη που ζηταω εχουν διαφορα στις βασικες λειτουργιες? δηλαδη εχουν πχ πιοα ργο κλειδωμα δορυφορου η αλλα περιεργα? με lenovo γενικα ειστε ικανοποιημενοι?
  2. σκεφτομαι να αγορασω καποιο κινητο το πολυ μεχρι 110 ευρω απο το vickmall δικαρτο full active με gps/wifi/3g/bluetooth ανδροιδ 4.2+ 1gb+ ram 4 πυρηνο κτλ και γενικα να εχει αρκετες δυνατοτητες με καλη αυτονομια, ποιο θα μου προτεινατε ειδα σε zte/huawei/xiaomi /lenovo κτλ σαν μαρκα ποια ειναι πιο αξιοπιστη?
  3. Λοιπον εχω το εξης προβλημα , μετα απο καποια γραμματα που βαζω μου το γυρναει απο σμς σε μμς, εχω το optimus L5 αλλα δεν εχω βρει καποια τετοια ρυθμιση, και επισης δεν μπορω να στειλω μμς απ'οτι ειδα, κατι περιεργο συμβαινει.
  4. προσπαθουσα χθες να στειλω ενα μεγαλο σμς και μου το γυρνουσε σε μμς με αποτελεσμα να μην μπορω να τοσ τειλω γνωριζει καποιος αν ειναι ρυθμιση η θελει κατι αλλο?
  5. Υπαρχει καποιος που να εχει το συγκεκριμενο κινητο με ελληνικο μενου? και αν ναι πως? με ενδιαφερει να ειναι ολα σε ελληνικα οχι μονο μυνηματα κτλ.
  6. καλησπερα παιδια εχω το κινητο αυτο με αγγλικο μενου κτλ πως μπορω να το κανω ελληνικο ή να περασω την 6.5 με ελληνικα αν υπαρχει καποια τέτοια rom.
  7. να ρωτησω το gps ειναι καλο που εχει?και τι προγραμματα μπορουμε να βαλουμε?
×
×
  • Create New...