Jump to content

anasm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anasm

  1. anasm

    Sony Xperia Ζ

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μάλλον, πιθανά, θα φταίει το τελικό μέρος του φορτιστή (ρευματολήπτης), αυτό δηλαδή που συνδέει το καλώδιο (και το κινητό) με την μπρίζα...
  2. anasm

    Sony Xperia Ζ

    Γειά σας και Χρόνια πολλά. Θα προσπαθήσω να σας περιγράψω, πάρα πολύ σύντομα, αυτό που συμβαίνει με τη φόρτιση του κινητού μου (Sony Xperia C6603) Το συνδέω στην μπρίζα, και ενώ αρχίζει η φόρτιση, μετά από λίγο, σβήνει η σχετική ένδειξη φόρτισης (ο κεραυνός), δείχνοντας ότι δεν φορτίζει. Αν το βγάλω από τη μπρίζα, και το ξαναβάλω (καμία σχέση με την επαφή στη θύρα του κινητού), τότε επανέρχεται, δείχνει να φορτίζει, και μετά από λίγο, και πάλι, η σχετική ένδειξη φόρτισης ξανασβήνει... Μπήκα στο site της Sony, ακολούθησα κάποιες βασικές οδηγίες, που πολύ συχνά, λύνουν το πρόβλημα... Αποτέλεσμα : μηδέν... Αγόρασα καινούργια μπαταρία (λέω χαλάλι, κοστίζει 17 ευρώ)... Γίνεται η αντικατάσταση της μπαταρίας σε Εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Sony... ΚΑΜΊΑ ΑΛΛΑΓΉ....... Εντελώς τυχαία, και έχοντας ξεμείνει με 24% απόθεμα μπαταρίας, συνδέω το κινητό στο laptop, προκειμένου να κάνω ένα backup των Επαφών μου. Η επόμενη κίνησή μου, θα ήταν, να το επιστρέψω στο Εξουσιοδοτημένο της Sony, και να μου το στείλουν στην Αθήνα.... Ξαφνικά, η ένδειξη φόρτισης παύει να σβήνει... Το κινητό φορτίζεται, ΚΑΝΟΝΙΚΆ, μέσω του laptop... Και, μόλις τώρα, κυριολεκτικά, για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό, η ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας, είναι στο 100%... !! Αφού, δικαιολογημένα, θα έχετε (τουλάχιστον) χαμογελάσει... :) Τί θα μου προτείνατε να κάνω... ;; Σίγουρα, αυτό το "θαύμα" δεν είναι η λύση.... :worry: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ !!
  3. anasm

    Sony Xperia Ζ

    Γειά σας, Στην πραγματικότητα, προσπάθησα να βρώ ένα πρόγραμμα τύπου mobile pc suite, όπου, θα μπορούσε κανείς, μέσω της εφαρμογής αυτής, να μεταφέρει, ειδικά, όλα τα μνμα επικοινωνίας, και τις επαφές, από το κινητό του σε μια ηλεκτρονική σουίτα (suite), που θα έχει εγκαταστήσει στον υπολογιστή του... Θυμάμαι, ότι αυτό, ήταν πανεύκολο για κάποια παλαιά κινητά πχ. Nokia... Δεν έχω βρεί κάτι αντίστοιχο για το Sony Xperia Z (c6603)... Παρεμπιπτόντως, όταν το συνδέω, μέσω usb, με τον υπολογιστή, οι φάκελοι αρχείων που προβάλλονται στην οθόνη του υπολογιστή, ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τα μηνύματα και τις επαφές.... Σας ευχαριστώ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ εκ των προτέρων... Να είστε καλά !! :)
  4. Γειά χαρά:) Μου κάνει εντύπωση που, παλαιότερα μοντέλα nokia, κλασσικά, έχουν πάντα μια μεγάλη γκάμα από έγχρωμα, στη χειρότερη -"παμπάλαιη" περίπτωση, ασπρόμαυρα emoticons... Ενώ στο 6700s απουσιάζουν...:confused: Δεν μπορεί, κάποια λύση θα υπάρχει... Αλήθεια, εσείς τί λύση βρήκατε???... Πάντως, διάβασα στο Topic αυτό, οτι διάφορες Εφαρμογές για smileys από Symbian κλπ, μπορεί και να δημιουργήσουν πιο πολλά "προβλήματα", παρά "λύσεις"......................... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ..:)
  5. Γειά χαρά.. Η αλήθεια είναι ότι, αν και 30άρης,:O:O για λόγους κυριώς οικονομικούς αλλά και προσωπικής αμέλειας, ανέβαλλα σταθερά την απόκτηση ενός Ι.Χ. Όταν μένεις και στο χάος της Αθήνας, και κοντά στο Μετρό, τις περισσότερες φορές φαίνεται περιττό, παρά είδος «πρώτης ανάγκης»... Κάποια δεδομένα όμως έχουν αλλάξει, και, αφενός έχει αρχίσει να μου γίνεται απαραίτητο, αφετέρου αν δεν το πάρω τώρα, δεν πρόκειται να το πάρω ποτέ... Δεν νιώθω έμπειρος οδηγός, αλλά σκοπεύω να κάνω όσα μαθήματα χρειαστεί, και γενικά είμαι αρκετά προσεκτικός.. Χρειάζομαι, λοιπόν, ένα απλό, οικονομικό αμάξι πόλης.. Τί θα με συμβουλεύατε να προσέξω περισσότερο, όσον αφορά στα Τεχνικά Χαρακτηριστικά και την Ασφάλεια του αυτοκινήτου?? Παρεμπιπτόντως, πέρα από το γραμμάτιο-δόση, πόσο περίπου στοιχίζει το μήνα, κάνοντας μια πολύ συγκρατημένη χρήση?? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ..:rolleyes::rolleyes:
  6. Να 'σαι καλά.. Παρόλ'αυτά, υπάρχει, νομίζω, ένα πολύ μεγάλο θέμα στο τί ακριβώς ορίζεται ως "Ελληνική Τράπεζα"??... Για παράδειγμα, η HSBC που προανέφερα, ίσως να είναι "ξένων συμφερόντων" και απλά διατηρεί και ένα Παράρτημά της στην Ελλάδα... Αντίστοιχα, μπορεί (...), και άλλες, ιδιωτικές "ελληνικές" Τράπεζες, να διατηρούν μια αυτονομία όσον αφορά τις επενδυτικές τους κινήσεις, και να μην καπελώνονται απόλυτα, από το εκάστοτε οικονομικό Καθεστώς της Χώρας όπου βρίσκονται.. Δηλαδή, πχ. Η "Eurobank", να διατηρήσει τις Καταθέσεις σε Συνάλλαγμα, των Πελατών της, άσχετα με το τί θα κάνει η "Εθνική"...
  7. Γειά χαρά. Τον τελευταίο καιρό, γίνεται ένας πανικός από φήμες, για ενδεχόμενη επάνοδο στη Δραχμή και συνακόλουθη Υποτίμηση του Νομίσματος... Αρκετοί, όχι απαραίτητα μεγαλο-καταθέτες, μετέφεραν τις Καταθέσεις τους σε Τράπεζες άλλων Χωρών, μεταξύ αυτών κυρίως στην Κύπρο... Παρόλ'αυτά, υπάρχουν και στην Ελλάδα, Τράπεζες, που δίνουν τη δυνατότητα Κατάθεσης σε ξένο Νόμισμα-πχ. ΗSΒC και άλλες... *)Ποιά είναι η γνώμη σας για όλα αυτά?? *)Ποιές Τράπεζες και αντίστοιχα Καταθετικά Προγράμματα θα προτείνατε, από έρευνα που ενδεχομένως έχετε κάνει?? Ευχαριστώ πολύ..
  8. Σ'ευχαριστώ πολύ:) Αυτό, φαντάζομαι, μπορώ να το κατεβάσω άνετα από http://www.download.com, έ??... Είναι μεγάλη ιστορία φίλε μου... Ενώ, πλήρωνα κάθε μήνα, εκεί κοντά στο πάγιο -33ευρώ για 5GB, μού ήρθε 165ευρώ(!!!)... Από το stickακι της Cosmote, η κατανάλωση που υπολόγισα, ήταν 1852ΜΒ... Δηλαδή, ούτε 2GB... Δυστυχώς, δεν έχουμε ακλόνητα και ατράνταχτα στοιχεία για να αποδείξουμε και να στηρίξουμε την όποια "θέση" μας... Τέσπα!! Θα τους κάνω Καταγγελία σε ΙΝΚΑ και Συνήγορο του Καταναλωτή και βλέπουμε...........:worry::worry:
  9. Γειά χαρά!! Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο software τύπου Volume Usage Statistic Program, (αν το λέω καλά...) που υπολογίζει την Ογκοχρέωση που κάνεις από τη χρήση του internet mobile?? Κι αυτό γιατί η μνήμη στο stickακι που σου δίνουν, αποδείχθηκε τραγικά αναξιόπιστη!!!!!!!!!!!!!....... Επίσης, θα ήταν σκόπιμο, όταν μηδενίζεις τους Μετρητές, με την έναρξη του νέου Τιμολογιακού Μήνα, η Ογκοχρέωση του Προηγούμενου να αποθηκεύεται κάπου ξεχωριστά, ώστε να μπορείς να αποδείξεις τί Ογκοχρέωση έκανες, όταν σου έρθει ο Λογαριασμός και σου λένε οτι οι Διεθνών Προδιαγραφών Μετρητές μας, αυτά κατέγραψαν!!! Πονεμένη ιστορία.............. Σας ευχαριστώ πολύ..
  10. Γειά χαρά:) Έχω ένα ρολόι Adidas, το οποίο λόγω χρήσης και φθοράς, κόπηκε εντελώς το λουράκι του. Το έχω πάνω από 5χρόνια...Παρόλ'αυτά, για λόγους "μνήμης" αλλά και οικονομικούς, δεν θα ήθελα να το αποσύρω... Μήπως ξέρετε, πού μπορώ να βρώ κάποια Αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο κατάστημα με τέτοιου είδους αναλώσιμα??? Σας ευχαριστώ πολύ:rolleyes::)
  11. Να 'σαι καλά.. Δεν είναι τόσο απλό αλλά δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι... Σε τελική ανάλυση, ακόμα και να πληρώσεις "σαν καλό παιδί", ουσιαστικά αρχιμ@λ@κας(...), ποιός μού εξασφαλίζει οτι ύστερα από 2-3μήνες, ο επόμενος Λογαριασμός θα είναι 800ευρώ????......
  12. Γειά σας. Έχω κάνει 1σύνδεση Internet On The Go, της Cosmote, για Ογκοχρέωση 5GB/μήνα που κοστίζει33Ε/μήνα. Ως εδώ, όλα καλά… Εδώ και κάνα 3μηνο, λόγω επαγγελματικών «εμποδίων», κάνω ελάχιστη χρήση της υπηρεσίας, οπότε πληρώνω απλά το κλασσικό πάγιο -33Ε/μήνα. Μόνο που ο Λογαριασμός του τελευταίου μήνα, μού ήρθε 165Ε!!!! Κάθησα να υπολογίσω για την αντίστοιχη Περίοδο Κατανάλωσης, από τη μνήμη Ογκοχρέωσης που διαθέτει το stickακι (στο link «Ιστορικό Σύνδεσης»), και βγάζω 1840ΜΒ… Δηλαδή, ούτε 2GB από τα 5GB που δικαιούμαι μηνιαίως… Από την Cosmote, θεωρούν ότι η επιπλέον Ογκοχρέωση έχει «με κάποιο τρόπο» γίνει(…), και απαιτούν να τους τα πληρώσω… Τί θα μου προτείνατε να κάνω?? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και την προσοχή σας.:(:O
  13. Γεια χαρα :) Ειμαι ναυτικος... Το ιντερνετ ειναι βασικο κομματι της δουλειας μου αλλα κ τ καθημερινότητάς μου... Χρειαζομαι οπωσδηποτε μια wireless συνδεση μεσω του κινητου τηλεφωνου... Τ διλημμα μου ειναι : *Να επιλεξω τ Wind<που τυχαινει να ειναι και η συνδεση του κινητου>, ή καλυτερα Cosmote που οπως λεγεται, πιθανα να εχει πολυ καλυτερο σημα?? *Επισης, ειναι καλυτερα να επιλεξει κανεις <ειδικα γ wireless mobile> ενα πακετο ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗΣ ή ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗΣ??.. Να σημειωσω οτι η γραμμη που δουλευω ειναι "Πειραιας-Σαμος"...:rolleyes: Τ λεω γιατι πολυ πιθανα η ισχυς του οποιου σηματος να ειναι διαφορετικη στο Βορειο ή στο Νοτιο Αιγαιο αντιστοιχα...:blink: Σας ευχαριστω παρα πολυ γ τ χρονο σας :):)
  14. Γειά σας!!:) Χρειάζομαι να έχω πρόσβαση στο Internet, μέσω της Εταιρείας κινητής τηλεφωνίας... Κλασσικά, θα ήθελα μια "γρήγορη" αλλά και οικονομική σύνδεση... θα ήθελα να ξέρω ποιός ο απαραίτητος "εξοπλισμός", και κυρίως, πώς θα μπορούσα αυτή η ειδική "κάρτα" που χρειάζεται, να είναι συμβατή, όχι μόνο με την παρούσα εταιρεία καρτοκινητής μου - π.χ. την Wind που είμαι τώρα, αλλά και την Cosmote ή τη Vodafone, δεδομένου οτι ειδικά η πρώτη, ακούω οτι έχει πολύ καλύτερη κάλυψη στο δίκτυό της... Ένας φίλος, μού είχε πεί για κάποιο modem, όπου βάζεις την κάρτα sim, και όλο αυτό συνδέεται με USB στον pc... Δηλαδή : Η εκάστοτε Εταιρεία, σου παρέχει μια συσκευή modem -η οποία συνδέεται στον pc μέσω θύρας USB, μέσα στην οποία τοποθετείς την κάρτα sim, αυτή του κινητού σου ή άλλη?? -π.χ. καρτοκινητού της ίδιας Εταιρείας... Και, επίσης, αυτό το USB modem, είναι συμβατό για οποιαδήποτε Εταιρεία κινητής, αρκεί κάθε φορά να αλλάζεις την αντίστοιχη κάρτα sim -της αντίστοιχης Εταιρείας, εννοείται??... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την όποια βοήθειά σας...:O:):)
  15. Γειά χαρά σε όλους :) Καταλαβαίνω οτι τα "επιτόκια κατάθεσης" είναι κωμικοτραγικά "χαμηλά", αλλά τουλάχιστον μπορούμε να κρατήσουμε την επαφή -επικοινωνία για ένα σωρό "τραπεζικά προϊόντα" που κάθε τόσο "προτείνονται" στην αγορά... Γι αυτό και η απορία μου, γιατί τέτοια "σιγή" από το 2005 !!!... Λοιπόν, με βάση τα τωρινά δεδομένα, τί θα συμβουλεύατε -προτείνατε για καταθέσεις έως 10000 ευρώ?? Ουσιαστικά, οι πιο πολλοί "μικρο-καταθέτες" είμαστε, στο ίδιο "καζάνι"...:O:confused: Ας ανταλλάξουμε εμπειρίες, σκέψεις και πληροφορίες...:shifty::rolleyes:
×
×
  • Create New...