Jump to content

nkratimenos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nkratimenos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

nkratimenos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό είναι αλήθεια, όμως αν αγοράσω άλλη συσκευή και χρειαστεί επισκευή-μιλάμε για συσκευές πάντα εκτός εγγύησης- έτσι κι αλλιώς το ποσό θα είναι σεβαστό, οπότε μπορεί και σε αυτήν την περίπτωση να μην μπορώ-αξίζει να το δώσω..
  2. Κοίταξε, το βρήκα γύρω στα 130-140 Ε..νομίζω καλά είναι (γιατί έχει υποστεί λίγη χρήση)
  3. Minovg ευχαριστώ για την απάντησή σου!!..τώρα για τα πανηγύρια μια που το ανέφερες φίλε Nrg εσύ κάτι θα ξέρεις..σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ και τους δύο!!
  4. Το 4350 είναι τελικά πολύ πιο ποιοτικό και (ακούγοντας τις συμβουλές σας) αποφάσισα να το αναζητήσω στην αγορά ως μεταχειρισμένο..Νομίζω ότι ως μοντέλο είναι το ίδιο με το T wing της T-Mobile-με ρις ίδιες δυνατότητες, μόνο που το τελευταίο είναι πολύ πιο όμορφο..
  5. Eυχαριστώ Πολύ για τις συμβουλές!
  6. Πολύ γρήγορη απάντηση! Ευχαριστώ πολύ!! Ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα: σε μια πρόχειρη σύγκριση ανάμεσα σε ένα qtek 9100 και σε ένα HTC P4350 τι θα μου προτείνατε?
  7. Καλησπέρα, επειδή με ενδιαφέρει το qtek 9100 ως συσκευή και πιστεύω ότι παράτα χρόνια της αξίζει τον κόπο να την αποκτήσει κανείς (εννοείται μεταχειρισμένη) θα ήθελα να μου λύσετε τις εξής απορίες (αν φυσικά δεν σας κουράζω): 1. Με την μπαταρία του πως τα πάει? 2. Ο επεξεργαστής παρά τα 200 Mhz έχει καλή απόδοση? 3. Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να βρώ προσόψεις για αυτήν τη συσκευή (όχι απαραίτητα αυθεντικές) γιατί όπου την έχω δει μεταχειρισμένη το θέαμα είναι λίγο πολύ αποκαρδιωτικό.. Ευχαριστώ πολύ!
  8. Ζούμε σε μια κοινωνία που μεγαλώνει με το "πρέπει" και το "έτσι είναι σωστό", δε νομίζεις ότι αυτό επηρεάζει λίγο και τις ανθρώπινες σχέσεις?
  9. Μήπως ξέρει κανείς άν υπάρχει κανένα μαγαζί με στρατιωτικά είδη στην Αθήνα (με τιμές της προκοπής -εκτός από αυτά στο Μοναστηράκι)?
  10. Μήπως έχει κανείς ιδέα, αν υπάρχει κάποια προσφορά για Πολωνία (εννοώ από σοβαρές εταιρίες-όχι Ήλιος κλπ)? Σκέφτομαι ένα ταξίδι για τον ερχόμενο Μάρτιο..
  11. Μια είναι η επιλογή Pepsi..(ειδικά με γεύση λεμόνι, είναι τέλεια..)
  12. καλημερα παιδια, εχω ενα Samsung Ε900, το οποιο μεσα στον ενα περιπου χρονο που το εχω εχει αποδειχτει πολυ καλο(παρα τις οποιες δυσκολιες προσαρμογης με τα touch πληκτρα του). Ομως νομιζω ηρθε η ωρα να αλλαξω συσκευη και προσανατολιζομαι σε PDA. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποσο μπορω περιπου να το πουλησω, ωστε να ξεκινησω να μαζευω χρηματα για την αγορα νεου. Προφανως δεν προκειται για αγγελια πωλησης (προς αποφυγη παρεξηγησεων) απλως θελω καποια συμβουλη, ωστε να ξερω που βρισκομαι. Ευχαριστω Πολυ!
  13. Δεν ξερω αν θυμαται κανεις το sega master system και το σχετικο παιχνιδακι SONIC..
  14. το εχω flash-αρει το κινητο και εβαλα το περιφημο ρωσικο firmware με οδηγιες απο το site της expansys. Δουλευει μια χαρα εδω και πολυ καιρο, περιπου 10 μηνες χωρις κανενα προβλημα. Το μονο που ισως θα μπορουσε κανεις να χαρακτηρισει προβλημα ειναι η αποστολη μηνυματων -δυσκολα γραφεις στα ελληνικα-. Ξερω οτι η απαντηση ειναι παρα πολυ καθυστερημενη αλλα σκεφτηκα οτι μπορει να ενδιαφερει καποιον..
×
×
  • Create New...