Jump to content

sugaroula

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sugaroula

  • Ημ. Γέννησης 26/09/1991

sugaroula's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. πως εγκαθιστω τα θεματα που ειναι σε μορφή zip?
  2. τωρα νομιζω οτι το πηρα το μαθημα μου!!!!! παντως μου το φερανε το κινητο εχτεσ και δεν ξερω γιατι αλλα σημερα το πρωί που το άνοιξα κολλησε για κανα 5λεπτο...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
  3. πώς βρισκουμε την παρτίδα?
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ... ΑΚΟΜΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ...ΕΛΕΟΣ!! ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΜΟΝΟ. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ...!!!!??? ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ?????
  5. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΗΓΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ (W580ι) ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ, ΠΗΓΑ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ 2 ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ?. ΟΤΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ (ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ), ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝΕ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ)!! ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ?:mad:
  6. λοιπόν και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. το πήγα στο Γερμανό και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλουν στη Sony Ericsson και να τους πάρω σε 10 μέρες τηλέφωνο. πάντως είναι πολύ περίεργο που και στους δύο, έσπασε το πλήκτρο 2....
  7. παιδιά δεν ξέρω αν μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα, αλλά αγόρασα το W580 πριν από 9 ημέρες, και έσπασε στα δύο το πλήκτρο 2. πρέπει να πω βέβαια ότι δεν είχε πέσει καμία φορά και ούτε το είχα χτυπήσει πουθενά....τί να πω, πολύ ωραίο και ευκολόχρηστο κινητό, αλλά από πλήκτρα δεν σκίζει....:O
  8. τελικά παιδια το καλοσκέφτηκα και κατάλαβα ότι συμφέρει περισσότερο να πάρεις το W580i γιατί έχει και ραδιόφωνο και μάζι με την αγορά σου δίνουν και την κάρτα μνήμης... αν λοιπόν πάρει κάποιος το S500 τότε συνολικά θα πληρώσει τα ίδια λεφτα γιατί πρέπει να πάρει και κάρτα μνήμης η οποία δεν δίνεται με την αγορά.....γι' αυτό είναι και πιο φτηνό!!!:D
  9. παιδιά, εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα το ράδιο.. εφόσον κάποιος βάλει τραγούδια από τον υπολογιστη όλα ειναι οκ!!!... :shifty:
  10. παιδιά πραγματικά στο βίντεο, δείχνει ότι έχει ράδιο. όμως και η sony ericsson αλλά και ο γερμανος λένε στις ιστοσελίδες τους ότι δεν έχει.... εγώ πάντως αύριο θα πάω να το πάρω και θα σας πω αν έχει.. πάντως είναι πολύ designato!!!!!
×
×
  • Create New...