Jump to content

kostis17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostis17

  1. παιδια ήμουν θήβα και εγώ. 9ος ουλαμός
  2. Εμάς στα Τρίκαλα μας είπαν σήμερα να πάμε την Πέμπτη στις 25/9 στις 11:00 το πρωί! Για ποιο λόγο όμως δεν γνωρίζω
  3. Tην προηγούμενη εβδομάδα που πήγα να δηλώσω πόλεις μου είπαν ότι θα μας ειδοποιήσουν να πάμε στις 25/9 στην Α.Δ για ενημέρωση. Αυτό μας είπαν στα τρίκαλα. Για τους άλλους δεν γνωρίζω.
  4. Έμαθα ότι στις 25/9 θα δηλώσουμε πόλεις. Δεν γνωρίζω εάν αληθεύει.
  5. Θα πάει κανένας Καρδίτσα? Πριν λίγο πληροφορήθηκα ότι είναι πιθανό να παρουσιαστούμε στις 29/9 στα ΤΔΑ που έχουμε περάσει και ύστερα θα μας πάνε στο ΚΕΝ Θήβας
  6. thnx! Εσύ υπηρετείς ή είσαι στη σχολή?
  7. Επειδή και ο πατέρας μου είναι αστυνομικός και μου είπε τα χριστουγεννα μια ιστορία οταν ηταν στη δίωξη ναρκωτικών τότε συνειδητοποίησα την επικινδυνότητα του επαγγέλματος ή μάλλον καλύτερα του λειτουργήματος διότι περί τούτου πρόκειται!! Ήταν ανήμερα χριστουγεννων σε εκέινο το περιστατικό και έφυγε το βράδυ να πάει στον "τόπο" και τον ειδοποίησαν τελευταια στιγμή να φύγει από εκεί γιατί του την είχαν στημένη! Και ήμουν 12 χρονών!
  8. Δεν διαφωνω και δεν εννοώ ότι κάθε μέρα θα κυνηγάμε με τα περιπολικά κακοποιούς!!! Όμως όταν πρόκειται να συλλάβεις κάποιον ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να παραδοθεί θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να ξεφύγει!!!! Αυτό μπορεί να σου συμβεί 1 φορά μπορεί και 10. Αυτή η μία ωστόσο μπορεί και να είναι η στραβή!!! Ξέρεις.............. Και επιπλέον, το επάγγελμα του αστυνομικού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤΙΝΑ!!!!! Ο θείος μου από έλεγχο ρουτίνας δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι από τον παλαιοκώστα πριν χρόνια και ευτυχώς έζησε!!!!!
  9. ναι. Εντάξει είναι. Άλλωστε στην αστυνομία πάμε. Είναι ένα ενεργό σώμα με την έννοια ότι θα καλούμαστε ανά τακτα χρονικά διαστήματα να εφαρμόσουμε στην πράξη όλα όσα έχουμε μάθει. Και οι συλλήψεις δε θα γίνονται με το "σεις και το σας". Θα πρέπει να ακινητοποιούμε τον ύποπτο και να μη μας κάνει ότι θέλει. Θα "τρωμε" και θα "ρίχνουμε" ΑΝ χρειαστει.
  10. Ένας φίλος μου πέρασε ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. Κοίτα, επειδή μένω Τρίκαλα και ξέρω τη ΣΜΥ και τις εγκαταστάσεις της δεν είναι και άσχημα. Είναι μόνο 2 χρόνια, ενώ στους Ευέλπιδες 4. Ξέρεις τι λένε? "Εκεί που τελειώνει η λογική ξεκινά ο στρατός" Ξέρω ότι πολλοί φεύγουν από την Ευελπίδων γιατί δεν αντέχουν. Για μένα θα ήταν πρόκληση να μείνω στη σχολη αφού οι περισσότεροι τα παρατούν. Ωστόσο από μικρός ήθελα να γίνω ή Ίκαρος ή αστυνομικος. Επειδή όμως έχω 1.50 μειωπία δεν............ και πέρασα στην αστυνομία. Είναι το μόνο επάγγελμα που μου αρέσει! Τελικά νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο επάγγελμα για εμένα.
  11. Anastassssssssssssssssssssssssssiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa εγώ από έμπιστες πηγές έμαθα ότι θα είναι 4 εβδομάδες. Ωστόσο πάντοτε η βασική διαρκούσε 40 μέρες. Τα συμπεράσματα δικά σου
  12. Ναι 29/9. Εμεις Θήβα. εσείς δεν γνωρίζω
  13. στις 29/9. δεν ξερω μισθό. δεν το διάβασε αυτος το προεδρικό διάταγμα και δεν ξέρει λεπτομέριες
  14. evaggelia μήπως σου είπε σε ποιο στρατοπεδο? εμάς θα μας πάνε στη Θήβα. Θα σας φέρουν με εμάς ή θα σας πάνε σε άλλο?
  15. Λοιπόν μάγκες........ ο πατέρας μου είναι αστυνομικός και μου είπε οτι μόλις ήρθε προεδρικό διάταγμα που λέει ότι οι δόκιμοι αστ/κες θα κάνουν 1 χρόνο μέσα στη σχολή και τον άλλο χρόνο πρακτική έξω με όλες τις υποχρεώσεις ενος αστ/κα ΚΑΙ με όπλο. Δηλαδή θα μείνουμε στη σχολή μέχρι τον Ιούλιο και μετά έξω! Δεν το διάβασε ο ίδιος το προεδρικό διάταγμα, κάποιος άλλος συνάδελφος του το είπε και έτσι δεν ξέρει λεπτομέριες!
  16. Τελικά έχω 68 σειρά και θέλω να πάω Καρδίτσα. Λέτε να τα καταφέρω?
  17. Manstingiac σου έστειλα pm. μπες να το δεις
  18. η κομοτηνη έχει τις καλυτερες εγκαταστάσεις
  19. Με το συμπατριώτης τι ακριβως εννοεις?. και 300/μήνα
  20. Είσαι από τη βόρεια Ελλάδα? Εγώ είμαι από τρίκαλα και λέω να πάω καρδίτσα
×
×
  • Create New...