Jump to content

Fernando_Sucre

Members
  • Δημοσιεύσεις

    606
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Fernando_Sucre

  1. λενε ομως οτι ειναι unfinished δηλ δεν εχει εφε και κατι τετια.νταξει λιγες βδομαδες μειναν.εδω για το λοστ περιμεναμε μηνες και ομως αντεξαμε:lol:

     

    δεν παρατηρησα κατι τετοιο ,μια χαρα το ειδα:)

  2. ο δευτερος κυκλος ειναι ακομα πιο ωραιος απο τον πρωτο!!Πραγματικα η σειρα αξιζει!!

    και φυσικα ο Σαουλ ειναι αγαπημενος :cool:

  3. μπορει καποιος να μου εξηγησει τελικα τι παιζει με το 4g?:wacko:απο την στιγμη που το hardware της συσκευης υποστιριζει γιατι λενε οτι καποιοι δεν εχει τελικα και παει αναλογα με το δυκτιο κλπ;απο που να το παρω για να εχει 4g?
  4. Κάτσε να βγει το playstation 4 τώρα στο τέλος του χρόνου και θα σου πω εγώ. Μετά όλοι οι pcάδες θα τρέξουνε με τα τέσσερα να αγοράσουνε την καινούρια κονσόλα.

     

    το pc gaming ειναι αναντικαταστατο.To Ps4 αν κυκλοφορουσε πριν 2 χρονια τοτε θα ηταν απιστευτο μηχανημα για εκεινη την εποχη.Τωρα απλα θα ειναι ενα πολυ καλο μηχανημα.Η συγκριση με ενα high end pc θα ειναι αστεια ομως...

  5. παντως ελπιζω ολα τα παιχνιδια να ειναι 1080p οχι οπως στο ps3 που τα πιο πολλα ειναι 720p:mad:Επισης στην αρχη ειχα χαλαστει που δεν υποστιριζει αναλυσει σε games 4k αλλα τωρα που το σκεφτομαι η τιμη της κονσολας θα εκτοξευοταν στα υψη συν του οτι δεν ελαχιστοι εχουν 4k τηλεορασεις.Οποτε δεν θα ειχε νοημα.
  6. http://www.gameover.gr/uploads/Image/playstation20feb.jpg

     

    Λίγες ώρες πριν το PlayStation Meeting 2013

     

    Οι ώρες για την έναρξη του PlayStation Meeting 2013 κοντεύουν και οι φήμες για το διάδοχο του PS3 "φουντώνουν" ολοένα και περισσότερο. Η ιστοσελίδα The Times μεταδίδει ότι η Sony σκέφτεται να διαθέσει το PlayStation 4 στην τιμή των £300, δηλαδή περίπου €350. Οι πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα είναι αρκετά έγκυρες και προέρχονται από διάφορα εσωτερικά έγγραφα μέσα από τους κύκλους της βιομηχανίας. Το Kotaku από την πλευρά του επικαλείται τις δικές του πηγές και αναφέρει ότι το "Orbis" -η κωδική ονομασία του PS4- θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο σε δυο διαφορετικές εκδόσεις, πακέτο με μια νέα PlayStation Eye κάμερα, στην τιμή των $429 και $529 αντίστοιχα, τονίζοντας όμως ότι στο σημερινό event δε θα γίνει κανένας λόγος για την τιμή διάθεσης.

     

    Οι περισσότεροι θα θυμούνται την εξαγορά της υπηρεσίας Gaikai από τη Sony την περασμένη χρονιά για περίπου $380 εκατομμύρια, και όπως όλα δείχνουν ο καρπός αυτής της σχέσης δεν είναι άλλος από το "PlayStation Cloud", το οποίο προκύπτει από την καταχώρηση των domains που έκανε το ίδιο το Gaikai.

     

    Άλλες φήμες κάνουν λόγο για ενσωμάτωση μιας τεχνολογίας παρόμοιας με αυτή του Xbox Smartglass, που θα επιτρέπει το χειρισμό της κονσόλας μέσω smartphones και tablets. Επίσης, θα δίνει τη δυνατότητα για chat μεταξύ των PSN λογαριασμών, να κάνουν αγορές μέσω του PS Store ή και να ξεκινήσουν κάποιο download αν είναι μακριά από την κονσόλα ή το PC τους. Μια ακόμη λειτουργία είναι αυτή του "Spectator" όπου θα επιτρέπεται η θέαση του παιχνιδιού ενός φίλου ακόμα και αν κάποιος δεν έχει προμηθευτεί το παιχνίδι. Κάποιες από αυτές τις λειτουργίες θα υπάγονται σε μια νέα premium συνδρομή με το όνομα "PlayStation World", ακριβώς όπως και στην περίπτωση του Xbox Live. Τέλος, παρακάτω μπορείτε να δείτε μια νέα εικόνα του χειριστηρίου του PS4 που δημοσίευσε το Kotaku.

     

    Από την πλευρά του το GameOver -ύστερα από πρόσκληση της Sony Hellas- θα δηλώσει παρόν στο event όπου θα διεξαχθεί στο Hammerstein Ballroom του Manhatan, με τον απεσταλμένο του, Γιώργο Καλλίφα, για να καταγράψει όσα θα συμβούν εκεί, ενώ η συντακτική ομάδα θα παραμείνει ξάγρυπνη για να μεταφέρει έγκυρα και έγκαιρα όλα τα νέα που θα προκύψουν. Πατήστε εδώ για να δείτε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο θα συγκεντρωθούν όλα τα νέα που θα προκύψουν σήμερα τα ξημερώματα.

     

    Πηγη http://www.gameover.gr/ps3/news/%CE%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-PlayStation-4.23098.html

     

    :)

  7. Όπως είχα διαβάσει σε ένα σχόλιο σε τέτοια κομμάτια "Ο,τι καλύτερο μετά απο 1 βδομάδα δυσκοιλιότητας" . Απλά φανταστείτε την εικόνα.

     

    Προτείνω να τσεκάρετε και immediate music... http://www.youtube.com/watch?v=P3Su4zkLIcg

     

    Η immediate music ειναι το ιδιο με globus.Ιδια κομματια ειναι απλα με στην μπαντα globus εχουν στοιχους :)

  8. χθες πηρα ενα usb flash 64gb και ελπιζω να μην το πηρα αδικα.εχω μια ταινια στο pc full hd 30gb περιπου.Παω να τον περασω στο φλασακι και μου λεει ΄΄Το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα προορισμου΄΄:wacko:.Δοκιμασα να περασω και ταινια 700mb και την περναει κανονικα.
  9. Ειδα ΄΄Η Θυσία΄΄΄του Αντρει Ταρκοβσκι.Μιλαμε για μια ταινια με τους γνωστους αργους ρυθμους του σκηνοθετη και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ φωτογραφια και φυσικα θρησκευτικους προβληματισμους .

    Γενικα μια πολυ καλη ταινια που θα την θυμαμαι για καιρο παροτι ισως σε καποια σημεια κουραζει .

    Αντε να δω και το Stalker το οποιο εχω ακουσει οτι ειναι η καλυτερη του Ταρκοβσκι και γενικα απο τις καλυτερες ταινιες.:D

  10. η ταινια για μενα ειναι απλα καλουτσικη...οχι κατι το σπουδαιο.Καμμια σχεση με τον Αρχοντα των Δακτυλιδιων εκει μιλαγαμε για πραγμαικη εποποιία.

    Τι με ξενησε;Οτι οι κακοι ηταν τελειως διαφορετικου στυλ απο την τριλογια.Τα τρολ μιλανε:wacko:Τα ορκ δεν ειναι οπως στην τριλογια:wacko:

    Το παρακανει επισης με το χιουμορ.

    Εχει αρκετες σκηνες που κουραζουν οπως με τον Μπιλμο και το Γκολουμ κλπ.

    Ειναι πιο αμερικανια σε συγκριση με την τριλογια.Με επιπεδο σεναριο και χωρις ιδιαιτερο βαθος.

    Επισης το sountrack υστερει παρα μα παρα πολυ σε σχεση με την τριλογια.

     

    περιμενα περισσοτερα, 6/10...

     

     

    p.s το ραβδι του Γκανταλφ ειναι διαφορετικο:p

  11. Οι ταινίες που έιναι υποψήφιες για Όσκαρ καλύτερης ταινίας είναι οι εξής:

    1) Αγάπη (Amour)

    2)Επιχείρηση: Argo (Argo)

    3)Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου (Beasts of the Southern Wild)

    4)Django: Ο Τιμωρός (Django Unchained)

    5)Οι Άθλιοι (Les Misérables)

    6)Η Ζωή του Πι (Life of Pi)

    7)Λίνκολν (Lincoln)

    8)Οδηγός Αισιοδοξίας (Silver Linings Playbook)

    9)Zero Dark Thirty (Zero Dark Thirty)

     

     

    Για μένα καλύτερη ταινία το Lincoln (από τις κριτικές το συμπέρασμα γιατί ακόμα δεν έχει προβληθεί) και σε απόσταση αναπνοής η ζωή του Πι. Στην Τρίτη θέση η επιχείριση αργκό.

    κατα την γνωμη μου το Amour και η Ζωη του Πι ειναι πολυ καλυτερα απο το Argo.:)

  12. μολις παρακολουθησα την ταινια 120 μερες στα Σοδομα του Πιερ Παολο Παζολινι.Εχω δει και αλλες ακραιες ταινιες οπως το Κουρδιστο Πορτοκαλι του Κιουμπρικ και η Δασκαλα του Πιανου του Χανεκε,τις οποιες τις βρηκα εξαιρετικες.Ομως σε αυτην την ταινια ενιωσα πραγματικα μια απιστευτη ενοχληση ,αηδια και ασεβεια προς τον θεατη.Καποιες σκηνες ηταν πραγματικα εμετικες.Θεωρητε γενικα αμφιλεγομενη αντιφασιστικη ταινια.
×
×
  • Create New...