Jump to content

runner_800

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About runner_800

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

runner_800's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ξερω αν βρηκες λυση μεχρι σημερα αλλα για να εντωπισει το στιγμα σου χρειαζονται τουλαχιστον 4 δορυφοροι. Δευτερον αν εχει κολλησει στη θαλασσα το προβλημα το εχει η κεραια gps, να το ανοιξεις εκτος αμαξιου για καλυτερο σημα και σε ανοιχτο μερος, χρειαζεται το πολυ κανα 3 λεπτο για να σε βρει ο δορυφορος, ιδαλλως παρε στην compucon για εξυπηρετηση 2310 490300 .
  2. Ξερει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε φωτα xenon στο crypton x , οχι μονο λαμπα αλλα σετ ολοκληρο.:confused:
  3. Ωριο αλλα πως παταει πισω φρενο ο φιλος μας, εκτος αν ειναι συνεχεια ψαρακωμενος.:)
  4. Σημερα το βρηκα σε αγγελεια στα 2000 ευρω,μετροιτης σε μαγαζι στη Θεσσαλονικη. Εκανε κανεις κανα σερβις στην αντιπροσωπεια να μας πει κοστος. Εγω αλλαξα μονος μου λαδια 4ευρω και φιλτρο λαδιου γνησιο 5,7 ευρω μολις εκλεισα τα 1000 χιλ.Εβαλα λαδι 20-50 και νομιζω οτι εκανα βλακεια γιατι το παπι με το ζορι βγαζει 110. Μαλλον θελει πιο λεπτο λαδι.Τι λαδι πρωτεινετε;
  5. Τα λαστιχα δεν ειναι και τα καλυτερα, μεγαλη προσοχη σε βρεγμενο δρομο. Ετυχε να το οδηγησω σε βροχη και κοντεψα να φαω τρελες φετες, δε λεω ολα τα οχηματα γλιστρανε ομως με τα michelin που ειχα στο προηγουμενο παπι ειχα καλυτερα κρατηματα. Οσον αφορα τον πλαγιοστατη εκανα δικια μου πατεντα τελικα. Τρυπησα το αυτακι για να μπει ο πλαγιος και ανοιξα και μια τρυπα για να βαλω το τσουτσουνι του ελατηριου. Εκει βιδωσα μια οχταρα βιδα και ολα καλα.
  6. ξερει κανεις αν ταιριαζουν οι μασπιεδες απο το παλαιο crypton στο νεο 135. αν ναι τοτε να βαλω αφτους μαζι με το πλαγιοστατη ωστε να αποφυγω πατεντες για το πλαινο σταν.
  7. Να ξεκινησω με τα αρνητικα.Το μηχανακι καιει αρκετα, το πηρα για πακετο και εβγαλε 70 χιλομετρα με ενα ντεποζιτο. Φανταζομαι μολις το στρωσω και θα το τρεχω θα καιει περισσοτερο. Το ντεπεζιτο ειναι πολυ μικρο. Οι διακοπτες φλας και φωτων δεν εχουν καλη σχεδιαση και υφη.Οι ταχυτητες του προηγουμενου crypton εμπαιναν πιο γλυκα.Θετικα: καλο δεσιμο και κρατηματα καλα φρενα εμπρος, τα καλυτερα φωτα απο ολες τις παπιες,δυναμη. Ξερει κανεις αν ο μασπιες απο το προηγουμενο crypton ταιριαζει στο 135 , ετσι ωστε αν ειναι να βαλω κανα ημιτασιον για να εχω πλαινο πλαγιοστατη και να μη κανω πατεντες για τον πλαγοστατη.
  8. ειχα διαβασει σε καποια περιοδικα για μηχανες οτι εκτος απο καποια δωρα που κανουν προσφερουν δωρεαν ασφαλεια για ενα χρονο και πινακιδες. ισχυει κατι τετοιο;
  9. Αν ειναι ετσι τοτε με βλεπω να ερχομαι να το αγορασω απο Αθηνα.
  10. Γεια σας παιδια ειμαι απο Θεσσαλονικη. Ξερετε μηπως τι δωρα δινουν με το νεο το yamaha στην Αθηνα .Εδω ο αντιπροσωπος με το ζορι δινει ενα κρανος και αυτο σε μιση τιμη. Μεχρι στιγμης μονο στην αντιπροσωπεια το εχω δει στη βιτρινα.
×
×
  • Create New...