Jump to content

wishmaker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wishmaker

  1. Τώρα που το θυμήθηκα φίλε pantherhan, το πρόπερασμένο ΠΣΚ (29-1-2) ήμουν Χανιά για τους πανελλαδικούς αγώνες. Επειδή δεν ξέρω να κυκλοφορήσω στα Χανιά, επιστράτευσα το RYE με το DESTINATOR 7 και τον καινούργια χάρτη 2008 Q1. Καλά μιλάμε έμεινα έκπληκτος !!! Σάββατο βράδυ είχαμε πάει για φαγητό σε ένα μαγαζί που λέγεται "με το κιλό" . Μετά απο αρκετή ποσότητα φαγητού και ποτού..ο δρόμος της επισροφής φάνταζε πρακτικά αδύνατος!! Φίλε το RYE μας πήγε απο κάτι κωλοστενά και σε ελάχιστο χρόνο στον Καλαθά όπου μέναμε. Στο Ηράκλειο δεν φαίνεται πολύ η δουλειά που κάνει το μηχανάκι γιατί ξέρω σχεδόν όλους τους δρόμους. Στα Χανιά όμως το ευχαριστήθηκα!
  2. Δεν απολογούμαι...απλά προσπαθώ να ΜΗΝ δημιουργώ λάθος εντυπώσεις.
  3. Να μην εμφανίζεται καθόλου δεν γίνεται (ή τουλάχιστον δεν το έχω βρεί) γιατί είναι μέρος του προγράμματος. αυτό που μπορείς να κάνεις για να την ελαχιστοποιήσεις είναι : πάτα εκεί που δείχνει την ώρα στη λίστα που εμφανίζεται, πάτα setup στην πρώτη καρτέλα του setup (launcer) ξετσέκαρε το "use launcher" στην τέταρτη καρτέλα (button) ξετσέκαρε όλα όσα είναι τσεκαρισμένα. στην πέμπτη καρτέλα (bar) επίσης ξετσέκαρε τα όλα. Άφησε τσεκαρισμένα τα out taskbar kai right. αυτά έτσι κι αλλοιώς δεν απενεργοποιούνται. Τέλος πάτα το οκ Αυτό που θα μείνει θα είναι η όθόνη του κυρίως μενού toy RYEμε ένα πολύ μικρό εικονίδιο κάτω δεξιά στην οθόνη. Τώρα αν σε ένοχλεί και αυτό ... δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο. 'Οσο για το κουμπάκι πάνω δεξιά που ρώτησες, τώρα δε θα σου το εμφανίζει αλλά όταν τρέχει είναι μπροστά απο όλα τα προγράμματα που τρέχουν εκείνη τη στιγμή (always on top) και σε πάει άμεσα στην επιφάνεια εργασίας του explorer. Τέλος με λύπη μου διαπίστωσα ότι οι ρυθμίσεις που δίνω σε μερικά προγράμματα (πχ regedit) δεν αποθηκε'υονται γιατί όλα αυτά βρίσκονται στη ROM (Read Only Memory) του RYE οπότε με αυτό τον τρόπο δεν παραμένουν οι οποιεσδήποτε αλλαγές. Ίσως να είναι και καλύτερα έτσι για αποφυγή μαλ$%^'ων. Ελπίζω να βοήθησα και ότι χρειαστείτε στη διάθεση σας. Υπόψη όμως ότι δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου ώστε να μπορώ να επισκέπτομαι καθημερινά το φανταστικό αυτό fotum. Δια τάυτα, αν καθυστερήσω λίγο να απαντήσω σε κάποιον...μη με παρεξηγέιτε..:)
  4. Φίλε pantherhan, αν και ε'ισαι απο Χανιά θα σου πω. :) Πιστεύω ότι σε μερικά ερωτήματα θα σε καλύψει το προηγούμενο πόστ μου. Τώρα όσο αφορά τις ρυθμίσεις και τις αλλαγές που κάνεις και δεν παραμένουν όπως τις έβαλες, φταίει το ότι το μηχανάκι εξακολουθεί και φορτώνει το αρχικό πρόγραμμα εκκίνησης (load.exe - loader.exe) με αποτέλεσμα κατά την επανεκκίνηση να αναιρεί ότι έχεις αλλάξει εσύ. :p Το δουλεύω τώρα για να βρώ εναλλακτικές χωρίς να εηρρεάσω το αρχικό λογισμικό του. Το κακό είναι ότι αμα το χαλάσω δε θα βρίσκω άλλο:D Τέσπα, μόλις σιγουρέψω τη διαδικασία θα σου πω αν γίνεται και πως ακριβώς θα το κάνεις.
  5. Καλησπέρα σε όλους... Κατ αρχήν λίγα λόγια για το RYE και το προγραμματάκι που έχω σε linκ παρακάτω. Το RYE ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ με την ευρεία έννοια. Μπορείτε να τρέξετε σχεδόν τα πάντα μέσω του προγράμματος του πλοηγού. Εννοείται ότι λέγοντας τα πάντα ανεφέρομαι σε ότι είναι συμβατό με την έκδοση win ce 4.2 που "φοράει" το μηχανάκι. Μην περιμένετε να τρέξει προγράμματα για PDA κλπ. Το συμπιεσμένο αρχείο περιέχει ένα φάκελλο (SYS) και μέσα σε αυτόν θα βρείτε τον υποφάκελλο (1), το εκτελέσιμο αρχείο SQ.exe, το αρχείο ρυθμίσεων SQ.ini και ένα "ωραίο φόντο" επιφάνειας εργασίας (welcome_320x240.bmp). Ο υποφάκελλος (1) περιέχει δύο συντομεύσεις (explorer και control panel). Στο φάκελο αυτό θα αποθηκεύονται όλες οι επιπλέον συντομεύσεις που θα βάλετε στην επιφάνεια εργασίας. Αποθηκεύστε τον φάκελλο (SYS) στην SD κάρτα σας ή στο φάακελο NANDFlash του RYE. Ορίστε ως πρόγραμμα πλοήγησης το SQ.exe και είστε έτοιμοι! Θα εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας με το "ωραίο φόντο" και θα εμφανίζει τις δύο συντομεύσεις (explorer και control panel). Όσο αφορά το φόντο, είναι ορισμένο να βλέπει τις εικόνες που υπάρχουν μέσα στην SD κάρτα και συγκεκριμένα υπάρχει η γραμμή (ImagePath=\SDMMC\SYS\) που βρίκεται στο SQ.ini και ισχύει αν έχετε βάλει το φάκελλο στην SD. Αυτή τη ρύθμιση μπορείτε να της αλλάξετε. Ο εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την επιφάνεια εργασίας είναι να αντικαταστήσετε το (welcome_320x240.bmp) με κάποιο δικό σας ή να το σβήσετε τελείως. Το πρόγραμμα σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις του RYE. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΒΡΑΣΤΑ!!! Χρειάζεται φλασάρισμα και πάλι παίζεται αν επανέλθει. Θα ανεβάσω αργότερα και μερικά προγραμματάκια και παιχνίδια για win ce που έχω βρεί και παίζουν στο RYE. ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ : http://rapidshare.com/files/98779307/SYS.rar
  6. Καλησπερα και χρόνια πολλά! Ψάχνοντας βρήκα σήμερα στο forum μερικά soft που κάνουν καλή δουκειά στο RYE 3503 που έχω... http://img395.imageshack.us/img395/5015/display1xt0.th.png http://img212.imageshack.us/img212/3856/display2tq5.th.png http://img358.imageshack.us/img358/4260/display3re9.th.png http://img353.imageshack.us/img353/3073/display11fl5.th.png Ενδιαφέρεται κανείς :)
  7. φίλε KONV. το RYE είναι PNA όχι PDA. Σου απάντησα πρίν ότι εγώ δουλέυω το DEST 7 στο δικό μου. Για να το τρέξεις απλά θα πάρεισ μια sd κάρτα θα το γράψεις και θα το τρέξεις απο εκεί. Τώρα όσο αφορά το πρόγραμμα που έχεις στο pda σου, δεν ξέρω αν θα παίξει στο RYE. αν όμως τρέχεις το DEST 7 τι τα θέλεις τα υπόλοιπα
  8. κάνει σίγουρα η έκδοση DESTINATOR PNA 7.0.0.588. τηδουλέυω στο δικό μου
  9. καλησπέρα σε όλους. Ε'ιμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του RYE 3503 :) Διάβασα όλα τα post αλλά δεν βρήκα τελικά αυτό που ήθελα:( Υπάρχει κάποιος να ξέρει και να θέλει να μου πεί αν μπορεί στο μηχανάκι αυτό να ξεκελιδωθούν τα win και να γίνει περίπου PDA; Mε ποιό τρόπο μπορεί να γίνει αυτό (αν γίνεται) όσο δύσκολος και αν είναι. Ευχαριστώ και καλά να περνάτε.
×
×
  • Create New...