Jump to content

stathistrex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stathistrex

  1. Γεια σας παιδια.Εχω και εγω το n95 8g.Εχω μια απορια.Πως μπορω να κανω φωνητικες κλησεις;Δηλαδη, να φωναξω το ονομα και να κανει κληση.Οι οδηγιες στο βιβλιο δεν αναφερουν τιποτα για αυτο το θεμα.
  2. Φιλε nikoskat, τι ακριβως εννοεις οταν λες garmin, διοτι δεν εχω ηδεα.
  3. Παιδια, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την μεταφορα αρχειων μεσω bluetooth.Ενω μπορω να μεταφερω απο αλλη συσκευη στο n95 8g αρχεια mp3 και αρχεια video δεν μπορω να μεταφερω αρχεια εικονων(φωτογραφιες).Δεν τις δεχεται με τιποτα.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.Αν καποιος εχει γνωση επι του θεματος ας με βοηθησει.Καλες γιορτες να εχεται και οτι επυθιμηται.
  4. Γειας παιδια.Εδω και 5 μερες ειμαι και εγω κατοχος του πολυποθητου N95 8G.Σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το κινητο.Εχω ομως μια απορια και οποιος μπορει ας με βοηθησει.Μετεφερα καποια τραγουδια(περιπου 40) mp3 απο τον υπολογιστη στο n95 8g, μεσω bluetooth και μου βγαζει ενα μυνημα οτι δεν χωραει αλλα αρχεια διοτι δεν επαρκη η μνημη του τηλεφωνου.Δεν μπορω να καταλαβω, που ειναι τα 8g.Τα τραγουδια τα αποθηκευει ολα στην εκθεση.
×
×
  • Create New...