Jump to content

Orestakosg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Orestakosg

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Orestakosg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αα.. Αυτό είναι μια πολύ καλή ερώτηση.. Δε νομίζω, αλλά αν είσαι στο forum σίγουρα θα ακουστεί κάποια τέτοια ανανέωση! Αν το θες πολύ, επιχείρησε custom, αν και προσωπικά το αγγλικό μενού δε με χαλάει .. :D
  2. μπααα.. επιλογή ελληνικής γλώσσας δεν έχει το "μαμίσιο" της google .. με κάποια custom rom αν θες .. αλλιώς περίμενε τη vodafone να το βγαλει! Ποια έκδοση χρησιμοποιείτε; Την 7.71?? Αυτή νομίζω είχα βάλει εγώ αλλά έχει πάρει το μάτι μου κάπου και 8.. (8.01 νομίζω.)
  3. Παίδες .. εκτός από το iGo κάνα άλλο πρόγραμμα navigation που να μην έχει σπαστικά μικρή οθόνη;; Δοκίμασα Sygic, αλλά έχω πρόβλημα με τον ήχο και μερικά Force Close ..
  4. Δοκίμασα το Any Video Converter που έχει και preset για Android, και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά .. απόλαυση να βλέπεις επεισόδια ή ταινίες στο Nexus One!!
  5. Και βασικά, επειδή τα χαλάσαν λίγο τα τσανάκια τους με την HTC, επειδή η HTC θέλει να βγάλει κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά με το N1, ενώ η Google ήθελε να είναι μοναδικό στο είδος του, το Nexus Two θα είναι σε motorolla ... έτσι φημολογείται τουλάχιστον..
  6. Κατέβασα το Greek Input Method απο το Market .. δουλεύει Τζιτζί αν κ έχει ένα μειονέκτημα αν μπορεις να το πεις έτσι, τους 70 χαρακτήρες στο sms .. :lol: 2o 3μηνο του χρόνου λέει η Vodafone .. Αλλά επειδή είμαι στο πάνε-έλα με Αμερική κι έχω και φίλους εκεί, κάτι μπορούμε να κάνουμε .. χαχα μόνο μην το παρακάνουμε κ μας πάρουν χαμπάρι στο τελωνείο! :lol:
  7. em... konta sta € 2000... to xrono... rwisa texniko tis cosmote pou topothetei keraies kai leei o enisxytis simatos dn kanei parapanw zimia apo ena kinito. Einai entelws akindyno..
  8. Η vodafone μου ζήτησε να τοποθετήσει έναν ενισχυτή σήματος στο μαγαζί μου και συγκεκριμένα δίπλα στη βιτρίνα μου. Θέλω να ρωτήσω,αν κάποιος ξέρει, αν θα είναι βλαβερό και σε τι βαθμό για την υγεία μου.Να δεχτώ ή όχι...?Έχουν πάντως καλά κίνητρα....
×
×
  • Create New...