Jump to content

p_emman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About p_emman

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

p_emman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε είμαι πολύ αρχάριος και δεν καταλαβαίνω αυτό που ρωτάς. Το τηλέφωνο έχει ελληνική rom αν καταλαβαίνω σωστά και έχω περασμένα όλα τα τηλέφωνα σε λατινικούς χαρακτήρες. Το αλφάβητο που βγάζει στα πλάγια όταν βρίσκεσαι στις επαφές το έχει στα ελληνικά, ενώ εγώ θα το ήθελα σε αγγλικά. Υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις που πρέπει να πάω να αλλάξω ή πρέπει να περάσω κάποια άλλη rom? Σήμερα, άρχισε να δείχνει ότι θα κλείσει από μπαταρία. Όταν πήγα να το βάλω στην πρίζα, αναβόσβηνε το led στο ακουστικό δίπλα, αλλά ενώ το έβαλα στην πρίζα, δεν έγινε σταθερό χρώμα. Επιπρόσθετα δεν άναβε το τηλέφωνο κι αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία για να ξαναδουλέψει. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά? Υπάρχει πιθανότητα να έχω χάσει κάποια αρχεία από αυτή την κίνησή μου?
  2. Ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα και δούλεψε. Για τη λίστα στις επαφές που τη βγάζει με ελληνικό αλφάβητο μήπως γνωρίζεις πως γίνεται αγγλικό αλφάβητο?
  3. Οταν παω στη λιστα των επαφων μου βγαζει στα πλαγια μια στηλη με το αλφαβητο στα ελληνικα. Τα ονοματα εγω τα εχω καταχωρημενα στα αγγλικα. Υπαρχει τροπος να αλλαξω τη στηλη με το αλφαβητο απο ελληνικα σε λατινικους χαρακτηρες? αν ναι με ποιο τροπο? Στις ρυθμισεις των ηχων παω να βρω τροπο για να ρυθμισω ηχο για εισερχομενα μηνυματα αλλα δυστυχως δε βρισκω κατι. Σε προηγουμενες σελιδες εχω δει οτι καποιος αλλος ειχε παρομοιο προβλημα. Μπορω να βαλω ηχο για τα εισερχομενα sms? Επιπροσθετα, στη λιστα των ονοματων θελω να φτιαξω ομαδες ανθρωπων, κανοντας για π.χ. την ομαδα εργασια να εχει ενα συγκεκριμενο ηχο. Μπορει να γινει αυτο?Αν ναι πως? Ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες πληροφοριες --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  4. Σε ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω ότι θα καλύψουν τα freeware αρχεία την αρχική μου ξενάγηση στον κόσμο των wm.
  5. παιδιά καλησπέρα κι από εμένα. Είμαι νέος χρήστης κινητού wm. υπάρχει κάποιο site που θα μπορούσα να επισκεφτώ για να κατεβάσω διάφορες εφαρμογές?
  6. Το παρέλαβα την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και ήδη τον έχω ενημερώσει τον πωλητή για τα προβλήματα που αντιμετώπισα. Δεδομένου ότι έχω δει ότι γίνεται επιστροφή χρημάτων, ήδη του ζήτησα ή να γίνει αντικατάσταση ή να γίνει επιστροφή χρημάτων και να το αγοράσω από κάποιον άλλο. Περιμένω να δω τι θα απαντήσει και να πράξω ανάλογα. Όσο γαι αυτό που λες να γίνει λειτουργικό...Μία συσκευή που δεν έχει μόνο ένα μόνο ελάττωμα, σε φοβίζει...Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι όντως επισκευάζονται το σύνολο των προβλημάτων που παρουσιάζει, δημιουργείται ανασφάλεια ως προς τη σωστή λειτουργία της συσκευής. Για αυτό το λόγο του ζητάω ανικατάσταση κι όχι επισκευή.
  7. Το αγόρασα από αυτόν: http://cgi.ebay.com/K599-AUTO-Quadband-WIFI-TV-FM-Camera-PDA-Phone-2G-2GB_W0QQitemZ250489608535QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item3a52581957&_trksid=p3286.c0.m14 που υποτίθεται ότι είναι καλή η αξιολόγηση του. Μάλιστα πήρε και φίλος από αυτόν και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Η ανησυχία μου δεν είναι στο αν θα κοστίσει 5 ευρώ παραπάνω για π.χ. στα μεταφορικά αλλά αν πρέπει να πάει για επισκευή ( και τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό) ή αν θα πρέπει να απαιτήσω (κι αν μπορώ να επιδιώξω κάτι τέτοιο) αντικατάσταση...
  8. Καλημέρα, δεν ξέρω αν σε κάποιον από εσας του έχει τύχει να έχει αγοράσει κάποιο ελαττωματικό κινητό και ποια ήταν η διαδικασία που κάνατε. Έλαβα απάντηση από τον πωλητή και μου είπε ότι στέλνω όλο το πακέτο όπως το είχα παραλάβει με το φτηνότερο τρόπο ταχυδρόμησης στη διεύθυνση που μου έδωσε. Ανέφερε ότι , αν τελικά εξακολουθώ να θέλω το κινητό, θα το στείλουνε στο εργοστάσιο κατασκευής στην Κίνα, κι αν τελικά έχει κάποια σοβαρή ζημιά ίσως χρειαστεί να πληρώσω κιόλας. Η όλη διαδικασία θα πάρει 6 - 8 εβδομάδες. Αν κάποιος έχει πάρε - δώσε με Κίνα και ξέρει πως μπορώ να το χειριστώ ας ρίξει καμιά ιδέα. Αλήθεια τελικά πάνε για επισκευή οι ίδιες συσκευές ή γίνεται αντικατάσταση??? Σε περίπτωση που έχω ξενερώσει με την όλη φάση και δε θέλω πλέον τη συσκευή, ξέρετε αν γίνεται επιστροφή χρημάτων ή υποχρεώνεσαι να αγοράσεις κάτι άλλο???
  9. Σε ευχαριστώ. Δηλαδή είμαι από τους λίγους "τυχερούς" που του έκατσε????:lol: Τυχαίνει να παρουσιάζονται ένα "πακέτο" προβλημάτων σε αυτά τα 10/100 ή απλά σε εμένα έκατσε το τζακ ποτ???? Δηλαδή φταίει ένα μονο πρόβλημα που δημιουργεί όλα τα συμπτώματα ή είναι σύνολο προβλημάτων??? Τέλος φίλε θα ήθελα να μου πεις αν γνωρίζεις τη διαδικασία αντικατάστασης και πόσο πρόθυμοι είναι να δεχτούν ότι η συσκευή είναι ελαττωματική και πρέπει να αντικατασταθεί.
  10. Μετά από 2 μέρες ενασχόλησης με το Κ599 έχω καταλήξει στα εξής επιπλέον: 1/ Παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα στην οθόνη αφής. Πιο συγκεκριμένα, όταν πάω να γράψω SMS πολλές φορές δεν αναγνωρίζει το πάτημα κάποιων γραμμάτων(ειδικά το a). Χρειάζεται πολλές φορές ακόμα και 7 ή 8 πατήματα για να εισάγει το γράμμα. Επιπρόσθετα, όταν έχω εισερχόμενη κλήση πατάω 3 ή και 4 φορές το πράσινο ακουστικό για να απαντήσω στην κλήση. 2/ Σε αρκετές κλήσεις που είχα αυτές τις 2 μέρες μου έκαναν παράπονα για ένα βουητό που έχει η γραμμή. Πήγα ξανά στις ρυθμίσεις μην τυχόν είχα βάλει κατά λάθος να έχει στο πίσω μέρος της ομιλίας θόρυβο. Όμως παρόλο που δεν είχα βάλει κάποιο εφέ, οι συνομιλητές δυσκολεύονταν να με ακούσουν. 3/ Χτες βράδυ ήταν η πρώτη φορά που το έβαλα να φορτίσει. Με έκπληξη σήμερα διαπίστωσα ότι είχε βγάλει μήνυμα που έλεγε: " Σφάλμα. Η φόρτιση ήταν ανεπιτυχής" ή "διακόπηκε" . Δε θυμάμαι ακριβώς τι έγραφε.... 4/ τα 2 ηχειάκια στο κάτω μέρος της συσκευής είναι μάλλον διακοσμητικά. Δε βγάζουν ήχο. Όταν επιλέγω ανοιχτή ακρόαση ακούγεται από το ακουστικό και 5/ όταν βάζω να δω τηλεόραση ο ήχος είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Ακούγεται πάρα πολύ χαμηλά. Άσε που το landscape αποφασίζει από μόνο του από ποια μεριά θα ενεργοποιηθεί. Αν έχεις κάποιος παρόμοια προβληματάκια ας ενημερώσει. Πάντως έχω ήδη στείλει μήνυμα στον πωλητή αναφερόμενος στα παραπάνω προβλήματα και του ζητάω να μου πει ποια η διαδικασάι για αντικατάσταση του κινητού με κάποιο άλλο που θα δουλεύει κανονικά.
  11. δυστυχώς όμως δεν είναι αξιοποιήσιμες μιας κι από ότι έχω διαβάσει οποιαδήποτε εφαρμογή java κι αν εγκαταστήσεις δεν μπορείς να βάλεις εικονίδιο.....:(
  12. Προσπαθώντας να ρυθμίσω στην οθόνη τα εικονίδια στις θέσεις που με βολεύουν, διαπίστωσα ότι έχει και τέταρτη σελίδα (κι όχι 3 όπως ανέφερε στα χαρακτηριστικά του).
  13. Καλησπέρα κι από εμένα. Καινούριος στην παρέα... Μόλις σήμερα απέκτησα το Κ599(μετά από συμβουλή φίλου που είχε διαβάσει αρκετά τις συζητήσεις για το μοντέλο αυτό). Είχα και πέρυσι αποκτήσει ένα κινέζικο. Συγκεκριμένα ήταν ένα JINPENG A 5608. Δεν το είχα χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα κι οι λόγοι ήταν ότι : 1/ Δεν αναγνώριζε ελληνικούς χαρακτήρες σε μηνύματα, 2/ Δεν άνοιγε MMS , όπως επίσης δεν έστελνε MMS Μέχρι τωρα είχα ένα samsung D880 και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ εύχρηστο. Επιστροφή όμως στο Κ599. Με το λίγο χρόνο που επεξεργάστηκα σήμερα το Κ599 είδα ότι στο ημερολόγιο ή στα notes έχει ΔΥΣΤΥΧΩΣ πεπερασμένη χωρητικότητα "γεγονότων" που μπορείς να καταχωρήσεις (κάτι που στον προηγούμενο κινέζο δεν το αντιμετώπισα). Ένα πράγμα που ανακάλυψα κατά τύχη (για όσους έχουν την έκδοση με το φλας),πατώντας παρατεταμένα το κεντρικό πλήκτρο ανάβει το φλας και πατώντας ξανά παρατεταμένα, σβήνει. Αυτό που δεν μπορώ να βρω (αν και μπήκα στο getjar.com) είναι κάποιες εφαρμογές όπως π.χ. ο καιρός , καθώς επίσης και παιχνίδια που μπορεί κανείς να κατεβάσει δωρεάν. Αν κάποιος ξέρει κάποιο λινκ ας ενημερώσει.
  14. @p_emman To shell.ini είναι 1 ένα αρχείο.Αν σε αυτό έχεις βάλει τη διαδρομή sdmmc\calibration.exe θα σου ανοίγουν τα windows.Πρέπει να αλλάξεις τη διαδρομή σε \sdmmc\mioautorun\skin\bost.exe.O φάκελος mioautorun πρέπει να περιέχει εκτός του φακέλου skin και αλλους φακέλους οπότε μάλλον κάτι κάνεις λάθος στην αντιγραφή από το pc σου στην κάρτα. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το πρόβλημα είναι ότι στο αρχείο που κατέβασα από το link για το mioautorun ΔΕΝ περιέχει μέσα κάποιο φάκελο skin ούτε αρχείο bost.exe. Το mortscript είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο δίνεις εντολές που θέλεις να εκτελούνται σε μια συγκεκριμένη σειρά http://www.sto-helit.de/index.php?module=download&entry=ms_examples&action=list Τα αρχεία .mscr είναι τα αρχεία που περιέχουν τις εντολές και πρέπει να ενεργοποιήσεις την εκτέλεση τους,τρέχοντας μια φορά το mortscript.exe Γιαυτό πρώτα ξεκλειδώνεις με το calibration,μπαίνεις στα windows,στην κάρτα μνήμης φάκελος mioautorun-->skin και τρέχεις το mortscript.exe Θα σου βγάλει ένα παράθυρο στο οποίο πατάς οκ.Επειτα πρέπει να αλλάξεις το μονοπάτι του shell.ini από \sdmmc\calibration.exe σε \sdmmc\mioautorun\skin\bost.exe και θα είσαι οκ
  15. Καλησπέρα. Νέος στην παρέα σας και θα έλεγα όχι και πολύ σχετικός με όλα αυτά...Παρόλο της άγνοιας, ένα φιλαράκι (nikoleon) με έβαλε στο τρυπάκι να αγοράσω το συγκεκριμένο μηχανάκι.... Ακολούθησα τις συμβουλές και προσπάθησα να κάνω αυτά που αναφέρετε. Αρχικά κατέβασα το ''shell'' για να ξεκλειδώσω το μηχανάκι. Κι όντως έτσι έγινε. Μετά κατέβασα τα τρία links που προτείνεις αλλά ΔΕ γίνεται τίποτα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι τωρά έχω ένα shell που έχει την εξής διαδρομή \SDMMC\calibration.exe το οποίο και ξεκλείδωσε το μηχανάκι και δουλεύει σε περιβάλλον windows και ταυτόχρονα έχω στην κάρτα φάκελο shell που περιλαμβάνει αρχείο shell με διαδρομη \sdmmc\mioautorun\skin\bost.exe. Υπάρχει επίσης χυμα μέσα στην κάρτα το calibration.exe και ο φάκελος mioautorun. Εξερευνώντας όμως το φάκελο mioautorun ΔΕ βρίσκω κάποιο φάκελο skin ,ούτε αρχείο bost.exe. Επίσης ΔΕ βρίσκω το path mioautorun-->windows-> ούτε κίτρινο mscr αρχείο (αλήθεια τι είναι αυτό και που βοηθάει???όχι τιποτά άλλα μπας κι αρχίσω να μαθαίνω πέντε πράγματα....χα χα χα Τι ακριβώς κάνω λάθος ή τι δεν καταλαβαίνω και ΔΕΝ τρέχει σε εμένα???? Να θυμίσω ότι και σε εμένα κάποιες εφαρμογές που άνοιξα μέσω του windows explorer ΔΕΝ εμφανίζονται σωστά στην οθόνη ( βλέπω μόνο μέρος αυτών)... Θα μπορούσε ίσως κάποιος να βοηθήσει????
×
×
  • Create New...