Jump to content

stanitsas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stanitsas

  1. Τι εννοείς? Τα ΜΒΡ δουλευουν και τα VISTA?
  2. Tον θεωρεις καλυτερο απο τα Sony Vaio? Η οθόνη πιστευω οτι πρέπει να είναι καλύτερη απο τα Sony. Θα παω μάλλον σε ενα Applestore να τα δω. Tελικα με επηρεασες και παω για ΜΒΡ. Απο το Notebook-shop ειναι πιο φτηνα πάντως.
  3. Λες να τον παρω και εγω απο το site? (να παρεις+εσυ κανενα ποσοστό):lol: Ή μηπως να προτιμησω RAINBOW? Για χρηση γραφειου και internet τον θελω.Μηπως δεν αξίζει τα χρηματα και αυτός?
  4. nobleman ποιο ΜΒΡ έχεις συγκεκριμενα? 2.13 ή 2.33 Ghz? Με βλεπω να χτυπάω τον Αpple τελικά. Απο οθόνη πιστευω οτι ειναι ισάξιος με τα Sony.
  5. nobleman όποτε μπορεις να μιλησουμε! Πηρα τηλ στο Νotebook shop. Καταφερα και συνεννοηθηκα αν και ειχα καιρο να μιλησω Αγγλικά. Φτανει πολύ ψηλα το VAIO VGN-FZ11Z διοτι θελει επιπλεον: 1ο : 209 euro για English Vista Windows 2o : 89 euro για Εnglish Keyboard 3o : 199 euro για σκληρό δίσκο με ταχυτητα 5400 γιατί έχει εναν 200αρι πάνω με ταχυτητα 4200 (της κακιάς ώρας). Τελικά αξίζει επειδή εχει blue-ray να δωσω 2.355 euro για αυτό το laptop ???:worry:
  6. H Sony μου είπε οτι το FZ11S θα ερθει Ελλάδα. Για το FZ11L δεν ξερω.Το blue-ray δεν σε ενδιαφερει? Το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι φοβερό πάντως. http://www.notebook.de Για Αpple Macbook Pro τι λες?
  7. Υπερευχαριστω για τις πληροφορίες σου! Διαβάζω το αρθρο που μου εστειλες και μπαίνω στο νόημα....! Απλά όλοι φοβούνται τα Μac για την συμβατότητα-αυτό είναι όλο. Το κατάστημα που μου πρότεινες ειναι καταπληκτικό-είδα Photos. Μηπως τελικά δεν αξίζει ακόμη για Βlue-ray Disc? Aρχίζω πάλι απο την αρχή να σκέφτομαι:( Ελπίζω να τα ξαναπούμε και να σου πω που καταλήγω. Αν θες να αφήσω το mail μου μηπως και τα πουμε απο εκεί,
  8. To εχεις παρει με την γιαλυστερή οθόνη? Αρχιζεις να με πειθεις :O Από Ελλάδα δεν θα συνέφερε αυτή η αγορά? Επειδη το βγάζει σε Ελληνική εκδοση,γι' αυτό ρωτάω.
  9. Tυχερά τα μικρά σου :lol: Με κανεις να το ξανασκέφτομαι. Αυτό που με τραβάει στον Vaio είναι το BLUE RAY DISC. Επίσης αποδίδει εικόνα 1080p. Είναι φοβερό και αυτό. Από την αναγραφόμενη τιμή ποσα επιπλέον έδωσες για να ερθει το notebook στην πόρτα σου? (δηλ.μεταφορικά,φόρους και τι άλλο δεν ξέρω)
  10. Είσαι ευχαριστημένος με το Macbook Pro? Ισως να το χρειάζεσαι για εξειδικευμένη χρήση:O Εγώ πάλι έχω κολλήσει με το VAIO FZ11Z. Απλά τωρα πρεπει να τους στειλω mail για να ρωτήσω κάποιεσ λεπτομέριες. Αυτό που με ανησυχεί είναι,τι Windows θα έχει πάνω (Γερμανικά? -Θέλω Αγγλικά ) και αν το πληκτρολογιο θα υποστηρίζει Ελληνικά.
  11. nobleman να σου πω αρχικά σκεφτόμουνα να πάρω macbook pro αλλά κάτι με κανει πίσω. Το site είναι αξιόπιστο? Το notebook σου, ήρθε σφραγισμένο ή διαπίστωσες παρατυπίες?
  12. Μπες στο: http://vaio.sony.co.uk/ και δες series FZ. Είναι το FZ11Z.
  13. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να αγοράσω ένα laptop της Sony. Συγκεκριμένα τον VAIO VGN-FZ11Z. Είναι το κορυφαίο πλέον 15άρι στον κόσμο με blue-ray disc. Το μοντέλο αυτό μολις που κυκλοφορησε στην Αγγλία. (δείτε: http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProd...y=VN+FZ+Series ). Η Sony Eλλας μου ειπε οτι το μοντέλο δεν θα ερθει στην Ελλάδα. Από ποιο ξενο site προτείνετε να το αγοράσω(Αγγλικό ή Γερμανικό)? Βασικά θελω να ειναι αξιόπιστο και τα προιόντα να ειναι σφραγισμένα. Θα εχω πρόβλημα συμβατότητας μήπως? Η εγγύηση θα με καλυψει κανονικά σε οποοδήποτε πρόβλημα?
  14. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να αγοράσω ένα laptop της Sony. Συγκεκριμένα τον VAIO VGN-FZ11Z. Είναι το κορυφαίο πλέον 15άρι στον κόσμο με blue-ray disc. Το μοντέλο αυτό μολις που κυκλοφορησε στην Αγγλία. (δείτε: http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProd...y=VN+FZ+Series ). Η Sony Eλλας μου ειπε οτι το μοντέλο δεν θα ερθει στην Ελλάδα. Από ποιο ξενο site προτείνετε να το αγοράσω(Αγγλικό ή Γερμανικό)? Βασικά θελω να ειναι αξιόπιστο και τα προιόντα να ειναι σφραγισμένα. Θα εχω πρόβλημα συμβατότητας μήπως? Η εγγύηση θα με καλυψει κανονικά σε οποοδήποτε πρόβλημα?
  15. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ Η/Υ ΤΗΣ SONY. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ VAIO VGN-FZ11Z. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 15ΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ(ΔΕΙΤΕ: http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=VGN-FZ11Z&site=voe_en_GB_cons&category=VN+FZ+Series ). ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η SONY EIΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ. ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΞΕΝΟ SITE ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ? ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΔΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
  16. Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω όσους το έχουν αν αξίζει το Ν70 γιατί ενδιαφέρομαι να το αγοράσω.Ή μήπως καλυτερα να περιμένω το Ν80 που έρχεται σε λίγο καιρό.
×
×
  • Create New...