Jump to content

fizo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fizo

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

fizo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Pethkia, an endiaferetai kanenas eho to igo8 gia PNA me othoni 4.3 intzon (480x272). :D ( Episis to Destinator ke to Route66)
  2. Παιδιά, σε εμένα αποθηκέυει μια χαρά. Είχα όμως αντιγράψει τα favorites απο το PN6 και απλά προσθέτω στα παλιά. Οπότε το group είναι με λατινικούς χαρακτήρες και τα νέα που προσθέτω με ελλημικούς. Δεν ξέρω αν αυτό επηρέάζει. ΣΩΤΗΡΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!
  3. evolish, αυτό που θέλεις, δηλ. να βάλεις αφετηρία και προορισμό και να υπολογίσει την διαδρομή γίνεται! Main Menu 1/3 'Find and Navigate' και διάλεξε την αφετηρία. Θα σου τη δείξει στον χάρτη. πήγαινε ξανά στο menu και διάλεξε 'Set as Departure' Μετά κάνε ακριβώς το ίδιο με τον προορισμό και 'Set as Destination' Μετά ξανα menu και 'Find Route'. Έτοιμος! Μπορείς να δείς τη διαδρομή στον χάρτη ή και λίστα με τα διάφορα σημεία αλλαγής πορείας στο 'Itinerary'. Αφού όμως ο τιτάνας δεν έχει GPS γιατί δεν παίρνεις ένα εξωτερικό δέκτη; Εγώ μόλις πήρα ένα Holux για Λ.Κ. 39 περίπου και είμαι ενθουσιασμένος. Έχει μέγεθος όσο ένα κουτί σπίρτα και επικοινωνεί τέλεια μέ το HTC Touch μου και το Pocket Navigator 6 μέσω Bluetooth. Μπορείς να το δείς / αγοράσεις σε αυτό το link. http://www.clove.co.uk/viewproduct.aspx?product=E6CC1740-01C7-4F48-A848-EC19DE58FB3D&category= Άν θέλεις να το δείς απο κοντά και είσαι στην περιοχή Λευκωσίας, ευχαρίστως.
×
×
  • Create New...