Jump to content

Philippos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Philippos

  • Ημ. Γέννησης 09/07/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Philippos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε AudiA6 όπως είπα και ποιο πάνω, ψάχνω για ένα BMW Χ5 (Ε70). Το Ε70 έχει κυκλοφορήσει εδώ και έξι μήνες περίπου. Μπορείς να μου πεις εάν συμφέρει να φέρω ένα τόσο καινούργιο αυτοκίνητο από Γερμανία ή να το αγοράσω από Ελλάδα τελικά?
  2. Τι γίνετε με αυτών τον «Φόρο Ταξινόμησης» ? Θα μειωθεί από 01-01-2008 ? Σύμφωνα με τα προηγούμενα post στο forum και σύμφωνα με το ΦΕΚ 3583/28-06-07 «Αναμόρφωση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και άλλες διατάξεις», ο φόρος μειώνεται περίπου 50% για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας EURO4. Όμως Σε επικοινωνία που είχα με επίσημη αντιπροσωπία αυτοκινήτων, μου είπαν ότι ο νόμος αυτός αφορά μόνο τις μηχανές και όχι τα αυτοκίνητα. Ξέρει κανείς κάτι σίγουρο ??
  3. Φίλε “apomobiles” έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Ψάχνω για ένα BMW X5 3.0d (E70), εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να με βοηθήσεις, να μου πεις πόσο κυμαίνεται η τιμή ενός τέτοιου αυτοκινήτου στην Γερμανία (μεταχειρισμένο) και εάν ξέρεις πόσο θα μου κοστίσει το τελωνείο για να βγάλω Ελληνικές πινακίδες ?
  4. Γεια σας ! Παρακολουθώ αρκετό καιρώ τις εξελίξεις στον χώρο των μεταχειρισμένων γιατί θέλω να φέρω ένα αυτοκίνητο από το εξωτερικό. Κατά καιρούς βρίσκω πολύ καλές τιμές στο internet, αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω το αληθές. Γνωρίζει κανείς κάποια «εταιρία» που θα κάνει ένα πρώτο έλεγχο και να με διαβεβαιώσει για το αληθές της αγγελίας, προκειμένου να μεταβώ ο ίδιος στο εξωτερικό?? Η αν ξέρετε κάποιον αξιόπιστο έμπορο (στο εξωτερικό) που μπορώ να απευθυνθώ για να μου βρει αυτό που θέλω ?? Ευχαριστώ !
×
×
  • Create New...