Jump to content

velos06

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by velos06

  1. Αυτό ετοιμαζόμουν να αναφέρω και εγώ.. Αυτό που είπε ο Γιάννης δηλαδή, ότι τα δωρεάν ακόμα και με την νέα αναβάθμιση της εφαρμογής συνεχίζουν να κάνουν τους Αμερικανούς και να μην τα εμφανίζουν.

    Απλά ένα SMS μου στείλαν ότι ενεργοποιήσαν την προσφορά των 1000' προς όλους.

     

    Αυτό δηλαδή :

     

    AΠO ΣHMEPA 25/12 MEXPI KAI TIΣ 31/12 EXEIΣ 1000 ΛEΠTA ΔΩPEAN ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA NA EYXHΘEIΣ XPONIA ΠOΛΛA! IΣXYEI ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔOΣ.

     

    Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά σε όλους. Ενώ ήρθε μνμ οτι τα δωρεάν λεπτά έχουν ενεργοποιηθεί, εξακολουθούν και καταναλώνονται απο το ενεργοποιημένο πακέτο ομιλίας. Τι συμβαίνει;

  2. Μέχρι την xiaomi.eu 6.1.29 dev που έχω υπήρχε OTA αναβάθμιση. Έκτοτε δεν υπάρχει. Σταμάτησαν οι αυτόματες ενημερώσεις ή είναι δικό μου πρόβλημα;
  3. Δυστυχώς σε πτώση συνέβη το μοιραίο και η οθόνη στη γωνία έγινε θρύψαλλα. Το τηλ. λειτουργεί κανονικά. Η αγορά έχει γίνει απο vickmall. Τι κάνω; Επισκευάζεται Αθήνα; Το vickmall αναλαμβάνει επισκευές; Εχει κανείς αναλογη εμπειρία?
  4. Μήπως όσοι παρέλαβαν εντός εβδομάδας θυμούνται με ποια Ρομ eu τους ήρθε το κινητό? Ρωταω γιατί από μια έκδοση και μετά έχουν βάλει custom recovery και δεν υποστηρίζει ota, νομίζω από 5.10.8 και μετά.

     

    Εγω το πήρα χθες με 5.10.8 multi και πήρα ΟΤΑ αναβάθμιση. Κάτι που δεν έχω καταλάβει με ΜIUI σήμερα που το σκαλιζω για πρώτη φορά: οι εφαρμογές mail, calendar, πλοηγός κλπ ειναι οι γνωστές της google? Το kuaipan ειναι το cloud της xiaomi ή ανεξάρτητο?

  5. Όσοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με το 4G της wind βρήκαν λύση; Είμαι με 4.4.2 στοκ και έκδοση λογισμικού 20b-eur-xx και παρότι άλλαξα sim δεν έχω την επιλογή lte στις ρυθμίσεις...
  6. Το έκανα. Στο κρυφό μενού πάτησα πάνω στο lte - only και μου έβγαλε not supported. Τι κάνουμε τώρα;;;

    Και εδω μια απο τα ίδια και με καινούργια sim

  7. Πήγα πριν λίγο στη Wind στο mall στο Μαρούσι. Είχα πάρει από πριν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έφεραν κάρτες για 4g σήμερα. Πάω και ο υπάλληλος μου λέει δεν έχουν φέρει ακόμα κάρτες! καλά με κοροιδευεται του λέω; τελικά ήταν ο άλλος υπάλληλος που όταν το άκουσε λέει, ναι έφεραν κάρτες για καρτοκινητο σήμερα! Και φεύγει νευρισμενος μέσα! Απαράδεκτο υπάλληλοι! Λέω στον άλλον, καλά δεν μπορείται να συνεννοηθειται μεταξύ σας για το αν έχετε κάρτες;;;; ότι να ναι.

    Για να μην μακρυγορω είμαι στο mall και ένδειξη 4g δεν έχω δει ακόμα. Θα επανέλθω...

     

    Και εγω με νεα κάρτα απο το mall, δεν έχω ένδειξη για επιλογή LTE στο μενού του τηλεφώνου (optimus g). Eϊναι θέμα τηλεφώνου άραγε;

×
×
  • Create New...