Jump to content

avassis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by avassis

  1. Εχω κάνει επανεγκατάσταση το KIES και έχω δοκιμάσει και σε δεύτερο PC αλλά αρνείται πεισματικά να εγκαταστήσει την 2,2 Καμμιά ιδέα παιδιά; :worry:
  2. Παιδιά, καλησπέρα σας. Προσπάθησα να κάνω την επισημη αναβάθμιση μέσω ΚΙΕS και όταν κάνει την εξέλιξη της αναβάθμισης λογισμικού μου βγάζει το εξής μήνυμα "Ανεπαρκής ελεύθερος χώρος δίσκου (απαιτείται τουλάχιστον 3000 ΜΒ)" και μου δίνει την επιλογή "επιβεβαίωση". Οταν την πατάω με γυρνάει στo αρχικό μενού του KIES. Αν και καταλαβαίνω πως δεν έχει σχέση με την εξωτερική μνήμη αλλά εκεί έχω 5,82 GB ελεύθερα ενώ στην μνήμη του κινητού 75,49 ΜΒ. Εσβησα καποια προγράμματα αλλά ούτως ή άλλως η εσωτερική μνήμη είναι μικρότερη από τα 3000 ΜΒ που ζητάει. Δεν βγάζω άκρη. Μήπως έπρεπε να κάνω τίποτε άλλο πριν αρχίσω την αναβάθμιση; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Το πρόβλημα φαίνεται να διορθώνεται. Ευτυχώς όταν ξαναέβαλα την μπαταρία ήταν όλα εντάξει. Απεγκατέστησα το Nokia Updater και το ξαναεγκατέστησα γιατί υποψιάστηκα ότι δεν είχε γίνει σωστή εγκατάσταση. Τώρα κάνει updating καινονικά και έχει ήδη προχωρήσει πέραν του σημείου που είχε πρόβλημα. Ευχαριστώ. Ολα ΟΚ. Και πάλι ευχαριστώ, ;)
  4. Παιδία, έχει πάνω από τρεις ώρες που έχω αρχίσει το update από 3.70 σε 4.21 Εχω κολλήσει στο step 3/3 updating the software - preparing installation η "μπάρα" κινείται ενώ καμμιά ώρα σχεδόν μετά την εκκίνηση της διαδικασίας μου έκανε restart την συσκευή. Υπάρχει μήνυμα που λέει "Do not disconnect the cable or switch off the phone" οπότε δεν μπορώ να βγάλω και την μπαταρία όπως προτάθηκε πιο πάνω. Υπάρχει καμμιά άλλη πρόταση; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...