Jump to content

nikos11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos11

  1. Αυτό ακριβώς θέλω να πω..! Ό,τι δεν ζητάνε χαρτιά που να αποδεικνύουνε πότε μπήκε το αμάξι στην χώρα.Και έχω παράδειγμα κάποιον φίλο μου, που έχει αφήσει ένα αμάξι του με γερμανικές πινακίδες στην Ελλάδα εδώ και 1 χρόνο, το χρησιμοποιεί όταν κατεβαίνει Ελλάδα, και δεν του ζήτησαν ποτέ να αποδείξει τίποτα. Και βλέποντας τους ευρωπαικούς νόμους, απαγορεύεται να ζητηθεί απο οποιαδήποτε αρχή, κάθε χώρας μέλους της Ε.Ε , να απαιτήσει οποιοδήποτε έγγραφο, που να αποδεικνύει το πότε εισείλθε - εξείλθε κάποιος απο χώρα της Ε.Ε. Δηλαδή δεν απαιτείται για κάποιον που θέλει να έρθει απο χώρα του εξωτερικού, να έχει και κάποιο έγγραφο εισόδου.
  2. .. καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει μια απορία εφόσον γνωρίζει. Εάν κάποιος που έχει ώς τόπο διαμονής την Γερμανία, χωρίς να έχει Γερμανική υπηκοότητα, αλλά γερμανικό δίπλωμα οδήγησης, και εισέλθει στην χώρα, με αμάξι με γερμανικές πινακίδες στο όνομα του χωρίς να κάνει δήλωση άφιξης οχήματος, και μείνει στην χώρα για 1 χρόνο αντί για 6 μήνες. Πείτε μου, ποιος και πότε θα καταλάβει-ελένξει αυτό το αμάξι πότε μπήκε και πόσο καιρό είναι στην χώρα? Και σε περίπτωση ελέγχου π.χ σε μπλόκο αστυνομίας.. τι μπορούνε να κάνουνε άν τους πείς οτι μπήκε το αμάξι πριν 1 εβδομάδα, αντί πρίν 1 χρόνο? Όλες οι απόψεις καλοδεχούμενες. Δέν γνωρίζω άν το θέμα έχει ξανατεθεί, δέν το πήρε κάπου το μάτι μου, .. και συγνώμη άν το επαναφέρω.
  3. Καλησπέρα στο Φόρουμ, έχω το 3600 λίγες μέρες, και θα ήθελα, άν γνωρίζει κάποιος, να μου πεί για το 'Spb Full Screen Keyboard' , διότι σκέφτομαι να το εγκαταστήσω. Δηλ. Αν του έχει παρουσιάσει οιαδήποτε προβλήματα, και άν το βρήκε,κατα την γνώμη του εύχρηστο. Άν υπάρχει κάποια αναφορά στο θέμα αυτό, υποδείξτε την μου, διότι δέν βρήκα κάτι ο ίδιος πάνω σ'αυτό. Ευχαριστώ για όποια πληροφία.
×
×
  • Create New...