Jump to content

scientist

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by scientist

  1. WOW! Φοβερός, thanx, θα παραγγείλω για το δικό μου κάποια από αυτά.
  2. Άρα κρατάμε την λύση των αντίστοιχων για το Samsung i900. Ερώτηση από όσους τα έχουν βάλει καλύπτει όλη την μαύρη επιφάνεια του τηλεφώνου; Επίσης θέλουν κοψίματα κτλ ?
  3. Αυτά τα screen protector που λένε ότι είναι αποκλειστικά για το Blade, τα έχει δοκιμάσει κανείς ;
  4. Το αγόρασα τελικά το Blade και ομολογώ ότι για τα χρήματα που κοστίζει, είναι παραπάνω από κελεπούρι. Τώρα οι απορίες του νέου ιδιοκτήτη. Θήκη που θα βρούμε για το κινητό - καμία σιλικονάτη προτιμώ - και η δεύτερη απορία είναι αν έχει κανείς δοκιμάσει αυτά τα protector http://www.devdef.com/products/for-zte-blade
  5. Σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα Android εδώ και μερικές εβδομάδες, με στόχο να αντικαταστήσω το γερασμένο πλέον iPhone 3G μου. Από τα όσα διαβάζω έχω ενθουσιαστεί, οπότε με βλέπω άμεσα να αρχίζω για αναζήτηση συσκευής.
  6. Έχω μια ερώτηση σχετικά με την ROM του Nitrogen. Όταν κρατήσω παρατεταμένα το volume down πλήκτρο για να δώσω ένα voice tag το τηλέφωνο κάνει μπίπ, αναγνωρίζει το voice tag που εκφωνώ αλλά με βγάζει στην οθόνη που σου δείχνει τις κλήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και ληφθεί χωρίς να πραγματοποιεί την κλήση. Καμία ιδέα κανείς ;
  7. Υπάρχει έκδοση του Destinator 7 η οποία να λειτουργεί σωστά σε Windows Mobile Smartphones (Qtek 8310). Ρωτώ γιατί η χρήση τέτοιας εφαρμογής με το προγραμματάκι που εξωμειώνει την touch οθόνη σαν ποντίκι είναι δύσχρηστη. Μιλάω δηλαδή για μια έκδοση σαν το Destinator SP το οποίο τρέχει άριστα σε τέτοια τηλέφωνα.
  8. Έβαλα την ROM του Nitrogen και πέραν του ότι το τηλέφωνο γενικά έχιε καλύτερη αίσθηση και ταχύτητα σήμερα κατάφερα με μεγάλη μου χαρά να συνδέσω και ένα Bluetooth GPS και να το δει κανονικά το τηλέφωνο. Ευχαριστούμε Nitrogen.
  9. Ποιος γνωρίζει τις ρυθμίσεις της Cosmote (συμβόλαιο) για να μπαίνω internet. Με τις default στο 8310 δεν το έχω καταφέρει μέχρι τώρα.
  10. Ποιά απο τίς δύο να αγοράσω ; http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554471 και http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=56580348&product=817201&tab=specs. Ρωτάω περισσότερο αν έχει κανείς κάποια από τις δύο να μου πεί αν λειτουργούν με το 8310 ;
  11. Καταρχήν με γειά το τηλέφωνο! Τώρα αυτό που βρήκες με το κλείδωμα τι να πω, ευχαριστώ είναι λίγο γιατί πράγματι θέλει τα 40 κλίκ για να το κλειδώσεις ενώ έτσι τσάκ-μπάμ. Εχει κανείς βρεί κάποια εφαρμογή που να δουλεύει με wm5 για smartphone και να είναι softphone με υποστήριξη sip (πχ να το ρυθμίσω να δέχεται το account μου στο voipbuster). Αν ναι, προτάσεις δεκτές
  12. Να ρωτήσω και εγώ όσους ασχολούνται μιας και δεν έχω βγάλει άκρη παρόλη την έρευνα αγοράς που έχω κάνει. Απο το σταθερό στο σπίτι μου κάνουμε πολλές κλήσεις σε κινητά (μη ρωτάτε γιατί είναι άλλη ιστορία) και ψάχνω να βρω το πρόγραμμα με τις χαμηλότερες χρεώσεις για κινητά έτσι ώστε να μειωθεί ο λογαριασμός που μαζί με το adsl φτάνει και 180-190 ευρώ το δίμηνο. Ακούω προτάσεις.
  13. Τι λές τώρα !!!! Με τα ίδια χρήματα αγοράζω 2 όχι 1 ! Ευχαριστώ
  14. Η καλύτερη τιμή που είδα μέχρι στιγμής για 1GB κάρτα είναι αυτή απο το Πλαίσιο Τι λέτε να την χτυπήσω ή θα χτυπήσω εγώ ;
  15. Να ρωτήσω και εγώ τους πιο έμπειρους εδώ μέσα. Θα αγοράσω μια mini-sd για το 8310 και μάλλον θα πάρω μια του 1 GB (να ξεμπερδεύω). Ξέρει κανείς ποιες είναι συμβατές (δηλαδή ποια έχετε και παίζει με το 8310) και αν αυτά που βλέπω 40x, 60x 80x κτλ έχουν πραγματική διαφορά σε ταχύτητα ή είναι ... απλά τεχνικά χαρακτηριστικά της κάρτας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  16. Θα εκφέρω γνώμη μόνο για το κουδούνισμα γιατί με τα υπόλοιπα εμπειρία 2-3 ημερών δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρει κάτι. Το κουδούνισμα με τρόμαξε ειλικρινά όταν το πρωτο-άνοιξα αλλά όχι γιατί ήταν πολύ δυνατό αλλά για το ακριβώς αντίθετο. Τελικά απλά ήταν ρυθμισμένο το ακουστικό χαμηλά και για αυτό χτύπαγε με την τόσο χαμηλή ένταση. Με μέγιστη ένταση πάντως κακό δεν το λές ούτε μέτριο αλλά πάρα πολύ δυνατό σίγουρα όχι. :) Τα υπόλοιπα απο χρήστες του 8310 με περισσότερη εμπειρία.
  17. Ευχαριστώ πολύ. Θα ξεκινήσω από εκεί, άλλωστε όταν έγραφα κάποιον ...οδηγό το εννοούσα μεταφορικά, κάτι τέτοιο δηλαδή έψαχνα. Εχθές με εντυπωσίασε πάντως το ... τερατάκι αφού άνοιξα το wi-fi και ξάφνου ανακάλυψα ότι η μισή γειτονιά έχει wireless ενώ με τον φορητό μόνο το δικό μου δίκτυο έβρισκα!
  18. Έχουμε κανέναν ... οδηγό ας πούμε για νέους με smartphone ? Οχι πως δουλεύει ξέρω για αυτό και τις απορίες μου υπάρχει το manual άλλωστε, αλλά πχ τι είναι must σε εφαρμογές ας πούμε ή παρόμοια πράγματα.
  19. ΚΑλημέρα παιδιά και από εμένα . Εχτές το απόγευμα έγινα ο ευτυχής κάτοχος ενός 8310 (της ACE) και μέχρι στιγμής έχω καλά λόγια. Αντε πείτε μου με γειά :D
  20. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το ψάξω και αυτό και βέβαια επειδή έχω δει το destinator το θεωρώ και εγώ το καλύτερο που υπάρχει με ελληνικούς χάρτες
  21. Τελικά κατέληξα να το πάρω απο το eshop τιμή 609 τελική Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι επειδή δεν έχω ξανα-ασχοληθεί αν και ποιο gps receiver μπορώ να του συνδέσω ώστε στο αυτοκίνητο να το έχω και για σύστημα πλοήγησης. Απο εμπειρίες σας ρωτάω ποιο δουλεύει καλύτερα και μιας και φαντάζομαι ότι θα είναι bluetooth άρα θα έχει δικιά του μπαταρία το gps υπάρχουν τροφοδοτικά για αυτοκίνητο και για αυτά ώστε να μην ανησηχώ για μπαταρίες όσο είμαι μέσα στο αυτοκίνητο ;
  22. Να κάνω μια ερώτηση και εγώ για αυτό το θαυμάσιο εργαλείο Είδα στο Πλαίσιο το έχουν προσφορά στα (569 ευρώ άκυρο πλέον έχει έκπτωση μόνο 10 ευρώ στα 609 αντί 619 ευρώ) αν το αγοράσεις μέσω ιντερνετ. Η μειωμένη τιμή ισχύει και αν κάνεις αγορά με σύνδεση (αν έχει κάνει κανείς) γιατί δεν το διευκρινίζουν και επίσης επικοινώνησα μαζί τους με e-mail αλλά έχει περάσεικαι καμία εβδομάδα και απάντηση δεν πήρα.
  23. Αυτό με τις ρυθμίσεις πάντως είναι απαράδεκτο για τις ελληνικές εταιρείες. Δεν νομίζω ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να είχαν έτοιμες ρυθμίσεις για τις συσκευές που πωλούνται απο το δίκτυο τους και όταν κάποιος χρήστης χρειαζόταν κάτι να έστελνε πχ ένα μήνυμα σε ένα απο τα 4ψηφια τους και να του απαντούσε με μήνυμα αποθήκευσης ρυθμίσεων και έτσι να τελειώνει εκεί το θέμα. Τελικά θέλουν να τα πέρνουν χοντρά, αφού είναι και απο τους ακριβότερους στην ΕΕ σύμφωνα με τα όσα λέει τελευταία η κοινότητα και ταυτόχρονα μας έχουν και γραμμένους κανονικότατα.
  24. Κάθε μέρα στις 00.00 έχει αυτόματο κλείσιμο. Αλλωστε δεν θέλω να με ενοχλούν βραδυάτικα :D :D
  25. Να ρωτήσω κάτι για όποιον γνωρίζει. Ψάχνω για κανένα smartphone σε καλή τιμή και το 3230 που το είδα σε έναν ξάδερφο μου φαίνετε αρκετά καλό. Πωλείται ακόμα γιατί στο Πλαίσιο πχ δεν το βλέπω.
×
×
  • Create New...