Jump to content

JiMeS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JiMeS

  1. Υπάρχει κάποιο τρόπος να βάλω στο notification bar φακό;
  2. Υπάρχει περίπτωση να το δούμε από ελληνικά μαγαζιά σε τέτοια τιμή; Ή έχουμε ακόμα πολύ μέλλον;
  3. Καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες προβληματίζομαι στο τι να επιλέξω. Moto x ή να πάω για ένα lg g3. Θα ήθελα το pure android exprerience του moto x αλλά η τιμή του στα ελληνικά μαγαζία είναι 100€ παραπάνω απο το lg. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το τσιμπίσω φτηνά; Ή να πάω για το g3?
  4. Καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες προβληματίζομαι στο τι να επιλέξω. Moto x ή να πάω για ένα lg g3. Θα ήθελα το pure android exprerience του moto x αλλά η τιμή του στα ελληνικά μαγαζία είναι 100€ παραπάνω απο το lg. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το τσιμπίσω φτηνά; Ή να πάω για το g3?
  5. Ευχαριστώ πολύ! Έχω κάποιες ώρες να το σκεφτώ ακόμα. Μπορεί και να το παραγγείλω αν η σελίδα τους σταματήσει να σέρνετε
  6. Μου ήρθε σήμερα ένα Invite ούτε και ξέρω πως :P Το έκανα claim και λέω να το προωθήσω μέσω του mailboxde.com. Κάτι που πρέπει να προσέξω πέρα από τα όσα έχω δει στα guides που έχουν φτιάξει τα παιδιά εδώ; Και μια κρίσιμη ερώτηση μήπως το lg g3 αξίζει τα παραπάνω λεφτά ή θα μείνω πιο ευχαριστημένος με το oneplus? Ευχαριστώ και καλό βράδυ
  7. Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο κινητό μιας και η τιμή πλέον είναι αρκετά προσιτή. Μόνο μια ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση να πέσει και άλλο η τιμή κάτω από τα 400€ μιας και έρχεται το s2 ή να πάω για την αγορά από τώρα; Ευχαριστώ. PS Πρώτο Post καλώς σας βρήκα :)
×
×
  • Create New...