Jump to content

mayros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mayros

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

mayros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τελικα επιασε το φορματ? εγινε πιο γρηγορο το κινητο ή οχι? το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω...παρολο που δεν εχω κανει αναβαθμιση... ειναι αρκετα αργο στην εκθεση!
  2. Οντως, το δοκιμασα. δεν υπαρχει η φωτο πουθενα. απλα ρωταω, γιατι εγω που εχω Νοκια, αν θυμαμαι καλα κιολας, οταν βαλεις μια φωτο για φοντο, την αποθηκευει ταυτοχρονα κ σε ενα φακελο του συστηματος... ασχετως που την εχεις αποθηκευσει εσυ. βεβαια για να τη βρεις θες εναν "file explorer" ( π.χ. SeleQ ) που μπορει και "βλεπει" κ τους κρυφους φακελους συστηματος στη ΡΑΜ/ΡΟΜ του κινητου. αν εβρισκα κατι αναλογο κ για σονυ-εριξον θα το δοκιμαζα.
  3. γεια σας παιδια. εχει μια φιλη μου το κ750ι. κι εχω την εξης απορια, εχει βαλει φοντο στο κινητο μια φωτογραφια παλια που ειχε τραβηξει με το κινητο την οποια πλεον την εχει σβησει απο τη μνημη. μηπως ξερετε καποιον τροπο πως κ που θα την βρω αυτη τη φωτο? λογικα ειναι αποθηκευμενη σε καποιο φακελο συστηματος του κινητου αλλά επειδη δεν εχω ιδεα απο σονυ-εριξον ειπα να ρωτησω εσας. ευχαριστω!
  4. το εβαλα. οντως κανει καλη δουλεια. και το quickoffice μετραει!!! Τωρα σκεφτομαι τι αλλα "παιχνιδακια" κ εργαλειακια να του βαλω του Ν72. :) :) :)
  5. α πολυ ομορφα! το κατεβασα... θα το τσεκαρω σε λιγο. επισης βρηκα κι ενα προγραμμα για τον υπολογιστη που μετατρεπει αρχεια μουσικης και βιντεο απο .avi και διαφορους αλλους τυπους. τα συμπιεζει πολυ... χωρις να χανει κ πολλη ποιοτητα...πχ ενα βιντεο κλιπ το κανει απο 80 ΜΒ ~ 3ΜΒ. ετσι μπορω να περασω κι ολοκληρη ταινια στο κινητο! μετραει! :) τωρα ψαχνω εναν player που να μπορω να παιζω και αρχεια mp3 , wma απευθειας μολις μου τα στελνουν στο κινητο χωρις να τα μετατρεπω στο pc.
  6. σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! οπως εγραψα κ πιο πανω... ηδη το αγορασα! μ' αρεσει παρα πολυ. μεχρι τωρα το μονο που με εχει προβληματισει ειναι η μπαταρια του που ζοριζεται να κρατησει μεχρι και 2 μερες! κατα τα αλλα ολα οκ. του παρηγγειλα κ 1GB μνημουλα να του βαλω να χωραει πραματακια διαφορα μεσα. οσο το "επεξεργαζεται" αρχεια του office, δεν το καταφερα αυτο. Να τα διαβαζει ΝΑΙ μπορει, και μαλιστα με ανεση κ χωρις προβληματα. Αν μπορεις να με διαφωτισεις πως μπορω να τα επεξεργαζομαι κιολας...θα εισαι ακομη πιο ωραιος! :) ευχαριστω και παλι! υ.γ.: αντε καλοριζικο! :) :) :) :p :p :p :D :D
  7. ευχαριστω πολυ! θα παω κιολας τωρα να αγορασω το πακετακι καρτα-card reader. τα λεμε ξανα για παιρετερω εντυπωσεις! :)
  8. ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. οντως εχει τα περισσοτερα στην ιδια τη Νοκια, αλλα δεν εχει ολο το λογισμικο που βρισκεται στην καρτα μνημης απο οτι βλεπω. Τωρα, αν αγορασω τη νεα καρτα μνημης και αγορασω και ενα card reader θα μπορεσω να αντιγραψω ακριβως ολο το λογισμικο και ολα τα αρχεια απο τη μια καρτα μνημης που εχω τωρα στην αλλη? θα υπαρξει καποιο προβλημα?
  9. Μερικες μερες πριν, αγορασα το Ν72 κι εγω. Πολυ ωραιο κινητο μεχρι στιγμης. Η απορια μου ειναι η εξης: οταν πηρα το κινητο, στη συσκευασια του ειχε μια καρτα μνημης 128ΜΒ. Σκεφτομαι να του παρω μια τους 1GB. Κατ αρχην ποια μου προτεινετε, μαρκα, ταχυτητα μοντελο ωστε να μην αργει το κινητο και επισης θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να παρω τα προγραμματα που ειναι ηδη εγκατεστημενα στην καρτα μνημης κ να τα μεταφερω στη νεα καρτα που θα αγορασω. Δηλαδη, οταν εβαλα την καρτα μνημης που υπηρχε στη συσκευασια του κινητου, αυτη ειχε μεσα ηδη το quickoffice, adobe reader και κατι αλλα προγραμματα τα οποια δε μου τα εδωσαν πουθενα αλλου σαν "backup". και οπως παρατηρησα οταν κανω αντιγραφα ασφαλειας με το Νοκια PC Suite CONTENT COPIER, πρωτον αυτο δεν συμπεριλαμβανει τα προγραμματα στο αντιγραφο που παιρνει απο την καρτα μνημης ουτε απο τη μνημη κινητου. και επισης μου κολλαει στο 100% και δεν ολοκληρωνει ποτε ενα αντιγραφο ασφαλειας. αυτα μου συμβαινουν. ευχαριστω για τη βοηθεια.
  10. γεια σας παιδια. ειμαι χρονια φανατικος χρηστης του Νοκια 6600. εχω μεινει ευχαριστημενος και απο θεμα αντοχης, δεν καταλαβαινει τιποτα απο πεσιματα και γενικοτερα σκληρη χρηση και επισης μαρεσει και εχω συνηθισει το μενου του κ τις λειτουργιες του. ειμαι ετοιμος να αγορασω το Ν72 και θα ηθελα την αποψη σας. μαρεσει πολυ αυτο το κινητο αλλα αυτο που με "κολλαει" να το αγορασω ειναι οτι ειναι πλεον "παλιο" το κινητο. βεβαια αυτο δεν ειναι και μεγαλο προβλημα... θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με αυτο το κινητο κ μια συγκριση σχετικα με 6600 οποιος τα εχει δουλεψει. επισης ηθελα να ρωτησω αν οντως αυτο το κινητο εχει λειτουργια τουλαχιστον να "διαβαζει" αρχεια του office οπως .doc .xls .ppt .pdf ... ευχαριστω πολυ!
  11. Καλησπερα παιδια. Ειμαι ετοιμος να αγορασω το 4350 και θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα γι αυτο... απο καποιους που το εχουν και ξερουν. 1) με απασχολει πολυ το πορτακι-πληκτρολογιο με το ανοιξε-κλεισε πως τα παει μετα απο λιγο καιρο. 2) σερνεται οντως στις επαφες τοσο πολυ? 3) ποσο περιπου κραταει η μπαταρια του με μετρια χρηση? 4) υπαρχει προβλημα με το ξυπνητηρι του ? δουλευει σωστα? και 5) ρε παιδια εχω μπερδευτει παρα μα παρα πολυ με το θεμα αν εχει GPS Ή οχι. μπαινω στο site της HTC και δε διαβαζω καπου οτι εχει. παω σε καποια αλλα site μαγαζιων και λενε οτι εχει. Επισης παω και στα Μουλτιραμα να το δω απο κοντα, μου λενε οτι το αγοραζεις απο κει το 4350 και "σου περνανε τους χαρτες μονο!" που αυτο σημαινει για μενα οτι εχει GPS. εχω μπερδευτει αρκετα. δεν το κρυβω. αλλωστε ρωταω κ τη γνωμη σας που ξερετε κατι παραπανω γιατι δεν ξερω αν αξιζει να παρω το 4350 αν ειναι να μου βγαζει βλαβες κ να μου κανει "τσιριτσαντουλες" γιατι ειναι αρκετα τα λεφτα που θα δωσω (520 το βρηκα το χαμηλοτερο αυτη τη στιγμη...! σας ευχαριστω πολυ για την υπομομνη σας και για τις μελλοντικες απαντησεις σας!
  12. μια χαζη ερωτηση: αυτο το κινητο για να ακουσεις μουσικη εκτος απο το ηχειακι του...μπορεις να του βαλεις κ ακουστικα...σωστα? ακουστικα μονο της ΣονυΕριξον παιρνει ή μπορω με καποιον τροπο να βαλς ακουστικα με "καρφι" στερεοφωνικα κλασσικα ψιρες? ευχαριστω.
  13. το Μ600 το εχεις εσυ προσωπικα δουλεψει??? το κατεχεις?? ηθελα να μου πεις ετσι περιληπτικα προβληματα που βγαζει τωρα...με το τελευταιο του φιρμγουερ αν ξερεις..
  14. εν τελει δηλαδη μου προτεινετε να μην πάρω το Μ600 αν καταλαβα καλα... οσο για Ν70 ή Ν72 ποιο αναμεσα στα 2 να προτιμησω λετε? επισης μπορω να βρω τροπο να ανοιγω/επεξεργαζομαι εγγραφα του word, excel και PDF αρχεια με τα κινητα αυτα Ν70 ή Ν72 ??? ευχαριστω και παλι.
  15. επισης ξεχασα να ρωτησω: αν μου στειλουν το κινητο με λογισμικο της Vodafone live θα μπορω να το αλλαξω σε SonyEricsson λογισμικο/μενου κτλ κτλ??? ρωταω γιατι 1) δε μαρεσει το μενου της vodafone live και 2) θελω να βαζω την καρτα της Cosmote στο κινητο και δεν ξερω αν θα την δεχεται...! ευχαριστω και παλι. Υ.Γ.: αν καποιος εχει το κινητο αυτο...ή και ξερει να μου πει καποια πραγματα ας μου στειλει pm ή ας με κανει add στο MSN Messenger του να συζητησουμε...
×
×
  • Create New...