Jump to content

kohran

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kohran

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

kohran's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kohran

    LG G6

    Βγάζω φωτογραφίες με τον τηλεφακό και δεν τις βλέπω στον φάκελο της κάμερας. Που πάνε ;
  2. kohran

    LG G6

    ... και εγώ που έχω H870DS Hong Kong αναβάθμιση δεν έχω δει, ούτε OTA, ούτε μέσα από το Bridge.
  3. kohran

    LG G6

    Χάλια γενικά, δεν χρειάζεται να ανεβάσεις άλλη! Είναι αυτό το cartoonish που λένε πολλοί, σαν ελαιογραφία. Με λίγο ζουμ τα βουνά απέναντι είναι σαν ζωγραφισμένα με πινέλο. Δεν ξέρω αν έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή ή φταίει η στοκ εφαρμογή της κάμερας γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Δοκίμασε τις ίδιες φώτος με την gcam και θα δεις χαοτική διαφορά αν το hardware είναι οκ.
  4. kohran

    LG G6

    Με την στοκ εφαρμογή της κάμερας τραβάς ; Με gcam δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Βλέπεις στην παρακάτω φωτο κάτι ; (άμα κάνεις τρελό ζουμ προφανώς θα δεις, αλλά αυτό είναι θέμα αισθητήρα) https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=500862243718
  5. kohran

    LG G6

    Δίκαρτα που πήραν αναβάθμιση; Μοντέλο H870ds ; Από ποιό region ;
  6. kohran

    LG G6

    Κοίταξες το link ; Γιατί η Ινδική έκδοση του δίκαρτου πχ. παίρνει αναβαθμίσεις και του Hong Kong ή της Taiwan όχι ;
  7. kohran

    LG G6

    Για τα ασιατικά δίκαρτα (H870DS) μην περιμένετε, η τελευταία έκδοση είναι η V10m από Οκτώβριο 2017. Απ' ότι διαβάζω στο XDA μπορεί να μην πάρουν αναβάθμιση ποτέ. https://forum.xda-developers.com/lg-g6/help/update-lg-g6-h870ds-t3637440 (σελίδες 24,25,26) Ο μόνος τρόπος είναι με φλασάρισμα έκδοσης από άλλο region αλλά δεν έχω καταλάβει ποια είναι συμβατά και πως γίνεται. Όποιος ξέρει ας μας δώσει τα φώτα του.
  8. kohran

    LG G6

    Αν θέλεις ομορφιά και σχετική προστασία πας εδώ (πάρε την γκρι για να αποφύγεις το κιτρίνισμα σε 3 μήνες) : https://www.skroutz.gr/s/11936939/Nillkin-Nature-TPU-Back-Cover-%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%B9-LG-G6.html αν θέλεις κάτι πιο ανθεκτικό αλλά με περισσότερο bulk πας εδώ : https://www.skroutz.gr/s/11715803/Spigen-Rugged-Armor-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-LG-G6.html?from=drop Για τζάμι μονόδρομος : https://www.e-shop.gr/nillkin-amazing-h-pro-tempered-glass-for-lg-g6-p-TEL.040537 Υπόψιν από ebay όλα είναι πολύ φθηνότερα απλά έχει αναμονή.
  9. kohran

    LG G6

    Για κάποιο λόγο αποθηκεύει το backup πρώτα σε μια temp τοποθεσία μέσα στο κινητό (σε ένα folder backup νομίζω) και στο τέλος της διαδικασίας το αντιγράφει στο PC και το σβήνει από το κινητό. Για αυτό σου βγάζει το μήνυμα. Τώρα αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να αλλάξει η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν το ξέρω ...
  10. kohran

    LG G6

    To Dual(64) που έχω εγώ πάντως έχει τον τετραπλό dac (για καλύτερο ήχο) αλλά δεν έχει wireless charging (είναι το Κορεάτικο μοντέλο H870DS). Νομίζω μόνο το Αμερικάνικο μοντέλο έχει wireless charging.
  11. kohran

    LG G6

    Όταν καρφώσεις πάνω τα ακουστικά ενεργοποιείται. Είναι ενεργός συνέχεια, youtube, παιχνίδια κλπ. Μόνο όταν ανοίγεις το ράδιο σου βγάζει ένα μήνυμα "ο DAC δεν είναι διαθέσιμος λόγω ραδιόφωνο FM".
  12. kohran

    LG G6

    Αν κάποιος έχει ή σκέφτεται να πάρει το τηλέφωνο, έχω τα παρακάτω αξεσουάρ για πούλημα : Nillkin Amazing H+ Pro tempered glass (αγορά από eshop 20/01) Spigen Rugged Armor Μαύρο (αγορά 20/01) Βιάστηκα για την αγορά τους και τελικά μου έμειναν γιατί κατέληξα σε άλλο κινητό. Δεν έχω ανοίξει ποτέ τα κουτιά, έχω και τις αποδείξεις. Αν ενδιαφέρεται κάποιος pm.
  13. kohran

    LG G6

    Κάποιο update που να το διορθώνει να φανταστώ δεν υπάρχει. Στο μαγαζί να μου το ανοίξουν πριν το πάρω χλωμό ..
  14. kohran

    LG G6

    Παιδιά ήμουν έτοιμος για αγορά του G6 (μέχρι και θήκη έχω πάρει) και έπεσα πάνω σε αυτό : https://forum.xda-developers.com/lg-g6/how-to/lg-g6-wide-angle-camera-2-versions-one-t3712985 Ισχύει;
  15. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Έβαλα το τελευταίο update αλλά τίποτα. Ωστόσο το τελευταίο update έχει βγεί πριν ένα χρόνο ( έτσι μου έβγαλε το nokia suite ) ; Σαν πολύ δεν είναι ; Επίσης δεν είχα θέματα με νερά ή υγρασία. Σκέφτομαι να το πάω σε κάποιον τεχνικό μήπως και βρώ καμιά άκρη.
×
×
  • Create New...