Jump to content

bleed_me

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bleed_me

  1. Πολυ καλο .ΤΟ δοκιμασα . Αν σε καποιο update θα μπορουσαν να προστεθουν και οι τιμες εισητηριων ( χαχα .. θα αστειευομαι τωρα ετσι ? ) ,θα ηταν τρομερο !!!!!!!!
  2. Πολυ πααααρα πολυ καλη εφαρμογη ασχετα αν δε χρησιμοποιω μεσα μαζικης μεταφορας .. Χρησιμη αρκετα !!
  3. Αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι απλα να ψαξεις να βρεις μηπως υπαρχει κι αλλος τετοιος ανθρωπος που να κανει αυτη τη δουλεια (που σιγα μην δεν υπαρχει) και να δεις τι θα σου πει . Αν σου πει κι αυτος οτι καηκε η πλακετα , τοτε ρωτας τιμη και αν σε συμφερει το φτιαχνεις σε αυτον . Αν δεν αναφερει τιποτα σημαινει πως ο αλλος ηταν απατεωνας .!! :!:
  4. Εγω ειλικρινα δεν εχω καταλαβει ποια εκδοση μπορει να ειναι αυτη που θα λειτουργουνε ολα φυσιολογικα χωρις κανενα απολυτως προβλημα ! Στο ψαξιμο ειμαι. !! Θα παρω iphone δε γινεται αλλιως !
  5. Σε ευχαριστω πολυ Sallas .. Οσο για το αποτυχημενο φλασαρισμα ... το εχετε γεια βρυσουλες το ξερεις να το τραγουδας ??? :lol:
  6. Φιλε Sallas καλησπερα . Κατ'αρχας συγχαρητηρια για την πιο χαλια επιλογη που εκανες ποτε στην ζωη σου .Ενα μεγαλο τιτανοτεραστιο λαθος στην ιστορια των αγορων σου οσον αφορα την κινητη τηλεφωνια .. 1ον.Επειδη πριν απο κατι μερες ειχα κι εγω το προβλημα με το youtube.. τωρα με την σειρα μου θα βοηθησω εγω εσενα ,λεγωντας σου πως για να δεις βιντεο απο εκει πρεπει να πας Menu>Ρυθμισεις?Συνδεσιμοτητα>Ρυθμισεις Ροης>Προφιλ Internet>Wi fi και θα βλεπεις .!! 2ον. Διαφορες εκδοσεις Firmware ,οπως και οδηγιες αναλυτικες ,μπορεις να βρεις σε ΑΥΤΟ το κατατοπιστικοτατο site του Jimdem . 3ον.Οχι δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις firmware Vodafone .Βαζεις οτι γουσταρεις εσυ ! 4ον.Αν φλασαρεις το Arena και παει κατι στραβα τοτε βαφ'το καφε και θαψ'το στο χωμα ,εκτος και αν εχεις ΗΔΗ κανει ενα καλο back-up για να μπορεις να επαναφερεις οσα αρχεια ειχε απο πριν το φλασαρεις .
  7. ΝΑΙΙΙΙΙΙ !!! Φυσικα και μπορω και θα χαρω πολυ να σε βοηθησω .Την Τριτη θα ειμαι Ελλαδα . Το εχω στον νου μου ηδη ! Να'σαι καλα .Την καλησπερα μου !
  8. Εγω αυτο που δε καταλαβαινω εδω και τοσο καιρο ειναι ,γιατι οταν μπαινω μεσω Wifi στο ιντερνετ μετα απο 5-8 λεπτα με πεταει και πρεπει να βγαινω στην αρχικη οθονη και να ξαναμπαινω wifi και τα λοιπα .. Εχει βρει κανεις καμμια λυση γι αυτη την αηδια ? Γιατι περι αηδιας προκειται .!
  9. Μπορεις να φλασαρεις κατ ευθειαν απο ενα προγραμμα που εχει ανεβει καπου στο φορουμ .Αν βρισκομουνα Ελλαδα θα σε βοηθουσα πιο γρηγορα αλλα λειπω εξωτερικο και δεν εχω σε αυτο το PC αποθηκευμενες τις σελιδες κτλ ! Εγω παντως απο το προγραμμα φλασαρα επειδη το κολπο με το MS DOS δε με βοηθησε ΚΑΘΟΛΟΥ .. Ψαξου λιγο ακομα και θα την βρεις την ακρη μεχρι να επιστρεψω χεεχεχχε..!!! καλημερα !
  10. Οπως και στο Iphone ετσι και στο LG απανεργοποιειται η οθονη καθως μιλαμε .. και οταν το βγαζεις απο το αυτι ,τοτε ξαναλειτουργει η οθονη ! Δε ξερω κατα ποσο μπορει να λυθει το προβλημα σου .. γιατι δεν πρεπει να υπαρχουν επιλογες για τις ρυθμισεις οθονης (για το αν θα κλεινει οταν μιλας η οχι) .!! Το ιδιο επαθα κι εγω .Καποια στιγμη που με καλουσανε .. επαιζε η μελωδια και η οθονη ηταν νεκρη ! Η απορια σου θα μεινει αλυτη οπως εμεινε και η δικια μου .
  11. Ωραιοοοοοοοοοοοοοοοοςςςς !!! Να'σαι καλα ρε SpurocCc .. Βοηθησες !!:rolleyes:
  12. Θα κρατησω την V10C_01 για την ωρα μιας και κυλανε ολα ηρεμα ,αν και το Υοutube στην αρχη μου επαιζε και τωρα οχι .Τελοσπαντων .. Αχρειαστο να μου 'ναι ! Ευχαριστω !:cool:
  13. Με αυτη την Open Europe V10F που λες ,δουλευουνε ολα ρολοι ? Youtube κτλ κτλ ?? Δεν εχεις κανενα προβλημα ετσι ? Εγω χτες περασα ετσι να δω την V10C_01 και δεν εχω παραπονο για την ωρα ..
  14. Παιδια την καλησπερα μου . Απο την 1η στιγμη που αγορασα αυτο το "κινητο" ο θεος να το κανει .. αντιμετωπιζω συνεχως προβληματα. Την μια στελνω μηνυμα σε εναν φιλο μου και τελικα μου βγαζει αναφορα οτι σταλθηκε σε καποιον αλλον (Και οντως ετσι εγινε) .Εχτες πηγα να κανω ολικη διαγραφη στον τηλεφωνικο καταλογο του τηλεφωνου ,και αυτο μου ελεγε συνεχεια απετυχε και απετυχε και χιλιες 2 βλακιες . .Επισης αντιμετωπιζω πολυ εντονα προβληματα με το Wi-fi οπως πολλοι απο οσο διαβασα .Εκει που εχω συνδεθει με το νετ ..μετα απο λιγα λεπτα με πεταει εξω και χρειαζεται να βγω και να ξαναμπω και ουτο καθεξης .Ωραιο κινητο !! Τωρα εχω την εκδοση που μου εχει περασει το PC suite . V10p βλεπω εδω !!! Τελικα μπορει να μας πει καποιος Γ Ν Ω Σ Τ Η Σ ποια ειναι απο οοοοοοοοοοοοοοολες αυτες που εχετε παραθεσει η καλυτερη εκδοση firmware και με ποια μπορει να λειτουργησει το κινητο καλυτερα και πιοι σταθερα χωρις κολληματα ????? Τοσες σελιδες και μια ακρη δεν καταφερα να βγαλω .
×
×
  • Create New...