Jump to content

matt981gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by matt981gr

  1. γεια σας, ξερει κανεις τιποτα για κατι προπληρωμενες καρτες που τις χρησιμοποιεις για αγορες μεσω του ιντερνετ, δεν εννοω τις χρεωστικες καρτες των τραπεζων κατι αλλες που μπορεις να τις αγοραζεις και απο περιπτερο ή τουλαχιστον κατι τετοιο ειχα ακουσει. Θελω να αφορασω και το καινουριο game pack του modern warfare 2 απο το playstation store και χρειαζομαι μια τετοια καρτα
  2. Μα καλα, απο παντου εχουν τελειωσει οι προσφορες?

    Δεν το βρισκω διαθεσιμο ευκολα, μονο σε πακετα με ταινιες...

    Καλα ποιος αγοραζει ταινιες? :lol:

     

     

    Αν ενδιαφερεσαι να το αγορασεις online σε χαμηλη τιμη δες αυτο το site : http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6819

     

    απο δω πηρα το δικο μου 18 Δεκεμβριου στην ιδια τιμη που το εχει και τωρα. 285Ευρω

  3. 1) Υποθέτω ότι εννοείς το PSN ID. Όχι δεν μπορείς να το αλλάξεις. Πρέπει να φτιάξεις καινούργιο. Τα save's δεν κατάλαβα γιατί να τα χάσεις; Δημιούργησε ένα νέο profile στο PS3 και κάνε copy τα save's από το ένα profile στο άλλο.

     

    2) Εννοείται πως ΟΧΙ. Όσοι παίζουνε σε PC, συνδέονται μόνο με όσους παίζουν σε PC, όσοι παίζουν σε PS3 συνδέονται μόνο με όσους παίζουν σε PS3 και όσοι παίζουν σε X360, μόνο με όσους παίζουν σε X360.

     

    Thanks φιλε μου, δεν ηξερα οτι μπορεις να κανεις copy τα saves απο το ενα profile στο αλλο!

  4. Γεια σας παιδια, 2 ερωτησεις αν ξερετε....

    1)μπορω να αλλαξω το username μου ή πρεπει να φτιαξω καινουριο username χανοντας ολα τα saves μου απο τα παιχνιδια?

     

    2)Μπορω να παιξω online modern warfare 2 μαζι με καποιον που παιζει το ιδιο online αλλα σε ΧΒΟΧ360?

  5. Κανενα καλο multiplayer παιχνιδάκι, τι έχετε να προτείνετε;;; (εκτος απο pro, nba & racing)

     

    Call of duty modern warfare 2 , απλα το καλυτερο shooter με απιστευτα γραφικα, αν σου αρεσουν αυτου του τυπου παιχνιδια!

  6. Σε αυτό το "ασπρο" μοντεμ (netmod) για την isdn πρέπει να παεμβάλεις ένα φίλτρο κανονικά πριν το συνδέσεις στην πρίζα στον τοίχο. Αυτό μπορεί να ευθύνεται για τις αποσυνδέσεις.

     

     

     

    Τελικα το εφτιαξα το προβλημα συνδεοντας το ρουτερ και το ps3 με ehternet καλωδιο. ευχαριστω

     

    συνδεσα φιλτρο πριν το netmod του isdn αλλα δεν λειτουργουσαν τα τηλεφωνα μετα οποτε συνδεσα το φιλτρο πριν τη συσκευη του τηλεφωνου μετα το isdn modem αλλα καμια διαφορα

  7. Γεια σας και χρονια πολλα. πριν 1 βδομαδα αγορασα το ps3 250g και μου παρουσιαζει προβλημα συνδεσης online μερικες φορες. Εχω το conn-x 24mbs (πιανω τα 18mbs) με μαυρο ασυμαρτο ρουτερ Bautec. Η συνδεση με το ps3 ειναι ασυμαρτη. Σημερα πχ το πρωι δεν μπορουσα να συνδεθω online στο ιντερνετ με το ps3 ενω το λαπτοπ μου και ο σταθερος ηταν συνδεδεμενοι χωρις προβληματα. Μου εβγαζε μηνυμα Network Failure. Το απογευμα καταφερα να συνδεθω και ολα μια χαρα. επισης καμια φορα ενω ειμαι συνδεμενος με πεταει εξω μολις χτυπησει το τηλεφωνο και ενω το ιντερνετ στους υπολοιπους υπολογιστες λειτουργει κανονικα. (θελω να αναφερω αν παιζει καμια σημασια οτι το ρουτερ ειναι συνδεμενο σε πριζα στο δωματιο μου ενω οι τηλεφωνικες συκευες (2) ειναι συνδεμενες με ενα αλλο μοντεμ ασπρο isdn σε αλλο δωματιο σε αλλη πριζα.) Συμβαινει και σε κανενα αλλον κατι παρομοιο. ευχαριστω και καλα χριστουγεννα.

     

    Τελικα το εφτιαξα το προβλημα συνδεοντας το ρουτερ και το ps3 με ehternet καλωδιο. ευχαριστω

  8. Καλησπερα στο forum θα παρω το ps3 αλλα δεν ξερω ποιο slim 120g με 269€ η 250g ?αξιζει την διαφορα ο σκληρος? Ψηνομαι και για fat λογο εμφανισης αξιΖει πλεον να το παρεις;

     

    Ψαξε στο skroutz.gr , εκει θα βρεις τις καλυτερες τιμες της αγορας. Πριν λιγες μερες πηρα το δικο μου 250G με 275 ευρω. Ηδη μονο απο τα δωρεαν demos που εχω κατεβασει χρησιμοποιουνται τα 80giga του σκληρου οποτε συμβουλη μου οσο το δυνατον μεγαλυτερη χωριτικοτητα εχει τοσο το καλυτερο.

  9. ISDN εχεις; Οταν λες αλλο μοντεμ (!) ασπρο εννοεις το netmod του ΟΤΕ;

     

    Οταν πηρες το μοντεμ απο τον ΟΤΕ, δεν ειχε ενα σχεδιαγραμμα για τις ISDN γραμμες, πως πρεπει να συνδεσεις τηλεφωνα κτλ;

     

    Τα εκανες;

     

    Ναι αυτο το ασπρο του οτε εχω για το ISDN και το μαυρο του conn-x για το ιντερνετ.

    Ναι ολα σωστα ειναι συνδεμενα εφοσον το ιντερνετ στα laptop δουλευει κανονικα. Μονο οταν θελω να συνδεθω στο ιντερνετ απο το playstation3 εχω προβλημα.

  10. το πισί γιατί να δεί το PS3? Αυτό δεν θα γίνει ποτέ... :ninja:

    Οχι δεν ειπα αυτο. Με ενδιαφερει απλα το PS3 να συνδεεται στο ιντερνετ συνεχεια χωρις προβληματα αποσυνδεσης.

  11. Γεια σας και χρονια πολλα. πριν 1 βδομαδα αγορασα το ps3 250g και μου παρουσιαζει προβλημα συνδεσης online μερικες φορες. Εχω το conn-x 24mbs (πιανω τα 18mbs) με μαυρο ασυμαρτο ρουτερ Bautec. Η συνδεση με το ps3 ειναι ασυμαρτη. Σημερα πχ το πρωι δεν μπορουσα να συνδεθω online στο ιντερνετ με το ps3 ενω το λαπτοπ μου και ο σταθερος ηταν συνδεδεμενοι χωρις προβληματα. Μου εβγαζε μηνυμα Network Failure. Το απογευμα καταφερα να συνδεθω και ολα μια χαρα. επισης καμια φορα ενω ειμαι συνδεμενος με πεταει εξω μολις χτυπησει το τηλεφωνο και ενω το ιντερνετ στους υπολοιπους υπολογιστες λειτουργει κανονικα. (θελω να αναφερω αν παιζει καμια σημασια οτι το ρουτερ ειναι συνδεμενο σε πριζα στο δωματιο μου ενω οι τηλεφωνικες συκευες (2) ειναι συνδεμενες με ενα αλλο μοντεμ ασπρο isdn σε αλλο δωματιο σε αλλη πριζα.) Συμβαινει και σε κανενα αλλον κατι παρομοιο. ευχαριστω και καλα χριστουγεννα.
  12. Γεια σας και χρονια πολλα. πριν 1 βδομαδα αγορασα το ps3 250g και μου παρουσιαζει προβλημα συνδεσης online μερικες φορες. Εχω το conn-x 24mbs (πιανω τα 18mbs) με μαυρο ασυμαρτο ρουτερ Bautec. Η συνδεση με το ps3 ειναι ασυμαρτη. Σημερα πχ το πρωι δεν μπορουσα να συνδεθω online στο ιντερνετ με το ps3 ενω το λαπτοπ μου και ο σταθερος ηταν συνδεδεμενοι χωρις προβληματα. Μου εβγαζε μηνυμα Network Failure. Το απογευμα καταφερα να συνδεθω και ολα μια χαρα. επισης καμια φορα ενω ειμαι συνδεμενος με πεταει εξω μολις χτυπησει το τηλεφωνο και ενω το ιντερνετ στους υπολοιπους υπολογιστες λειτουργει κανονικα. (θελω να αναφερω αν παιζει καμια σημασια οτι το ρουτερ ειναι συνδεμενο σε πριζα στο δωματιο μου ενω οι τηλεφωνικες συκευες (2) ειναι συνδεμενες με ενα αλλο μοντεμ ασπρο isdn σε αλλο δωματιο σε αλλη πριζα.) Συμβαινει και σε κανενα αλλον κατι παρομοιο. ευχαριστω και καλα χριστουγεννα.
  13. Αυτο που καταλαβα εγω παντως ειναι πως αν μετα της 7 Αυγουστου η κυβερνηση επαναφερει τα τελη ταξινομησης στα παλια επιπεδα, δηλαδη στο διπλασιο απ' αυτο που ειναι τωρα ,τοτε ποτε δε προκειται να καταργηθουν στην Ελλαδα τα τελη ταξινομησης. Καλο θα ηταν το επομενο βημα μετα τη μειωση να ειναι η καταργηση τους αλλα δυσκολο το βλεπω....
  14. nickolas84 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Ο ΜΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ 48000.ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ Η' ΟΧΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

     

    φιλε μου fotis_21 επειδη ενδιαφερει και μενα το συγκεκριμενο αμαξι αλλα εγω δε διαθετω τοσα χρηματα δες αυτη τη σελιδα που βρηκα ενα Αθηνα και δε χρειαζεται να ανεβεις Γερμανια, αν διαθετεις εσυ τα χρηματα φυσικα.... http://athenswagen.car.gr/cars/view/289975/

    και αυτο http://athenswagen.car.gr/cars/view/296711/

  15. Εγω με τον παλιο νομο το βγαζω 12.250€ χωρις να υπολογιζω τα χιλιομετρα γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα πως βγαινουν, και χωρις βεβαια να υπολογιζω τα εξοδα μεταφορας και ασφαλησης τα οποια ουτε αυτα ξερω πως υπολογιζονται. Παντως βλεπω οτι αν υπολογισω και αυτα μεσα και βαλω και την αμοιβη του εκτελωνιστη γυρω στα 13000€ βγαινουν μη σου πω και παραπανω.
  16. Αρχικό μήνυμα από matt981gr Εμφάνιση Μηνύματος

    Καλημερα, μηπως ξερει κανεις ποσο βγαινει το τελωνειο για

     

    Porche Boxster 2700cc

    etos: 11/05

    35900kmh

    τιμη 31000€ απο Γερμανια...

     

     

     

    Αν είναι EURO4 , περίπου 13.000€

     

    sorry pontios76 αλλα μηπως θα μπορουσες να μου γραψεις αναλυτικα τους υπολογισμους που εκανες γιατι εμενα δε μου βγαινουν σωστα και τα μπερδευω εκει με τα χιλιομετρα του νεου νομου. και ναι ειναι euro4. Ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση σου...:)

  17. συγνωμη,αλλα ενα τετοιο αυτοκινητο ,με τετοια τιμη αγορας και δεδομενου το οτι καιει τα αντερα του (ετσι οπως εχει ξεφυγει η τιμη της βενζινης) συν η ολη συντηρηση του(τελη κυκλοφοριας και τα συναφη) Απαιτεί πολλα χρηματα και πιστευω οτι το τελευταιο που θα ενδιεφερε καποιον θα ηταν το τελωνειο.

    χωρις παρεξηγηση φιλε,απλα μου φαινεται περιεργη τετοια ερωτηση για τετοιο αυτοκινητο.

     

    Σεβομαι την αποψη σου, αλλα κατα τη γνωμη μου τα ακριβα αυτοκινητα ειναι αυτα που συμφερει να φερνεις απο εξω και οχι τα φτηνα γιατι στα ακριβα ειναι εκει που παιζονται οι μεγαλες διαφορες στις τιμες της ταξεως των 5000€ εως και 20000€, ισως και παραπανω σε ορισμενες περιπτωσεις αναλογα με το αυτοκινητο (σε σχεση με τις τιμες που πωλουνται στην ελλαδα παντα). Αποψη μου βεβαια παντα...

  18. Μηπως ξερει καποιος αν το ποσο του τελωνειου πρεπει οπωσδηποτε να πληρωθει ολοκληρο ''ντουκου'' με τη μια ή μπορει να γινει και καποιος διακανονισμος με το τελωνειο και το ποσο να πληρωθει με δοσεις ?
  19. Γεια σας και απο εμένα παιδιά!

     

    Το πήρα απόφαση και έχω ήδη κλείσει εισιτήρια για Γερμανία. Σε μια βδομάδα φεύγω να φέρω ένα slk 200 K :D

    Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες και ενημερωθεί για τα περισσότερα θέματα..

     

    Το αμάξι δεν το εχω βρει ακόμα θα το ψάξω κατευθείαν εκεί! Το τελωνείο υπολογίζω να μου βγει γύρω στις 6000 με 7000 € για μοντέλο του 2006 (ίσως και αρχές 2007) με κάνα 25.000 χλμ και με τιμή αγοράς υπολογίζω 23000 με 24000€. Είμαι μέσα?

     

    Πήρα σήμερα τηλ και στο 210 4802433 να μάθω ακριβώς τιμή cif όμως δεν μου είπε και με παρέπεμψε μετά από δική μου επιμονή στο 210 4536532, το οποίο φυσικά δεν απάντησε λόγω των ημερών (15αύγουστο και δημόσιο...)! :rolleyes:

     

    Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν γίνεται και αν έχει δοκιμάσει κάποιος να εκτελωνίσει το αυτοκίνητό του μόνος του χωρίς εκτελωνιστη.. δεν είδα σε όσες σελίδες διάβασα να αναφέρεται κάπου το θέμα. Είναι τόσο δύσκολη η διαδικασία ή απλά δεν επιτρέπεται από το τελωνείο?

     

    Ευχαριστώ!

     

    Οπως και να χει φιλε μας Νικο οταν επιστρεψεις Ελλαδα με το καινουριο σου αμαξι και ξεμπερδεψεις και με τα τελωνεια γραψε μας εντυπωσεις απ'ολο το σκηνικο να δουμε και μεις αν συμφερει να κανουμε μια αναλογη κινηση. Σε ποια πολη θα πας στη Γερμανια να ψαξεις?

×
×
  • Create New...