Jump to content

matt981gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by matt981gr

  1. γεια σας, ξερει κανεις τιποτα για κατι προπληρωμενες καρτες που τις χρησιμοποιεις για αγορες μεσω του ιντερνετ, δεν εννοω τις χρεωστικες καρτες των τραπεζων κατι αλλες που μπορεις να τις αγοραζεις και απο περιπτερο ή τουλαχιστον κατι τετοιο ειχα ακουσει. Θελω να αφορασω και το καινουριο game pack του modern warfare 2 απο το playstation store και χρειαζομαι μια τετοια καρτα
  2. Ρε παιδια ο φορος πολυτελειας που λενε πιανει μονο τα καινουρια ή και την αγορα μεταχειρισμενου?
  3. Εχει κανεις να μου προτεινει κανα καλο μοντεμ-ρουτερ για 24αρα συνδεση να αγορασω γιατι το bautec του οτε μου φαινεται μαπα?
  4. Αν ενδιαφερεσαι να το αγορασεις online σε χαμηλη τιμη δες αυτο το site : http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6819 απο δω πηρα το δικο μου 18 Δεκεμβριου στην ιδια τιμη που το εχει και τωρα. 285Ευρω
  5. Thanks φιλε μου, δεν ηξερα οτι μπορεις να κανεις copy τα saves απο το ενα profile στο αλλο!
  6. Γεια σας παιδια, 2 ερωτησεις αν ξερετε.... 1)μπορω να αλλαξω το username μου ή πρεπει να φτιαξω καινουριο username χανοντας ολα τα saves μου απο τα παιχνιδια? 2)Μπορω να παιξω online modern warfare 2 μαζι με καποιον που παιζει το ιδιο online αλλα σε ΧΒΟΧ360?
  7. Call of duty modern warfare 2 , απλα το καλυτερο shooter με απιστευτα γραφικα, αν σου αρεσουν αυτου του τυπου παιχνιδια!
  8. Τελικα το εφτιαξα το προβλημα συνδεοντας το ρουτερ και το ps3 με ehternet καλωδιο. ευχαριστω συνδεσα φιλτρο πριν το netmod του isdn αλλα δεν λειτουργουσαν τα τηλεφωνα μετα οποτε συνδεσα το φιλτρο πριν τη συσκευη του τηλεφωνου μετα το isdn modem αλλα καμια διαφορα
  9. Τελικα το εφτιαξα το προβλημα συνδεοντας το ρουτερ και το ps3 με ehternet καλωδιο. ευχαριστω
  10. Ψαξε στο skroutz.gr , εκει θα βρεις τις καλυτερες τιμες της αγορας. Πριν λιγες μερες πηρα το δικο μου 250G με 275 ευρω. Ηδη μονο απο τα δωρεαν demos που εχω κατεβασει χρησιμοποιουνται τα 80giga του σκληρου οποτε συμβουλη μου οσο το δυνατον μεγαλυτερη χωριτικοτητα εχει τοσο το καλυτερο.
  11. Ναι αυτο το ασπρο του οτε εχω για το ISDN και το μαυρο του conn-x για το ιντερνετ. Ναι ολα σωστα ειναι συνδεμενα εφοσον το ιντερνετ στα laptop δουλευει κανονικα. Μονο οταν θελω να συνδεθω στο ιντερνετ απο το playstation3 εχω προβλημα.
  12. Οχι δεν ειπα αυτο. Με ενδιαφερει απλα το PS3 να συνδεεται στο ιντερνετ συνεχεια χωρις προβληματα αποσυνδεσης.
  13. Γεια σας και χρονια πολλα. πριν 1 βδομαδα αγορασα το ps3 250g και μου παρουσιαζει προβλημα συνδεσης online μερικες φορες. Εχω το conn-x 24mbs (πιανω τα 18mbs) με μαυρο ασυμαρτο ρουτερ Bautec. Η συνδεση με το ps3 ειναι ασυμαρτη. Σημερα πχ το πρωι δεν μπορουσα να συνδεθω online στο ιντερνετ με το ps3 ενω το λαπτοπ μου και ο σταθερος ηταν συνδεδεμενοι χωρις προβληματα. Μου εβγαζε μηνυμα Network Failure. Το απογευμα καταφερα να συνδεθω και ολα μια χαρα. επισης καμια φορα ενω ειμαι συνδεμενος με πεταει εξω μολις χτυπησει το τηλεφωνο και ενω το ιντερνετ στους υπολοιπους υπολογιστες λειτουργει κανονικα. (θελω να αναφερω αν παιζει καμια σημασια οτι το ρουτερ ειναι συνδεμενο σε πριζα στο δωματιο μου ενω οι τηλεφωνικες συκευες (2) ειναι συνδεμενες με ενα αλλο μοντεμ ασπρο isdn σε αλλο δωματιο σε αλλη πριζα.) Συμβαινει και σε κανενα αλλον κατι παρομοιο. ευχαριστω και καλα χριστουγεννα.
  14. Γεια σας και χρονια πολλα. πριν 1 βδομαδα αγορασα το ps3 250g και μου παρουσιαζει προβλημα συνδεσης online μερικες φορες. Εχω το conn-x 24mbs (πιανω τα 18mbs) με μαυρο ασυμαρτο ρουτερ Bautec. Η συνδεση με το ps3 ειναι ασυμαρτη. Σημερα πχ το πρωι δεν μπορουσα να συνδεθω online στο ιντερνετ με το ps3 ενω το λαπτοπ μου και ο σταθερος ηταν συνδεδεμενοι χωρις προβληματα. Μου εβγαζε μηνυμα Network Failure. Το απογευμα καταφερα να συνδεθω και ολα μια χαρα. επισης καμια φορα ενω ειμαι συνδεμενος με πεταει εξω μολις χτυπησει το τηλεφωνο και ενω το ιντερνετ στους υπολοιπους υπολογιστες λειτουργει κανονικα. (θελω να αναφερω αν παιζει καμια σημασια οτι το ρουτερ ειναι συνδεμενο σε πριζα στο δωματιο μου ενω οι τηλεφωνικες συκευες (2) ειναι συνδεμενες με ενα αλλο μοντεμ ασπρο isdn σε αλλο δωματιο σε αλλη πριζα.) Συμβαινει και σε κανενα αλλον κατι παρομοιο. ευχαριστω και καλα χριστουγεννα.
  15. Αυτο που καταλαβα εγω παντως ειναι πως αν μετα της 7 Αυγουστου η κυβερνηση επαναφερει τα τελη ταξινομησης στα παλια επιπεδα, δηλαδη στο διπλασιο απ' αυτο που ειναι τωρα ,τοτε ποτε δε προκειται να καταργηθουν στην Ελλαδα τα τελη ταξινομησης. Καλο θα ηταν το επομενο βημα μετα τη μειωση να ειναι η καταργηση τους αλλα δυσκολο το βλεπω....
  16. φιλε μου fotis_21 επειδη ενδιαφερει και μενα το συγκεκριμενο αμαξι αλλα εγω δε διαθετω τοσα χρηματα δες αυτη τη σελιδα που βρηκα ενα Αθηνα και δε χρειαζεται να ανεβεις Γερμανια, αν διαθετεις εσυ τα χρηματα φυσικα.... http://athenswagen.car.gr/cars/view/289975/ και αυτο http://athenswagen.car.gr/cars/view/296711/
  17. Η μειωση του τελους ταξινομησης κατα 50% ειναι προσωρινη ή μονιμη?
  18. Εγω με τον παλιο νομο το βγαζω 12.250€ χωρις να υπολογιζω τα χιλιομετρα γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα πως βγαινουν, και χωρις βεβαια να υπολογιζω τα εξοδα μεταφορας και ασφαλησης τα οποια ουτε αυτα ξερω πως υπολογιζονται. Παντως βλεπω οτι αν υπολογισω και αυτα μεσα και βαλω και την αμοιβη του εκτελωνιστη γυρω στα 13000€ βγαινουν μη σου πω και παραπανω.
  19. Αρχικό μήνυμα από matt981gr Εμφάνιση Μηνύματος Καλημερα, μηπως ξερει κανεις ποσο βγαινει το τελωνειο για Porche Boxster 2700cc etos: 11/05 35900kmh τιμη 31000€ απο Γερμανια... sorry pontios76 αλλα μηπως θα μπορουσες να μου γραψεις αναλυτικα τους υπολογισμους που εκανες γιατι εμενα δε μου βγαινουν σωστα και τα μπερδευω εκει με τα χιλιομετρα του νεου νομου. και ναι ειναι euro4. Ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση σου...:)
  20. Σεβομαι την αποψη σου, αλλα κατα τη γνωμη μου τα ακριβα αυτοκινητα ειναι αυτα που συμφερει να φερνεις απο εξω και οχι τα φτηνα γιατι στα ακριβα ειναι εκει που παιζονται οι μεγαλες διαφορες στις τιμες της ταξεως των 5000€ εως και 20000€, ισως και παραπανω σε ορισμενες περιπτωσεις αναλογα με το αυτοκινητο (σε σχεση με τις τιμες που πωλουνται στην ελλαδα παντα). Αποψη μου βεβαια παντα...
  21. Καλημερα, μηπως ξερει κανεις ποσο βγαινει το τελωνειο για Porche Boxster 2700cc etos: 11/05 35900kmh τιμη 31000€ απο Γερμανια...
  22. Μηπως ξερει καποιος αν το ποσο του τελωνειου πρεπει οπωσδηποτε να πληρωθει ολοκληρο ''ντουκου'' με τη μια ή μπορει να γινει και καποιος διακανονισμος με το τελωνειο και το ποσο να πληρωθει με δοσεις ?
  23. Σορρυ λαθος ονομα... :wacko: lazgan ειναι το σωστο ονομα του φιλου που εγραψε το post. :)
  24. Οπως και να χει φιλε μας Νικο οταν επιστρεψεις Ελλαδα με το καινουριο σου αμαξι και ξεμπερδεψεις και με τα τελωνεια γραψε μας εντυπωσεις απ'ολο το σκηνικο να δουμε και μεις αν συμφερει να κανουμε μια αναλογη κινηση. Σε ποια πολη θα πας στη Γερμανια να ψαξεις?
×
×
  • Create New...