Jump to content

rhodiver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rhodiver

  1. ΘΑ συνιστούσα να κανετε πρωτα backup και μετα να προχωρησετε στην αναβαθμιση γιατι η συσκευη κανει μονη της hard reset μετα το τελος της αναβαθμισης!
  2. Καλησπέρα! Προσπαθω να τρεξω jar αρχεια μεσω της εφαρμογης e java που περιεχει η συσκευη αλλα δεν εχω καταφερει να κανω τιποτα.... Γνωριζει κανεις τιποτα?
  3. @ PropheT Και οι δυο λυσειςμε καλυπτουν 100%. Ευχαριστω για τον χρονο σου! Κατι αλλο τωρα: Γνωριζει κανεις url ελληνικων ραδιφωνων για να τα βαλω στο Resco Radio?
  4. Υπαρχει ενα προγραμματακι στο φακελο Windows που λέγεται pimg.exe Αυτο λύνει το προβλημα μια και εχεις επιλογη του transperancy της εικονας. Μεχρι εδω ολα καλα! Πως μπορω να κανω επικοληση του αρχειου αυτου και να το βλεπω στα προγραμματα μου?
  5. Θελω να στελνω μυνηματα απο το ππψ σε αλλα κινητα με bluetooth.
  6. Γεια και χαρα! Δύο απορίες: Α) Οταν χρησιμοποιω φωτογραφίες για wallpaper φαινονται να πω σαν ξεθοριασμενες...Ειναι φυσιολογικο αυτο η χρειαζεται καποια ρυθμιση; Β) Πως μπορω να στειλω sms με bluetooth? Προσπαθησα μ ενα προγραμματακι που λεγεται SimpleSMS αλλα μαλλον δεν πρεπει να κανει τιποτα.... Ελπιζω να μπορει καποιος να με διαφωτησει σχετικα.
×
×
  • Create New...