Jump to content

dimp3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    937
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by dimp3

  1. σιγά μη σε διακόψουν από μόνοι τους! μπαίνεις σε αορίστου χρόνου. Νομίζω ότι το λέει και το συμβόλαιο. Τότε μπορείς να ζητήσεις όποτε θες διακοπή χωρίς να πληρώσεις πέναλντι.

    Και λογικό μου φαίνεται, γιατί αν το διακόπταν σε όσους τελείωναν τα 12μηνα περισσότεροι θα παραπονιούνταν γιατί θα ήθελαν επανασύνδεση και θα πλήρωναν παρά αυτοί που θα ευχαριστιόντουσαν.

  2. Βεβαίως όταν τα βγάζεις στο ντάλα ήλιο τα πράγματα αντί στρέφονται και το Ζ παίρνει το αίμα του πίσω.

    Ο ήλιος είναι πολύ σημαντικό να μην εμποδιζει γιατί με αυτές τις μεμβράνες που βάζαμε παλιά για antiglare έχανες σε ευκρίνια!

  3. nikoldm κάθε άλλο παρά χάλια είναι η οθόνη του Z. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αρνητική διάθεση. Το έπιασα στα χέρια μου και του δούλεχα για λίγο και πραγματικά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό! Για ξανακοίτα λίγο και τα ποσοστά πάλι. Μάλλον το Z κερδίζει!
  4. τα 23 το μήνα όμως είναι χωρίς καθολου δωρεάν τηλεφωνία. Έχει χρέωση από το πρώτο λεπτό,ούτε κάν τα προς CYTA. Όποτε τσάμπα η χαρά. Τα 23 της forthnet με αστική χρέωση στα κινητά μου ακούγεται πιο καλό.
  5. Xperia Z

    ~ακομα πιο ομορφο κινητο + ανθεκτικο.Το μοναδικο στην μεγαλη κατηγορια με τετεια πιστοποιηση.Ιδανικο για οποιον δεν θελει θηκη και εχει εντονη ζωη,κανει σπορτ,εχει παιδια κλπ

    ~οχι κορυφαια αλλα φοβερα χαρακτηριστικα ομως bootloader ξεκλειδωτο

    ~ UI πιο απλο και λιτο,προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ απο ολα οσα εχω δει σημερα

    ~γρηγορες σχετικα αναβαθμισεις μια και βλεπω η Σονυ να αλλαζει γραμμη

    ~μεγαλυτερος αποθηκευτικος χωρος.

    θεωρω ότι και η οθόνη του είναι ανώτερη σε ποίοτητα.

  6. διαφωνώ κάθετα! καταρχήν από θέμα design δεν καινοτόμησε και καθόλου η HTC μιας και εμένα μου μοιάζει με το iphone5. Και απο θέμα spec νομίζω ότι θα πάνε περίπατο με αυτό το frontend που κοτσάρανε πάνω από το android.
  7. thano, όταν λήγει ένα 12μηνο του 2play economy από 25 το μήνα πάς στα 35 με αορίστου χρόνου νομίζω οπότε σε συμφέρει καλύτερα να μπεις στο απεριόριστα με 27,90 ευρώ το μήνα κι έχεις και την προσφορά για τα κινητά. Αν ήσουν σε άλλη εταιρία κι έληγε το 12μηνο τότε πάλι θα άλλαζε η χρέωση σου προς τα πάνω κ θα έπρεπε να πάρεις κάποιο άλλο πακέτο.
  8. είμαι ο μόνος που βλέπει τόσες ομοιότητες στο design με το iphone 5? Κι αυτό το νέο Ui δε με πολυεντυπωσιάζει γιατί με τόσα βιντάκια να παίζουν ταυτόχρονα το κόβω να κολλάει αρκετά!
  9. το acro S έχει για μένα το ιδανικό χαρακτηριστικό πλέον κι αυτό είναι ότι είναι αδιάβροχο. Νομίζω ότι αξίζει λοιπόν εκτός αν θες να πας για το πιο βελτιωμένο μοντέλο με το αντίστοιχο χαρακτηριστικό που είναι το Z
×
×
  • Create New...